Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 02 08, 18:19)
sveikos 4u.gif
neturiu kada skaityt visu temu,todel noriu jusu paklausti... ax.gif gal kuri,galit trumpai papasakot ka duoda gruntas dekupazuojant? g.gif glaistas,suprantu ka...bet kokia grunto paskirtis? g.gif gal kuri naudojat..? ax.gif
ACIU uz atsakymus 4u.gif

http://shop.dovilesr...?id_category=24
uzsakymai kol kas i AZ mirksiukas.gif

o tai cia kaip suprast, cia pigiau pvz medinukai?
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2010 02 08, 21:07)
o tai cia kaip suprast, cia pigiau pvz medinukai?

taip...nezinau po kiek jus kur perkat...
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 02 08, 20:17)
taip...nezinau po kiek jus kur perkat...

as perku is senasnaujas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 08, 09:23)
Ne viskas iš pirmojo karto pavyksta, tik didelių pastangų ir kantrybės dėka.  mirksiukas.gif
Galima juk servetele su lygintuvu klijuoti ir balutėje skandinti ir t.t. paskaityk servetėlių klijavimo būdus, tikrai viskas gerai aprašyta. Pirmiausia galima išbandyti klijuoti ant juodraštuko kitus servetetėlės sluoksnius, jei nenorima sugadinti geros servetėlės ir darbelio. O dėžutę trauk greičiau iš ten kur išmetei. Šveisk ir iš naujo klijuok. Kantrybės ir viskas pasiseks  thumbup.gif
Papildyta:

Man geriausia susijungia, kai vienas ir kitas kraštas yra apiplėšomi ir tada tik pritapyti  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif eisiu ieskoti kaip lyginti g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 02 08, 19:19)
sveikos 4u.gif
neturiu kada skaityt visu temu,todel noriu jusu paklausti... ax.gif gal kuri,galit trumpai papasakot ka duoda gruntas dekupazuojant? g.gif glaistas,suprantu ka...bet kokia grunto paskirtis? g.gif gal kuri naudojat..? ax.gif
ACIU uz atsakymus 4u.gif

Na man retai taip buna, bet sukilo pyktis. Lyg ir nenaujoke, bet:
1. kaip matau pirma karta girdi kad jokiu reklamu buti negali SM.
2. Mane zavi kad zmones turi laiko ir drasos organizuoti dekupazo kursus, pardavineja grunta, bet net nezino kam jis naudojamas. Nebutina visose temose ieskoti, uzteks paskambinti savo distributoriams ir pasiklausti.
3. Akivaizdziai klausimas is oro, kad tik butu priezastis pasireklamuoti protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 08 vasario 2010 - 20:28
QUOTE(Glidė @ 2010 02 08, 21:28)
Na man retai taip buna, bet sukilo pyktis. Lyg ir nenaujoke, bet:
1. kaip matau pirma karta girdi kad jokiu reklamu buti negali SM.
2. Mane zavi kad zmones turi laiko ir drasos organizuoti dekupazo kursus, pardavineja grunta, bet net nezino kam jis naudojamas. Nebutina visose temose ieskoti, uzteks paskambinti savo distributoriams ir pasiklausti.
3. Akivaizdziai klausimas is oro, kad tik butu priezastis pasireklamuoti protest.gif

1. kad nebutu pykcio,nepridesiu paraso prie zinutes mirksiukas.gif
2.neseniai pati tu pradejau uzsiimti,todel norejau pasikonsultuoti,su zmonem,kurie turi daugiau patirties...jei negalima,kagi... unsure.gif
3. i si klausima manau,jau atsakiau...

atsiprasau..matyt ne cia pataikiau..kaip matau,cia patirtim draugiskai nesidalinama...
gero vakaro... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 02 08, 20:35)
1. kad nebutu pykcio,nepridesiu paraso prie zinutes mirksiukas.gif
2.neseniai pati tu pradejau uzsiimti,todel norejau pasikonsultuoti,su zmonem,kurie turi daugiau patirties...jei negalima,kagi... unsure.gif
3. i si klausima manau,jau atsakiau...

atsiprasau..matyt ne cia pataikiau..kaip matau,cia patirtim draugiskai nesidalinama...
gero vakaro... 4u.gif

na as cia naujoke, bet man jau mergaites labai labai daug padejo mirksiukas.gif
Beje tavo zinute irgi supratau kaip reklama ax.gif

Atsakyti
atsiprasau uz reklama,jei taip supratot...kaip jau matot,paraso nebepridedu,taigi,nera ir reklamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės bigsmile.gif
Turiu tokį blondinišką klausimą biggrin.gif kaip jūs manote,ar išeitų nudekupažinti guminius botus? blink.gif turiu tokius senus savo botus,man jie baisiai negražus,galvoju o jeigu pabandyt dekupažo būdu pasidailinti? kažin ar gautųsi?? oda tai išeina padailint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2010 02 08, 23:49)
Sveikos mergaitės  bigsmile.gif
Turiu tokį blondinišką klausimą  biggrin.gif kaip jūs manote,ar išeitų nudekupažinti guminius botus? blink.gif  turiu tokius senus savo botus,man jie baisiai negražus,galvoju o jeigu pabandyt dekupažo būdu pasidailinti? kažin ar gautųsi?? oda tai išeina padailint unsure.gif

Pati nebandžiau, bet manau, kad galima smile.gif Internete kažkada esu radusi net pamokėlę, kaip guminukus atsinaujinti dekupažo būdu. Neturiu nuorodos, bet tik pamenu, kad buvo naudojami aerozoliniai (purškiami) dažai, atsparūs drėgmei, o visa kita - tuo pačiu principu 4u.gif
Atsakyti
vieną kartą buvo bandymas dekoruoti botus, pasakyčiau, kad jie daugiau dekoratyviniai gaunasi apklijuoti popieriais.
Tik dažais dekoruojant viskas patvariau, nes jie nesukietina gumos ir nesudaro sluoksnio, o priklijavus paveiksliukus ypač ant besilankstančių vietų viskas nutrupa.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 02 09, 00:19)
vieną kartą buvo bandymas dekoruoti botus, pasakyčiau, kad jie daugiau dekoratyviniai gaunasi apklijuoti popieriais.
Tik dažais dekoruojant viskas patvariau, nes jie nesukietina gumos ir nesudaro sluoksnio, o priklijavus paveiksliukus ypač ant besilankstančių vietų viskas nutrupa.

As galvoju kad man butu labai grazu apdekoruoti su SADOLIN antique g.gif paveiksliuko tik ant aulo klijuoti,kaip manot? ir aisku uzlakuot poto mirksiukas.gif
Atsakyti