merginos,gal kuri pigiau turi vienkomponencio i dvikomponencio sendintoju? AZ
Sveikos norėjau paklausti, ar prieš darant naują nedažytą dėžutę reikia gruntuoti ( ar neklystu, kad jis purškiamas )
QUOTE(Silvaja @ 2010 02 20, 21:12)
Sveikos norėjau paklausti, ar prieš darant naują nedažytą dėžutę reikia gruntuoti ( ar neklystu, kad jis purškiamas )
Gruntuoti is esmes nebutina jei dezute lygi, bet nugruntavus geriau ir lygiau daai kimba. As naudoju vietoj grunto paprastus baltus dazus, veliau ir servetele jau galiu klijuoti ir seip pavirsius lygesnis malnesnis darbas
QUOTE(biriusa @ 2010 02 20, 20:35)
Gruntuoti is esmes nebutina jei dezute lygi, bet nugruntavus geriau ir lygiau daai kimba. As naudoju vietoj grunto paprastus baltus dazus, veliau ir servetele jau galiu klijuoti ir seip pavirsius lygesnis malnesnis darbas
ačiū už patarimą
QUOTE(ohara @ 2010 02 13, 19:43)
Idealiausia priemonė pertekliui.. tikrai dar tokio gėrio neturėjau... neišvalo užpildytu tarpeliu šakes kaip lengva dirbt
is kur tu si geri pirkai? nes man jau baigesi sendintojas, tai prie to pacio reiketu kazko panasaus uzsisakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 20, 22:58)
is kur tu si geri pirkai? nes man jau baigesi sendintojas, tai prie to pacio reiketu kazko panasaus uzsisakyti
pirkau Silver City.. 13 lt su centais kainuoja
QUOTE(ohara @ 2010 02 20, 23:11)
pirkau Silver City.. 13 lt su centais kainuoja
oij reikes tada nulekti, o kazi silver city yra kitokiu sendinimo priemoniu apart Dala ir Rayher
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 21, 00:17)
oij reikes tada nulekti, o kazi silver city yra kitokiu sendinimo priemoniu apart Dala ir Rayher
Tikrai yra, nemažas pasirinkimas
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 21, 08:43)
Tikrai yra, nemažas pasirinkimas
mano ''kaime'' maciau tik tuos, bet gal blogai maciau
Sveikos,
turiu klausymukam ar galima dekupazuoti ant stiklo? ar reikia kazkokiu papildomu priemoniu ar viskas tas pats kaip ir ant medZio?
turiu klausymukam ar galima dekupazuoti ant stiklo? ar reikia kazkokiu papildomu priemoniu ar viskas tas pats kaip ir ant medZio?
Sveikos,
ir as noriu pasitarti panasia tema - gal kuri bandeti dekupazinti stiklini gaubta lempai? Turiu gaubta ir noreciau dekupazinti, bet iskilo klausimas - ar nieko lakui nenutiks nuo lemputes karscio?
bambooce, tikrai galima
ir as noriu pasitarti panasia tema - gal kuri bandeti dekupazinti stiklini gaubta lempai? Turiu gaubta ir noreciau dekupazinti, bet iskilo klausimas - ar nieko lakui nenutiks nuo lemputes karscio?
bambooce, tikrai galima
nusipirkau tos emulsijos ir jau isbandziau - labai geras daiktas, o va mano mieste silver city tiktais deje Dala, Rayher ir kazkoks Solo ar Sogo (net nepamenu) sendintojai yra. vadinasi reikes internetu vel uzsisakineti