Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

QUOTE(versus* @ 2010 02 05, 19:45)
Chansse , visų pirma neaišku koks tas viršelis,- jų gi būna visokiausių- tekstilinių, plastikinių, kartoninių ir visokių kitokių.... jei žinosim koks jis, bus lengviau patarti, kokiu būdu ir priemonėmis tai dekoruoti  4u.gif

Aciu kad atsiliepet bigsmile.gif albumo virselis kartoninis, nu toks slidus. Daryt zadu su servetelem. Tik bijau kad gausis negraziai ir sugadinsiu unsure.gif
Butu idomu pamatyti jei kas darete galutini varianta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2010 02 05, 19:25)
Aciu kad atsiliepet bigsmile.gif  albumo virselis kartoninis, nu toks slidus. Daryt zadu su servetelem. Tik bijau kad gausis negraziai ir sugadinsiu unsure.gif
Butu idomu pamatyti jei kas darete galutini varianta smile.gif

deja, neturiu foto, bet esu dekoravusi, mano buvo tamsiai zalias, tai ant jo klijavau balta ryzini popieriu ir ji dar daziau baltai. paskui klijavau motyvus ir lakavau.
Atsakyti
Merginos o kur Kaune pirkti sendintoją Antika ? kur būtu pigiau , ar reik užsisakyti ?
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2010 02 05, 18:52)
Mano juodrastis su perfetto, gal kam pravers  ax.gif
1. Pirmas sluoksnis teptas storai, antras irgi storai.
2. Pirmas sluoksnis teptas storai, antras - plonai.
3. Pirmas sluoksnis teptas plonai, antras - storai.
4. Pirmas sluoksnis teptas plonai, antras irgi plonai.

user posted image

o su kuo cia irinta?
Atsakyti
Porporina, irgi is perfetto.
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 05, 19:03)
Bent jau man tai geriausia klijuojasi sausuoju būdu, su lygintuvu.  thumbup.gif

Kliju reikia tepti ant dezutes? kokio karscio turi buti lygintuvas?
Atsakyti
sveikos brangiosios mirksiukas.gif
As is tu kur tik tik susidomejo dekupazu ir iskarto susirgau sia lyga blush2.gif
perskaiciau nemazia temu bet vistiek turiu daug primityviu jum gal juokingu klausimeliu blush2.gif . Jai nesuknu kuriai busiu labai dekinga uz atsakymus aciuks.gif

1. kur ir kokius perkat teptukus? kiek ju reikia ir kaip baigus darba juos padet kad nesudziutu.?
2. kaip supratau visus akrilinius dazus kad butu pigiau galiu nusipirkti Senukuose Viva Color Melody firmos?
3. Norint prikliujuoti servetele, ryzini popieriu ar dekupazini popieriu, kokius klijus naudojat ir kur perkat? gal yra kur kokie pigiau nei spec dekoro parduotuvese?
4. Kas ir kam yra naudojamas Vaitspiritas? kur ji nusipirkti galiu?
5. Bandziau dirbti su vienkomponentine ir dvikomponentine priemonemis. darbauose su dvikomponentine priemone sonuose randu tokias baltuojancias denmeles, kaip ziemos serksnas. Ka darau ne taip?
6. Man aiskino vienose "ale" kursuose, kad dvikomponentine sendinimo priemone tepama taip: 1 sluoksnis (is kaires i desine) o jau kai tepsiu 2 sliuoski butinai i priesinga puse reik tepti. Cia forume iskaiciau kad mergaites nepaiso to o tepa sukamais judeisiais, ir tai abu sluosksnius, tai kaip reikia istikruju?
7. Kam yra naudojamas medzio beicas? ar visos nuolat naudojate?
8. kam reikalingas dziuvima letinantis mediumas?

Uzdaviau pakankamai kvailu kalusimu, bet as tarp ju tokia susipainiojus jauciuosi doh.gif . Man cia ciela chemija jau unsure.gif
Labai aciu, jai kas ras laiko ir man nors i kokius klausimukus atsakys. wub.gif
Atsakyti
oho kiek klausimu biggrin.gif pabandysiu atsakyti wink.gif
QUOTE(Ivoncikas @ 2010 02 06, 14:06)

