Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

QUOTE(Rozarka @ 2010 02 15, 16:43)
Sveikos, norėjau paklausti ar galima naudoti guašą vietoj dažų? Nes labai užsimaniau dekupažint, o dažų namuose- nėra.

Gal ir galima tik kai lakuosi su teptuku tai isimazuos tas guasa, reiktu tada purskiamo lako. Bet as busiu is tu, kurie vis del to rekomenduoja kuo daugiau naudoti labiau tinkamus buten dekupazui akrilinius dazus ir aplamai spec.dekupazo priemones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2010 02 15, 16:43)
Sveikos, norėjau paklausti ar galima naudoti guašą vietoj dažų? Nes labai užsimaniau dekupažint, o dažų namuose- nėra.

guašas keičia spalvą, šituo įsitikinau praktiškai pati. Ateityje darbelis gali susigadinti

Guašas nenaudotinas
Atsakyti
Labas darbstuoles norejau paklaust kur uzsisakyt naujaja knyga? smile.gif
Atsakyti
Jau radau ir uzsisakiau, laukiu jau knygos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2010 02 13, 14:12)
Lacheses dienoraštyje yra nuoroda 4u.gif

O kas ta Lacheses? blush2.gif Gal galit konkreciau imesti nuoroda?
As ir vis paskaitineju jusu tema, tiek visokiu grozybiu prikurusios.. Ir taip kyla rankos man ir pradet (ypac kai turiu labai baisu stala, kuri reikia verkiant atnaujint) bet kazkaip taip sudetinga viskas atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2010 02 16, 14:29)
O kas ta Lacheses? blush2.gif  Gal galit konkreciau imesti nuoroda?
As ir vis paskaitineju jusu tema, tiek visokiu grozybiu prikurusios.. Ir taip kyla rankos man ir pradet (ypac kai turiu labai baisu stala, kuri reikia verkiant atnaujint) bet kazkaip taip sudetinga viskas atrodo unsure.gif

Va čia yra jos dienoraštis http://mano.1001ideja.lt/ 4u.gif
Atsakyti
Ir as jau uzsisakiau naujaja knyga biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos dekupazo gerbejos 4u.gif
As tikrai manau, kad apie tai jau buvo kalbeta ne viena karta, taciau skaitau jau kelias valandas ir niekaip neradu verysad.gif
Man niekaip nesigauna ant vienkomponencio lako uztepti dazu sloksni be jokiu dryziu verysad.gif kad ir kokiu teptuku tepciau vistiek gaunasi blogai.
Dar perskacius cia bandziau tepti su kempine, atrode geriau, bet niekas nesuskilo verysad.gif
Ar yra dar koks budas, tiksliau koks irankis su kurio galima graziai padengti dazus ant vienkomponencio? ax.gif kaip jums pavyksta? ax.gif
Jau kokius desimt kartu ploviau savo medinuka doh.gif gerai kad maza pasirinkau...
Bukit geros, pasidalinkit patirtim rolleyes.gif
ir atsiprasau jeigu klausimas kartojasi blush-anim-cl.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamertina @ 2010 02 16, 22:46)
Ar yra dar koks budas, tiksliau koks irankis su kurio galima graziai padengti dazus ant vienkomponencio? ax.gif kaip jums pavyksta? ax.gif

Man geriausia dažai dengiasi su voleliu, tik pasirink nedidelį ir paraloninį.
Su kempinėle tapšnojant taip pat kuo puikiausiai gaunasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau nusipirkau knygą, ir ne vieną o penkias pirkau lotuliukas.gif
Dar kartelį noriu pasveikinti bis.gif Lachesę, jau nuo baliuko neišsisuksi nono.gif
Atsakyti
Oho 5 knygas.Tai jau dovanoms pirkai?Aš tai laukiu kada gausiu.Dar tos šventės susitrugdė,bet tikiuos vistiek savaitės gale gausiu.
Atsakyti
Dirbu netoli knygyno, tai pažystamoms paėmiau lotuliukas.gif
Atsakyti