Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

Laba diena smile.gif sakykit su kuo klijuojat flica dezutes viduje? Ta priemone dengiate ir dezutes sienele ir flico klijuojama pavirsiu? Ar kiekvienai sieneliai iskerpate atskira gabaliuka ar per kelias klijuojate vientisa? Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms. Prisiskaičiau apie dekupažą visko. Norėčiau pasitikslinti ar gerai supratau.
1. Norint padaryti patį paprasčiausią darbelį, na kaip pirmą blyną tarkim padėkliuką. Jį reikia nudažyti norima spalva tarkim akriliniais dažais. Palaukti kol nudžius. Tada tarkim dekupažinį popieriu pamerkti į vandenį 1-3 min.(nuo ko priklausi laikas nelabai supratau), ištraukus iš vandens jį nusausinti, patepti dekupažo klijais( aš turiu laką-klijus, tikiuosi tai tas pats) ir klijuojam. Klausimas būtų toks: ar tą paveiksliuką dar iš viršaus jau uždėtą ant klijuojamo daikto dar patepti klijais ar užtenka tik gerai nuglostyti, nu ta prasme prilipinti. Ir po kurio laiko lakuoti dekupažiniu laku?
2. Dabar klausimas būtų dėl dekupažinio popieriaus. Kaip supratau paprastą servetėlę reikia išsluoksniuoti. O dekupažinį popieriu užtenka tik sudrėkinti ar ir jam reikia nulupti tą antrą pusę?
3. Jei gerai supratau, knyga, apie kurią kalbat šiame forume yra neverstinis variantas, o pačios lietuvaitės patirties kurinys?
4. Ar dekoruojant daiktą būtina jį nudažyti su spalva? Aš noriu dekoruoti duris, o jos yra naturalaus medžio ir nulakuotos.
Ačiū už atsakymus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jočienė: 17 vasario 2010 - 14:53
QUOTE(evaneva @ 2010 02 17, 15:13)
Laba diena smile.gif  sakykit su kuo klijuojat flica dezutes viduje? Ta priemone dengiate ir dezutes sienele ir flico klijuojama pavirsiu? Ar kiekvienai sieneliai iskerpate atskira gabaliuka ar per kelias klijuojate vientisa? Aciu uz atsakymus  4u.gif

Aš klijuoju tuo pačiu laku, kaip ir dengdama jau padarytą darbelį. Flicą iškarpydama pagal dėžutės sieneles
Atsakyti
Bus balius bus blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 17 vasario 2010 - 16:09
QUOTE(Lachesė @ 2010 02 17, 17:09)
Bus balius bus  blush-anim-cl.gif

Gali daug norinciu atsirasti lotuliukas.gif
Atsakyti
O man kažkoks minčių trūkumas pasidarė... unsure.gif atrodo žinau kaip turi būt o kai pradedu daryt viskas man išgaruoja... Noriu sekmadieni vienam žmogui šiaip dovanų nuvežt ir pradėjau dėžutę daryt.. ir ką... man ji nei šiokia nei tokia.. ka pasiūlytumėt šonam ir viduj nes vidus dar išvis nedarytas.... unsure.gif
Labai prašau- padėkit nes ji stovi db tokia nebaigta erzina mane kai kažkas nebaigto namie... schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 17, 19:28)
O man kažkoks minčių trūkumas pasidarė...  unsure.gif  atrodo žinau kaip turi būt o kai pradedu daryt viskas man išgaruoja... Noriu sekmadieni vienam žmogui šiaip dovanų nuvežt ir pradėjau dėžutę daryt.. ir ką... man ji nei šiokia nei tokia.. ka pasiūlytumėt šonam ir viduj nes vidus dar išvis nedarytas.... unsure.gif
Labai prašau- padėkit nes ji stovi db tokia nebaigta erzina mane kai kažkas nebaigto namie...  schmoll.gif

