Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

aš ir lentelėje pasigedau Perfetto dvikomponenčio... įtrinu porporina (daugiau niekuo nebandžiau), lakuoju akriliniu laku
Atsakyti
Perfetto pati nenaudojau tai ir nezinau ka ideti i lentele, jei kas surasytu tiksliai tai itrauksiu butinai 4u.gif paziurekite kas parasyta ar vandens pagrindu ar kokiu kitu? nuo to is esmes ir aisku bus ar draugauja su vandens pagrindu dazais ir lakais ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
kažkada buvau radus lako temą, neberandu , tai čia gal man kas nors atskys, su dekupažu kol kas neturiu nieko bendro , bet.... vaikų darželyje užklijavom spalvotus paveiksliukus ant limpančio_lipdukinio popieriaus, ir dabar galvoju reiktų nulakuot, kad jie taip greit nenubluktų, nenusiplėšytų ir t.t mano mintis šiek tiek kraštus pašvitrinti ir galvoju, kad greičiausiai būtų purškiamas lakas, nes paveiksliukai spausdinti su paprastu printeriu, šiaip juk gali nusimozoti ar ne g.gif , taigi norėjau paklausti kokį purškiamą laką geriausiai man įsigyti, ir norėčiau ( pageidautina) ,kad būtų kuo mažiau smardus ir nekenksmingas, nes visgi vaikų rūbinėje reiks purkšti, žinoma tą daryčiau savaitgaliui pvz penktadienio vakarą , kad per savaitgalį išsiduksotų,

nu va pasiaiškinau ir lauksiu atsakymo jei kam nesunku prakonsultuoti blush2.gif
Atsakyti
Naktibalda, visi purskiami lakai smirda... sintetiniai nebijo nei karscio, nei vandens. kad nekentu vaikams reiketu naudoti akrilini, jis dazniausiai be specifinio kvapo. o ka patarciau, tai laka su melynu dangteliu(nebezinau jo pavadinimo).. bet cia tik mano pasiulymas, kitos gali geresni patarti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 02 05, 11:25)
Naktibalda, visi purskiami lakai smirda... sintetiniai nebijo nei karscio, nei vandens. kad nekentu vaikams reiketu naudoti akrilini, jis dazniausiai be specifinio kvapo. o ka patarciau, tai laka su melynu dangteliu(nebezinau jo pavadinimo).. bet cia tik mano pasiulymas, kitos gali geresni patarti wink.gif

bet jis tepamas g.gif , ar purškiamas, nes aš bijau, kad man viso spalvos nusvalys unsure.gif, jei teptuku pradėsiu lakuoti unsure.gif

aš turiu nuspirkusi "einzA" lako , bet jis lakuojamas teptuku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 05 vasario 2010 - 11:32
QUOTE(Naktibalda @ 2010 02 05, 12:26)
bet jis tepamas  g.gif , ar purškiamas, nes aš bijau, kad man viso spalvos nusvalys  unsure.gif, jei teptuku pradėsiu lakuoti  unsure.gif

Manau geriausia butu uzpurksti tik paveiksliukus, o ant virsaus jau tepti akrliniu...nes kol visa spintele apipurskisi gali uzdaroj patalpoj ir apsinuodyti unsure.gif
O tema apie lakus yra tik jau nuvaziavus siek tiek i gala...ziurek kokiame 2-3 pusl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 05 vasario 2010 - 11:34
QUOTE(biriusa @ 2010 02 05, 11:32)
Manau geriausia butu uzpurksti tik paveiksliukus, o ant virsaus jau tepti akrliniu...nes kol visa spintele apipurskisi gali uzdaroj patalpoj ir apsinuodyti  unsure.gif
O tema apie lakus yra tik jau nuvaziavus siek tiek i gala...ziurek kokiame 2-3 pusl.

tai mano užmanymas ir buvo tik paveiksliuką sutvirtinti, kad jis stovėtų kaip priklauso , tikrai gal užpurkšti ir paskui ant viršaus užlakuoti g.gif

jau nebeisiu į lako temą, nes čia gavau info, o ten viskas nuo pradžių blush2.gif

ačiū mergaitės 4u.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 02 05, 12:36)
tai mano užmanymas ir buvo tik paveiksliuką sutvirtinti, kad jis stovėtų kaip priklauso , tikrai gal užpurkšti ir paskui ant viršaus užlakuoti  g.gif

jau nebeisiu į lako temą, nes čia gavau info, o ten viskas nuo pradžių  blush2.gif

ačiū mergaitės  4u.gif ,

Nieko, ten nuo pradžių, bet su aprašymais ir paveiksliukais. Va čia: http://www.supermama...?...468729&st=0
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 02 04, 14:51)
Aš irgi, perbėgusi per scrap'o puslapius, prisižiūrėjusi darbelių, priėjau išvados, kad vis tik lentos rėmo dekoravimui labiau tiks dekupažas. Tuo labiau, kad tai bus bendras įvairaus amžiaus vaikučių ir jų mamyčių darbelis - skirtingi žmogeliukai, daug nuomonių..

Taigi, vis dar laukiame atsiliepiant dekupažo meistrės  4u.gif , kuri galėtų mums suvadovauti (nurodinėti ką ir kaip daryti..)

Mano manymu, trafaretai pats tas, nes dekupažas - bus per marga, juk esmė ne pati lenta, o tai kas bus segama joje. Kada planuojate vykti į KMUK? Galbūt aš galėčiau prisidėt. Nesu aš nei asė, nei specė, bet kažką sugebu. Gal pavyktų vaikams suorganizuoti kažkokią pamokėlę. Jei dar įdomu, parašyk, man į AŽ.

QUOTE(campari* @ 2010 02 04, 16:05)
Merginos gal papasakosit kuom uztepti ant medziaginio maiselio uzklijuota paveiksliuka kad geriau laikytu?  4u.gif  aciu

Kažkuri mergina neperseniausiai siūlė priemonę, tik nebepamenu ar šioje temoje ar ne. T.y. pardavinėjo likutį.

QUOTE(Naktibalda @ 2010 02 05, 11:36)
tai mano užmanymas ir buvo tik paveiksliuką sutvirtinti, kad jis stovėtų kaip priklauso , tikrai gal užpurkšti ir paskui ant viršaus užlakuoti  g.gif

jau nebeisiu į lako temą, nes čia gavau info, o ten viskas nuo pradžių  blush2.gif

ačiū mergaitės  4u.gif ,

Manau tam, kad paviršių apsaugotumėt, tiesiog užteks purškiamo lako, tik rinkitis akrilinio pagrindo. Užpurkšti su pertraukom kelis kartus ir pakaks, be to ir laiko sąnaudos bus mažesnės ir šiaip gražiau. 4u.gif
Atsakyti
a šitas tiks user posted image
Atsakyti
parasiau laku temoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 02 05, 12:09)
parasiau laku temoj wink.gif

ačiū oro_buckis.gif , radau 4u.gif
Atsakyti