Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

Nebandzius as su juo, tai nelabai ka galiu ir patarti blush2.gif
Atsakyti
Jau lacheses knyga isejo i platuji pasauly 4u.gif Skaiciau ja elektroniniam varijante thumbup.gif . laukiu kada galesiu gyvai paciupinet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 12 vasario 2010 - 18:54
Kvartetas o kur galima pasiskaityti el. variantą g.gif
Papildyta:
Jau radau, doh.gif
Atsakyti
nea as skaiciau tos knygos el.varijanta. manes lachesiukas prase ivertinti, pateikti pastabas ir t.t. blush2.gif . jos kiek zinau daugiau niekas nera skaite tokiam pavidale. labai patiko. pirma knyga, kurioje labai daug naudingos technines informacijos apie priemones, irankius, seseliu daryma ir dar daug daug kitu dalyku 4u.gif. naudos tikrai tures ne tik pradedantieji, bet ir pazenge thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2010 02 12, 19:15)
Tai man tada padėk  biggrin.gif

Padovanojo man ta sadolin laką vienkomponentini (ar kaip jie ten) paskaičiau internete kaip naudotis ir supratau maždaug taip:

uždažau viena spalvą medinuką, tada užtepų Sadolin lako, tada tai nevisai nudžiūvęs užtepu kitos spalvos dažu, kita kryptimi, tada jis tipo suskilinėja ir tada aš galiu servetėlę klijuot ir po to paprastu lakų lakuot?  ax.gif

Ar teisingai?  blush2.gif

viskas taip tik turi but isdziuves- nes sako kad susivels viskas, jei negerai isdziuves bus ax.gif Suskilines tada, kai to antro sluoksnio patys tie dazai prades dziuti, prades matytis skilinejimas, del to priklauso kokiu storiu tepti, norint isgauti norima skilima.
Atsakyti
O aš užsisakiau internetu Lachesės knygą.Gal jau kitos savaitės viduriuke ir gausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2010 02 13, 15:36)
O aš užsisakiau internetu Lachesės knygą.Gal jau kitos savaitės viduriuke ir gausiu biggrin.gif

o kur galima užsisakyti ar nusipirkti? aš ax.gif irgi noriu geros knygos apie dekupažą ax.gif , nes visos kokias varčiau knygyne nelabai įtikino unsure.gif
Atsakyti
Lacheses dienoraštyje yra nuoroda 4u.gif
Atsakyti
labas. kur internetu nusipirkti gerą patį ploniausią teptuką?ačiū 4u.gif
Atsakyti
O jeigu noriu vietomis sendinti, tai geriau naudoti vienkomponentį ar dvikomponentį sendinimo laką? Kokius jūs naudojat dažniausiai?
Atsakyti
Idealiausia priemonė pertekliui.. tikrai dar tokio gėrio neturėjau... neišvalo užpildytu tarpeliu šakes kaip lengva dirbt wub.gif

user posted image
Atsakyti
ir aš jau užsisakiau naująją kygutę, gaila kad tų švenčių daug, tai negreit matyt gausiu doh.gif prigriebiau dar prie šotos porą knygiukų. Verkė mano banko sąskaitėlė lotuliukas.gif
Atsakyti