QUOTE(zis @ 2010 01 27, 09:06)
Dar klausimelis del tu sintetiniu laku. Ar tikrai reikia jais lakuoti lauke/balkone ir t.t. Ar galima nulakuoti gerai vedinamoje patalpoje, o dziovinti jau isinesus i vidu namie? Ar labai smirda?
Lakuoti vėdinamoje patalpoje reikia, ne kiek dėl kvapo (man jis nėra jau toks baisus), kiek dėl kenksmingumo (reikia jo neįkvėpti). Aš tai darau balkone (kažkiek visvien prisikvėpuoju), kai pradžiūna, atsinešu į kambarį. Šiuo metu, kai tokie šalčiai, tai negaliu nieko daryti, neiškentus dirbau ir namie
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 01 27, 11:22)
as itrinu sendinamaja pasta is artmanijos ir valau su tualetiniu popieriumi, bet daznai gaunasi kad net tarpeliai issivalo, tai kaip to isvengti? jau ne karta teko po milimetra trinti kad po to pavyktu nuvalyti pertekliu neisvalant tarpeliu
Tarpeliai gal per dideli šiai priemonei, tai ir išsivalo. Man tai pasitaiko su visais sendintojais, tame tarpe ir su Sottile, kurios plyšiukai būna gal nepakankamai gilūs, tai išvalau paviršių bevalydama... Ant vieno darbelio išmėginau kelias priemones įtrinimams, galiausiai radau tokią, kuri neišsivalė. Vadinasi, reikia atsiderinti
Dėl aliejinio/vaitspiritinio lako vadinimo sintetiniu, tai jau rašiau lakų temoje, berods 11 psl., tai jau nebenoriu kartotis. Tai ne tapatūs dalykai, tačiau neretai "subendrinama"...