Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

ar perfetto sendintoją galima įtrinti akriliniais dažais? unsure.gif
Atsakyti
tikrai galima perfekto itrinti su akriliniais 4u.gif . isbandziau jau ir su aliejiniais ir su biriais mileliais. viskas tinka.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 02 22, 15:53)
tikrai galima perfekto itrinti su akriliniais  4u.gif . isbandziau jau ir su aliejiniais ir su biriais mileliais. viskas tinka.

neįsivaizduoji, kaip padėjai aciuks.gif o nulakuoji akriliniu? ar sintetiniu purški?
Atsakyti
As tai akriliniu lakavau - puikiai laikosi smile.gif

Panos, tai kaip del stiklinio gaubto? negi niekas nedekupazinot? blink.gif
Atsakyti
is smalsumo noreciau paklausti kokios jums geriausios sendinimo priemones (firmos), cia idomumo delei, nes pati esu tik 2 firmu naudojusi g.gif
Atsakyti
smile.gif Merginukės, sakykit kokiu laku geriau lakuoti gana didelę lentyną- reikia didesnio kiekio lako. Aš nežinau, gal statybinių medžiagų parduotuvėse esantis tinka? Patarkit, esu žalia šiame reikale- nors lentyna gavosi gražiai, aišku be jokių pribambasų tongue.gif , tik akrilas ir servėtėlės. Dabar nebežinau kokiu laku lakuoti? Nenoriu to smirdančio schmoll.gif , ar tiktų vandens pagrindo lakas? Lentyna medinė. Dėkui, jei kuri atkreipsit dėmesį į mano klausimėlį 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2010 02 22, 16:54)
smile.gif  Merginukės, sakykit kokiu laku geriau lakuoti gana didelę lentyną- reikia didesnio kiekio lako. Aš nežinau, gal statybinių medžiagų parduotuvėse esantis tinka? Patarkit, esu žalia šiame reikale-  nors lentyna gavosi gražiai, aišku be jokių pribambasų tongue.gif , tik akrilas ir servėtėlės. Dabar nebežinau kokiu laku lakuoti? Nenoriu to smirdančio schmoll.gif , ar tiktų vandens pagrindo lakas? Lentyna medinė. Dėkui, jei kuri atkreipsit dėmesį į mano klausimėlį 4u.gif .

Manau jei lentyna ne vonioje ar virtuveje (kur daug dregmes ar vandens gali uzlaset) gali drasiai vandens pagrindo laka rinktis. O kokiu yra tai gali paziureti temukeje apie lakus ten ir nuotraukos yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 02 22, 15:53)
tikrai galima perfekto itrinti su akriliniais  4u.gif . isbandziau jau ir su aliejiniais ir su biriais mileliais. viskas tinka.

man nuo akrilinių gavosi košė verysad.gif
gerai atrodo su aliejiniais, bet gražiausiai su akių šešėliais rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites, kur perkat medines dezutes dekoravimui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 02 22, 20:53)
mergaites, kur perkat medines dezutes dekoravimui?  blush2.gif

as tik is internetiniu parduotuviu
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 22, 19:59)
as tik is internetiniu parduotuviu

gal adresiukais gali pasidalinti? blush2.gif