Aciu merginos uz visus patarimus
labai man padejot,savo pirma darbeli,idejau i dekupazo darbelio temuke,paprasta komedele dukrytei
dar karta,aciu visoms,kad dalinates patarimais,labai man praverte
Noriu paklausti Ant medines dezutes klijavau nuotrauka atspausta ant ryzinio porpieriaus.Patepiau dezute klijais ir nuotrauka, priklijavau, atrode viskas bet iskilo kelios pusles puoliau lyginti , nes nezinojau ka daryt, aisku jos neisnyko ka galeciau padaryt, gal galiu kliju uztepti ant nuotraukos???
QUOTE(rimute7 @ 2010 02 23, 00:22)
Laba. Šiandien ir aš buvau įlindusi į jų puslapį. Gražių dalykėlių radau, bet kainų niekur neradau . Kažin, kur galima rasti kainas, nes esu ne iš Vilniaus?
Siaip as tiesiai i parduotuve maunu, ten ir konsultacijos visada sulaukiu
QUOTE(Rudakis @ 2010 02 24, 20:59)
Noriu paklausti Ant medines dezutes klijavau nuotrauka atspausta ant ryzinio porpieriaus.Patepiau dezute klijais ir nuotrauka, priklijavau, atrode viskas bet iskilo kelios pusles puoliau lyginti , nes nezinojau ka daryt, aisku jos neisnyko ka galeciau padaryt, gal galiu kliju uztepti ant nuotraukos???
niu siaip kai klijuoju ryzini popieriu tai ne tiesiai ant dezutes klijus tepu o padejus paveiksliuka ant dezutes td tepu klijus
Gal kam nors pravers, vis tik tai susije su dekupazu... http://www.public.fo...m/pirkimekartu/
Nereklamuoju, pati neseniai aptikau si pasiulyma ir suinteresuota tik tiek kad pati greiciau gauciau savo dezutes, tai pamaniau kad gal ne as viena noriu sutaupyti nors ant medinuku
Nereklamuoju, pati neseniai aptikau si pasiulyma ir suinteresuota tik tiek kad pati greiciau gauciau savo dezutes, tai pamaniau kad gal ne as viena noriu sutaupyti nors ant medinuku
Labas norėjau paklausti, gal kartais tų dažų, lakų galima gauti ir ermitaže, ne tik senukuose
QUOTE(dominyka3 @ 2010 02 25, 12:44)
Labas norėjau paklausti, gal kartais tų dažų, lakų galima gauti ir ermitaže, ne tik senukuose
Vakar lankiausi ermitaze, tai ten pasirinkimas daug didesnis, nei senukuose ir akciju kiek ten visokiausiu
QUOTE(Viktorija G. @ 2010 02 25, 11:56)
Vakar lankiausi ermitaze, tai ten pasirinkimas daug didesnis, nei senukuose ir akciju kiek ten visokiausiu
super,kol vyras bus akropoly nulėksiu ermitažan
Sveikos, merginos, dabar man iškilo toks klausimas: kai pasendinate su dvikomponenčiu ir įtrinate milteliais, kaip tada lakuojate? Ar purškiamu laku? Ar su paprastu tepate?Ar tepant su paprastu laku, neišsiterlioja įtrūkimų įtrynimas?
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 02 25, 13:15)
Sveikos, merginos, dabar man iškilo toks klausimas: kai pasendinate su dvikomponenčiu ir įtrinate milteliais, kaip tada lakuojate? Ar purškiamu laku? Ar su paprastu tepate?Ar tepant su paprastu laku, neišsiterlioja įtrūkimų įtrynimas?
Taip yra tokia problema, tad geriau purksti laku jau seniai isitikinau, kad purskiamas lakas ir seip riklaingas. As turiu dar daug paprasto akrilinio lako, tad naudoju ji, bet kaip tarpini. Stengiuosi dabar ir pirma ir paskutini lako sluoksni deti purskiama. Su juo uzbaigiant pavirsius lygesnis r man asmeniskai malonesnis ji lieciant
QUOTE(Pievuzele @ 2010 02 25, 11:19)
Gal kam nors pravers, vis tik tai susije su dekupazu...
Oi tu pieva Pievuziene...
Uz tokias reklamas gali ir sita temele panaikinti
Buvo anksciau cia tokios temos, kur ir serveteles sakemes kartu, ir medinukus - viskas uzdrausta. Net ieskoti serveteles negalima, o tu bandai pareklamuoti daug didesni dalyka
QUOTE(Bjauruska @ 2010 02 23, 21:13)
As tai pirkau stambaus skilimo, jis panasus i antika. Be to, is stambaus galima padaryti smulku - tereikia ploniau sluoksnius tepti.
Kazkur temoje turi buti nuotrauka, ten paeksperimentavau ir matosi kas gaunasi uztepus stora ir plona sluoksni. Nepatingek pasiieskoti
Kazkur temoje turi buti nuotrauka, ten paeksperimentavau ir matosi kas gaunasi uztepus stora ir plona sluoksni. Nepatingek pasiieskoti
Man tai labai nemažas skilimas gavosi su antikiniu...tai reik suprast kad storai akrilą tepiau nu jo, storai tepiau, tikrai nemaža sluoksnį, bet kai ant dežutės sugno pabandžiau kiek plonesnį sluoksnį tepti, tai iš viso jokio suskilimo nesigavo...
QUOTE(Pievuzele @ 2010 02 25, 11:19)
Ačiu už nuorodą keista kad kimba prie nuorodu...vat aš ieškau ieškau internete, o visur tas pats per tą patį...nieko geresnio nerandu, tai kas čia blogo jei mergina kuri pati tuo užsiema parekomenduoja kur galima nusipirkti...kokia čia reklama? nu nzn...