Man irgi panašiai taip šiandien buvo, pasendinau, išėjo gražūs įtrūkimai ir pabandžiau įtrinti dažais, kaip man patarė parduotuvėje,tai išterliojau baisingai, spėjau nuplauti, bet vis tiek darbelis toks murzinas paliko
O kaip daryti su milteliais, bijau jau ką nors ir daryti, nes bijau darbą sugadinti, kad purkšti laku, tai aišku, o kaip įtrinti,kad neišmozotų?
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 02 27, 22:45)
Man irgi panašiai taip šiandien buvo, pasendinau, išėjo gražūs įtrūkimai ir pabandžiau įtrinti dažais, kaip man patarė parduotuvėje,tai išterliojau baisingai, spėjau nuplauti, bet vis tiek darbelis toks murzinas paliko
O kaip daryti su milteliais, bijau jau ką nors ir daryti, nes bijau darbą sugadinti, kad purkšti laku, tai aišku, o kaip įtrinti,kad neišmozotų?
man isai neblogai isitrina kosmetine kempinele dar yra spec.teptukai tam reikalui..
O galima gal plačiau apie įtrynimą su kosmetine kempinėle? Ar su jau reikia trinti miltelius ar akrilinius dažus?
Mergaitės norėju paklausti kurios darote arbatines, ar vidų irgi dažote, lakuojate; ar paliekate natūralų, o gal beicuojate? Ruošiu dovanelę mamai, tai svarstau kaip geriau, bijau kad paskui lakas ir dažai nepermuštu visų arbatų skonio
Merginos, as ir ateinu pas jus su klausimeliu Kaunietes, gal zinote kur galima isigyti tokia dezute? arba kazka panasaus aciu is anksto uz atsakymus
QUOTE(auraaura @ 2010 02 27, 13:20)
Gal pasirodys naudinga...
Dekupažo auskarus galite pasirinkti pagal pageidaujamą ilgį bei plotį....
Dekupažo auskarus galite pasirinkti pagal pageidaujamą ilgį bei plotį....
deja, siose temose komercija draudziama, ir bet kokie panasus skelbimai visi trinami
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 02 27, 23:45)
O galima gal plačiau apie įtrynimą su kosmetine kempinėle? Ar su jau reikia trinti miltelius ar akrilinius dažus?
as trinu miltelius-porporina..su akriliniais netrinu...gal kas daugiau dirba su akrilu,placiau apie tai parasys
Tikriausiai pasijuoksite iš manęs,bet kadangi man nepavyko su akrilu nieko padaryti, o porporinos miltelių neturėjau,tai įtryniau su ... akių šešėliais Pavyko daug geriau negu su akrilo dažais Dar reikia nulakuoti, išklijuoti vidų su medžiaga ir rodysiuosi jums
Niekas nesijuoks, nes nemazai kas itrinimui naudoja akiu seselius
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 02 28, 19:25)
Tikriausiai pasijuoksite iš manęs,bet kadangi man nepavyko su akrilu nieko padaryti, o porporinos miltelių neturėjau,tai įtryniau su ... akių šešėliais Pavyko daug geriau negu su akrilo dažais Dar reikia nulakuoti, išklijuoti vidų su medžiaga ir rodysiuosi jums
tikrai niekas nesijuoks...galimairakiu seselius naudoti,tik gal mazai apie tai kalbama,nes turbut daug kas naudoja tradicines priemones...bet akiu seseliai irgi
Merginos, užduodamos klausimus ir rašydamos apie nepavykusius darbelius, paminėkite ir priemonių pavadinimus . Man kartais kyla įtarimas, kad įtrinti su akrilu ar lakuoti kažkokiu laku nepavyko todėl, kad priemonės nedraugauja O kai priemonių neparašote spėlioti ir patarti, kodėl taip įvyko nedrįstu