ar perfetto sendintoją galima įtrinti akriliniais dažais?
tikrai galima perfekto itrinti su akriliniais . isbandziau jau ir su aliejiniais ir su biriais mileliais. viskas tinka.
QUOTE(kvartetas @ 2010 02 22, 15:53)
tikrai galima perfekto itrinti su akriliniais . isbandziau jau ir su aliejiniais ir su biriais mileliais. viskas tinka.
neįsivaizduoji, kaip padėjai o nulakuoji akriliniu? ar sintetiniu purški?
As tai akriliniu lakavau - puikiai laikosi
Panos, tai kaip del stiklinio gaubto? negi niekas nedekupazinot?
Panos, tai kaip del stiklinio gaubto? negi niekas nedekupazinot?
is smalsumo noreciau paklausti kokios jums geriausios sendinimo priemones (firmos), cia idomumo delei, nes pati esu tik 2 firmu naudojusi
Merginukės, sakykit kokiu laku geriau lakuoti gana didelę lentyną- reikia didesnio kiekio lako. Aš nežinau, gal statybinių medžiagų parduotuvėse esantis tinka? Patarkit, esu žalia šiame reikale- nors lentyna gavosi gražiai, aišku be jokių pribambasų , tik akrilas ir servėtėlės. Dabar nebežinau kokiu laku lakuoti? Nenoriu to smirdančio , ar tiktų vandens pagrindo lakas? Lentyna medinė. Dėkui, jei kuri atkreipsit dėmesį į mano klausimėlį .
QUOTE(japoniuke1 @ 2010 02 22, 16:54)
Merginukės, sakykit kokiu laku geriau lakuoti gana didelę lentyną- reikia didesnio kiekio lako. Aš nežinau, gal statybinių medžiagų parduotuvėse esantis tinka? Patarkit, esu žalia šiame reikale- nors lentyna gavosi gražiai, aišku be jokių pribambasų , tik akrilas ir servėtėlės. Dabar nebežinau kokiu laku lakuoti? Nenoriu to smirdančio , ar tiktų vandens pagrindo lakas? Lentyna medinė. Dėkui, jei kuri atkreipsit dėmesį į mano klausimėlį .
Manau jei lentyna ne vonioje ar virtuveje (kur daug dregmes ar vandens gali uzlaset) gali drasiai vandens pagrindo laka rinktis. O kokiu yra tai gali paziureti temukeje apie lakus ten ir nuotraukos yra
QUOTE(kvartetas @ 2010 02 22, 15:53)
man nuo akrilinių gavosi košė
gerai atrodo su aliejiniais, bet gražiausiai su akių šešėliais
mergaites, kur perkat medines dezutes dekoravimui?
QUOTE(bambooce @ 2010 02 22, 20:53)
mergaites, kur perkat medines dezutes dekoravimui?
as tik is internetiniu parduotuviu
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 22, 19:59)
as tik is internetiniu parduotuviu
gal adresiukais gali pasidalinti?
QUOTE(bambooce @ 2010 02 22, 21:07)
gal adresiukais gali pasidalinti?
artmanija.lt
dekostudija.lt
decoupage.lt
senasnaujas.lt