Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 23, 21:08)
ketinu uzsisakyti perfetto sendintoja, bet ziuriu yra dvieju rusiu, smulkaus ir stambaus skilimo. gal galit pasakyti kuom jie skiriasi? kuris i antika panasesnis?

turiu ir aš Perfetto, bet ant buteliuko neparašyta, koks doh.gif
manau stambus pas mane unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 02 23, 21:59)
turiu ir aš Perfetto, bet ant buteliuko neparašyta, koks  doh.gif
manau stambus pas mane  unsure.gif

Kaip tai neparasyta? blink.gif Paziurek prie aprasymo - pas mane po lako numerio (Nr1, Nr2) parasyta koks.
Atsakyti
tikrai nerašo, tuoj parodysiu
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu rimtai... keistai kaip... Siaip tai panasu, kad stambusis cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 02 23, 20:59)
turiu ir aš Perfetto, bet ant buteliuko neparašyta, koks  doh.gif
manau stambus pas mane  unsure.gif

nu kaip graziai suskiles drinks_cheers.gif
zodziu imu stambu
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 23, 22:51)
nu kaip graziai suskiles  drinks_cheers.gif
zodziu imu stambu

man irgi stambus labiau patinka..kaip ir minejo kazkas,galima ploniau uztept ir bus smulkus...o as pradzioj smulkaus norejau,paskui norejau,kad stambiai skilinetu,tai turejau daug sluoksniu tept,bet ir tai negavau norimo rezultato...tai dabar perku ti stambu thumbup.gif
Atsakyti
O gal smulkus čia, nes aš irgi turiu jį ir suskilę dar satmbiau. Ir igi nerašo, nes pradžioje, kai tik paleido į prekybą, nerašė, nes stambaus dar nebuvo, buvo tik smulkus.
Atsakyti
bet ir smulkus man labai patinka...labai man jis tinka smulkiems daiktams sendint ax.gif
pas mane kad smulkus, tai tik ant nr 2 parasyta, o ant nr 1, taip paciai kaip Pinavijos Nuostabiosios nuotraukoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 23 vasario 2010 - 22:45
QUOTE(baltė @ 2010 02 23, 23:32)
O gal smulkus čia, nes aš irgi turiu jį ir suskilę dar satmbiau. Ir igi nerašo, nes pradžioje, kai tik paleido į prekybą, nerašė, nes stambaus dar nebuvo, buvo tik smulkus.

aš irgi pirkau kai tik atsirado. jei užtepu plonai, suskyla visai mikroskopiškai g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu dekupazuoti medine lova(tikriausiai,kad ne pati,nors ka gali zinoti,juk nera taip jau sunku ismokti) kiek mazdaug tai galetu kainuoti (be lovos kainos),kiek girdejau nebutina naudoti tik dekupazui butinas priemones,nes tie kurie dekupazuoja didelius plotus viska daro su kitokiom(pigesniom) priemonem,gal kuri mamyte bandete daryti lovos dekupaza?Kur galima isigyti pigiausias priemones Lietuvoje?ar siustis is uzsienio?
Gal zinote kas graziai uzsiima dekupazu Siauliuose,nes noriu visa miegamajami remontuoti su dekupazo detalemis(lova,spinta ir pan.)

aciu 4u.gif
Atsakyti
Viskas-uzsikreciau..... dekupazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
einu uzsisakyti knygos ir viska pati mokysiuos,nors manau tokiam dideliam daiktui kaip lova,gal ir nieko butu pagalbininke,tai jei kazka zinote is Siauliu-duokite zinoti thumbup.gif Kazin kur ja reikes dazyti,kad nekenktu....gal kas is patirties galite patarti?vaiku neturiu,bet turiu suniuka ir katina,kuriems taipogi nenoriu pakenkti kaip ir sau g.gif
Na zinoma pradzioje bandysiu mazesnius daiktelius daryti,esu viena kart dariusi,labai patiko,bet kazkaip apleidau ta reikala blush2.gif

Jau pradedu viska isivaizduoti..... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba. Noriu paklaust eaufo : vis neduodu ramybės su kontūrais ax.gif : radau dekostudijoj kontūrus http://www.dekostudi...roducts_id/2975 , bet rašo , kad šilkui g.gif . Kažin gal tiktų ir ant medžio g.gif ?
Atsakyti