Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

merginos,gal kuri pigiau turi vienkomponencio i dvikomponencio sendintoju? ax.gif 4u.gif blush2.gif AZ drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norėjau paklausti, ar prieš darant naują nedažytą dėžutę reikia gruntuoti blush2.gif ax.gif ( ar neklystu, kad jis purškiamas blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvaja: 20 vasario 2010 - 20:21
QUOTE(Silvaja @ 2010 02 20, 21:12)
Sveikos 4u.gif  norėjau paklausti, ar prieš darant naują nedažytą dėžutę reikia gruntuoti blush2.gif  ax.gif ( ar neklystu, kad jis purškiamas blush2.gif  )

Gruntuoti is esmes nebutina jei dezute lygi, bet nugruntavus geriau ir lygiau daai kimba. As naudoju vietoj grunto paprastus baltus dazus, veliau ir servetele jau galiu klijuoti ir seip pavirsius lygesnis malnesnis darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 02 20, 20:35)
Gruntuoti is esmes nebutina jei dezute lygi, bet nugruntavus geriau ir lygiau daai kimba. As naudoju vietoj grunto paprastus baltus dazus, veliau ir servetele jau galiu klijuoti ir seip pavirsius lygesnis malnesnis darbas  mirksiukas.gif

aciuks.gif ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 13, 19:43)
Idealiausia priemonė pertekliui.. tikrai dar tokio gėrio neturėjau... neišvalo užpildytu tarpeliu šakes kaip lengva dirbt  wub.gif

is kur tu si geri pirkai? nes man jau baigesi sendintojas, tai prie to pacio reiketu kazko panasaus uzsisakyti
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 20, 22:58)
is kur tu si geri pirkai? nes man jau baigesi sendintojas, tai prie to pacio reiketu kazko panasaus uzsisakyti

pirkau Silver City.. 13 lt su centais kainuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 20, 23:11)
pirkau Silver City.. 13 lt su centais kainuoja  thumbup.gif

oij reikes tada nulekti, o kazi silver city yra kitokiu sendinimo priemoniu apart Dala ir Rayher g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 21, 00:17)
oij reikes tada nulekti, o kazi silver city yra kitokiu sendinimo priemoniu apart Dala ir Rayher  g.gif

Tikrai yra, nemažas pasirinkimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 21, 08:43)
Tikrai yra, nemažas pasirinkimas  tongue.gif

mano ''kaime'' maciau tik tuos, bet gal blogai maciau
Atsakyti
Sveikos,

turiu klausymukam ar galima dekupazuoti ant stiklo? smile.gif ar reikia kazkokiu papildomu priemoniu ar viskas tas pats kaip ir ant medZio? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir as noriu pasitarti panasia tema - gal kuri bandeti dekupazinti stiklini gaubta lempai? Turiu gaubta ir noreciau dekupazinti, bet iskilo klausimas - ar nieko lakui nenutiks nuo lemputes karscio? g.gif

bambooce, tikrai galima smile.gif
Atsakyti
nusipirkau tos emulsijos ir jau isbandziau - labai geras daiktas, o va mano mieste silver city tiktais deje Dala, Rayher ir kazkoks Solo ar Sogo (net nepamenu) sendintojai yra. vadinasi reikes internetu vel uzsisakineti
Atsakyti