Biriusa, išsiaiškinau apie Perfetto Galima trinti akriliniais dazais, porporina, seseliais, lakuoti akriliniu laku. Nebijantis vandens Tarp kitko, man skilimas visai patiko, idomus netgi labai tokiais kaip vandens lašais. Bandysiu naudot jau ant darbelio
QUOTE(Chansse @ 2010 02 04, 19:41)
Gal kas bandet dekupazuot nuotrauku albumo virseli? gal turit pavyzdeliu
zadu bandyti
zadu bandyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 02 05, 15:01)
Biriusa, išsiaiškinau apie Perfetto Galima trinti akriliniais dazais, porporina, seseliais, lakuoti akriliniu laku. Nebijantis vandens Tarp kitko, man skilimas visai patiko, idomus netgi labai tokiais kaip vandens lašais. Bandysiu naudot jau ant darbelio
butinai itrauksiu , o gal gali parodyti cia foto kaip atrodo skilimas baisiai smalsu
Sveikos. na tik nusipirkau priemones ir iškilo toks durnas klausimas
O su kuo nuvalyt teptukus? Na kai su akrilu dirbi? (jaučiu atrodau kaip durnė ) Jaučiu su paprastu vandeniu.. Bet nežinau.
Labai laukiu atsakymo.
O su kuo nuvalyt teptukus? Na kai su akrilu dirbi? (jaučiu atrodau kaip durnė ) Jaučiu su paprastu vandeniu.. Bet nežinau.
Labai laukiu atsakymo.
Akrilas plaunamas paprastu vandenuku
Ačiūū
QUOTE(biriusa @ 2010 02 05, 15:48)
butinai itrauksiu , o gal gali parodyti cia foto kaip atrodo skilimas baisiai smalsu
dariau ant juodraščio, o ten po apačia Sottile skilimas, tai nefotkinsiu, nes susibalamutins, biški vėliau įkelsiu kaip ant darbelio atrodys, jei gražiai gausis
Kaip apklijuojat visa dezute servetelem(sukarpot pagal dezutes didi)?
QUOTE(saulyte2 @ 2010 02 05, 18:50)
Kaip apklijuojat visa dezute servetelem(sukarpot pagal dezutes didi)?
Bent jau man tai geriausia klijuojasi sausuoju būdu, su lygintuvu.
QUOTE(Chansse @ 2010 02 05, 14:14)
Chansse , visų pirma neaišku koks tas viršelis,- jų gi būna visokiausių- tekstilinių, plastikinių, kartoninių ir visokių kitokių.... jei žinosim koks jis, bus lengviau patarti, kokiu būdu ir priemonėmis tai dekoruoti
Mano juodrastis su perfetto, gal kam pravers
1. Pirmas sluoksnis teptas storai, antras irgi storai.
2. Pirmas sluoksnis teptas storai, antras - plonai.
3. Pirmas sluoksnis teptas plonai, antras - storai.
4. Pirmas sluoksnis teptas plonai, antras irgi plonai.
1. Pirmas sluoksnis teptas storai, antras irgi storai.
2. Pirmas sluoksnis teptas storai, antras - plonai.
3. Pirmas sluoksnis teptas plonai, antras - storai.
4. Pirmas sluoksnis teptas plonai, antras irgi plonai.