[/url]

labai grazus virsus wub.gif daryciau pacia arba sviesia kaip sonai ir taip pat su dvikomponenciu sendinta, arba kaip juostele tamsiai ruda (nors profes nerekomenduoja sendinti dalimis ir gali toki varianta sukritikuoti biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 02 17, 18:40)
labai grazus virsus  wub.gif  daryciau pacia arba sviesia kaip sonai ir taip pat su dvikomponenciu sendinta, arba kaip juostele tamsiai ruda (nors profes nerekomenduoja sendinti dalimis ir gali toki varianta sukritikuoti  biggrin.gif )

aš ir mastau apie tokia tamsiai rudą ir šviesia juostelę aplink.... blush2.gif lotuliukas.gif aš su tom juostelėm bet man jos taip pauošia.nes be jų tikrai tuščia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 17, 19:48)
aš ir mastau apie tokia tamsiai rudą ir šviesia juostelę aplink.... blush2.gif  lotuliukas.gif  aš su tom juostelėm bet man jos taip pauošia.nes be jų tikrai tuščia  unsure.gif

bet jei darytum tamsiai ruda galetum tada padaryti ne juostele o toki kaip uzsegima bet tik virsuje toki kabanti metalini...na nezinau kaip paaiskint doh.gif gaila, kad kampai cia apvalus nes prie tokio uzsegimo dar deretu tokie tamsis kampai apacioje kaip Rseleb paskutinei arbatinej uzdejo ...nu gal as cia jau perdaug ikiri lotuliukas.gif
Atsakyti
ohara man taip norėtusi tamsiai rudos apačios 4u.gif dėl juostelės aplinkui, nžn g.gif ... gal tiesiog ties dangčio juostomis priekyje ant krašto pritvirtinti gražiai surištus smulkios juostelės kaspinėlius, priderinus spalvas?
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 02 17, 18:55)
bet jei darytum tamsiai ruda galetum tada padaryti ne juostele o toki kaip uzsegima bet tik virsuje toki kabanti metalini...na nezinau kaip paaiskint  doh.gif gaila, kad kampai cia apvalus nes prie tokio uzsegimo dar deretu tokie tamsis kampai apacioje kaip Rseleb paskutinei arbatinej uzdejo ...nu gal as cia jau perdaug ikiri  lotuliukas.gif

ačiū tikrai kad laiko skyri tos dėžės nagrynėjimui aciuks.gif tokia ale rankelene turi omeny?? g.gif reik paieškot senukuose..mačiau yra visokių jų.. o apie kampukus ir aš mislyjau.bet čia apvalūs jie... doh.gif
QUOTE(versus* @ 2010 02 17, 18:56)
ohara man taip norėtusi tamsiai rudos apačios 4u.gif  dėl juostelės aplinkui, nžn g.gif ... gal tiesiog ties dangčio juostomis priekyje ant krašto pritvirtinti gražiai surištus smulkios juostelės kaspinėlius, priderinus spalvas?

jooo,tamsiai rudą apačia jau ir darysiu susinešiau dažus maišysiu derinsiu... thumbup.gif
kaži kaip tie kaspinėliai žiūrėtusi? g.gif noriu tokios jos santūrios bet ir mielos.. blush2.gif o čia ta prasme ties kiekvieno rašto pabaiga tuos kaspinėlius, du? mirksiukas.gif taip? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 17, 20:01)
ačiū tikrai kad laiko skyri tos dėžės nagrynėjimui aciuks.gif tokia ale rankelene turi omeny??  g.gif  reik paieškot senukuose..mačiau yra visokių jų.. o apie kampukus ir aš mislyjau.bet čia apvalūs jie... doh.gif

jooo,tamsiai rudą apačia jau ir darysiu susinešiau dažus maišysiu derinsiu... thumbup.gif
kaži kaip tie kaspinėliai žiūrėtusi?  g.gif  noriu tokios jos santūrios bet ir mielos..  blush2.gif o čia ta prasme ties kiekvieno rašto pabaiga tuos kaspinėlius, du?  mirksiukas.gif  taip? mastau.gif

o si deze aplamai vyrui ar moterei? jie vyriskiui tai kaspineliai visai netiks g.gif
o rankenele nu kad ir tokia arba panasia siuliau
http://www.senukai.l...ekt-0305_4.html
Atsakyti