1. kur ir kokius perkat teptukus? kiek ju reikia ir kaip baigus darba juos padet kad nesudziutu.?
2. kaip supratau visus akrilinius dazus kad butu pigiau galiu nusipirkti Senukuose Viva Color Melody firmos?
3. Norint prikliujuoti servetele, ryzini popieriu ar dekupazini popieriu, kokius klijus naudojat ir kur perkat? gal yra kur kokie pigiau nei spec dekoro parduotuvese?
4. Kas ir kam yra naudojamas Vaitspiritas? kur ji nusipirkti galiu?
5. Bandziau dirbti su vienkomponentine ir dvikomponentine priemonemis. darbauose su dvikomponentine priemone sonuose randu tokias baltuojancias denmeles, kaip ziemos serksnas. Ka darau ne taip?
6. Man aiskino vienose "ale" kursuose, kad dvikomponentine sendinimo priemone tepama taip: 1 sluoksnis (is kaires i desine) o jau kai tepsiu 2 sliuoski butinai i priesinga puse reik tepti. Cia forume iskaiciau kad mergaites nepaiso to o tepa sukamais judeisiais, ir tai abu sluosksnius, tai kaip reikia istikruju?
7. Kam yra naudojamas medzio beicas? ar visos nuolat naudojate?
8. kam reikalingas dziuvima letinantis mediumas?

1. patarimas del teptuku: pirkti kuo brangesnius(sintetinius, zverelio kailio), nes jie ilgiausiai laikys(palyginus su pigiais paprastais teprukais) o kiek ju reikia, tai nuo taves priklauso(as turiu po kelis 1, 2, 2.5cm). da, didesniems plotams dazyti, gali naudoti voleli arba kempinele. kad nesudziutu jie, jei naudojei akrilines priemones, tai teptukus plauk su siltoku vandeniu ir muilu, jei naudojei vaitspiritines ir sintetines priemones, tai teptukus plauk su vaitspiritu.
2. akrilinius dazus gali pirkti ir kanceliarinese prekese, bet, tarkim, balta spalva(nes jos daugiausiai reikia), pirk is senuku. taip pat ten gali isigyti ir specialia dazu baze(su ja spalvos bus ryskios) bei pigmentu ir maisyti juos(jei maisysi su baltu akrilu, spalvos bus pastelines).
3. klijavimui naudojami klijai, klijai-lakas. taip pat pva(lipalas), tik nuo jo, ilgainiui, geltonuoja priklijuotas motyvas ir pva reikia skiesti.
4. vaitspiritas yra skirtas nuvalyti ne akrilinius dazus ir plauti teptukams. jo pirkti yra senukuose.
5. tikriausiai neislaukei, kol pirmas sluoksnis visiskai nudzius. bet del pabalimu buna dar ir kitokiu priezasciu. kartais net nesuprasi is kur..
6. kaip tepsi antra sluoksni, tokie ir trukiai bus. jei tepsi priesinga kryptimi, jie bus pailgi, o jei tepsi sukamaisiais judesiais, tai ir trukiai bus apvalus, ovalus, ... cia kaip tau labiau patinka, taip ir darai.
7. medzio beicas skirtas mediniams daiktams, kad paryskintu spalva, rieves.. tarkim cia beica dejau, nes nenorejau dazyti. tiesiog pakeiciau medzio spalva.
8. sis mediumas labiau skirtas kai pritapai seselius ir nor, kad dazai greit nedziutu, taipp padaromas grazus perejimas. bet jis nera butinas, kai ismoksti principus, nereikia jo.

tikiuosi, nors siek tiek padejau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Bjauruska- dekui uz vaizdine medziaga 4u.gif Labai naudinga.
Kad taip visos ax.gif mirksiukas.gif
man va tas suplesytu serveteliu labai butu idomu pamatyti kaip atrodo teisingas- grazus sudurimas.
Ir aciu efauto- uz gara atsakyma.

As zengiu i kriminala- kaip ten su tais spausdintais paveiksliukais.Klijavau mirusio dainininko nuotrauka is neto...padestykit man kaip ten viskas.Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 06 vasario 2010 - 14:53
LABAI LABAI ACIU DIDELIAUSIAS EFAUTO LABAI PADEJAI.
Galvoje jau sviesiau pasidare
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 02 06, 14:52)
*man va tas suplesytu serveteliu labai butu idomu pamatyti kaip atrodo teisingas- grazus sudurimas.
**Ir aciu efauto- uz gara atsakyma.
**As zengiu i kriminala- kaip ten su tais spausdintais paveiksliukais.Klijavau mirusio dainininko nuotrauka is neto...padestykit man kaip ten viskas.Aciu

* nelabai supratau, ka norejai pasakyti.
** 4u.gif
*** su rasaliniu ar lazeriniu spausdinai?

QUOTE(Ivoncikas @ 2010 02 06, 14:56)
LABAI LABAI ACIU DIDELIAUSIAS EFAUTO LABAI PADEJAI.
Galvoje jau sviesiau pasidare

dziaugiuosi, kad galejau buti naudinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Stai ir papildyta lentele su Perfetto 4u.gif Nesugalvoju kaip galima dar tuos juodrascius ideti, kad visos matytu... g.gif Gal kas tures kokiu minciu? na nebent ateity i naujos twemos pirma puslapi
user posted image
Atsakyti