Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

QUOTE(ohara @ 2010 02 04, 16:50)
blink.gif  nu aš kai visad viska is seno naujo artmanijos ar pan perku tai man pigu pasirode..  unsure.gif

o koki gera laka nesmirdanti galeciau is senuku pvz nusipirkt?  blush2.gif

vandens pagrindu visi nesmirda itariu, bet kad ir nesmirda visi lakai ir dazai turi lakiuju cheminiu pavojingu medziagu ir man keista kaip merginos saves nesaugo. As dabar jau nusipirkau normalia rimta kaukia ir kai vaikas yra namie isvis stengiuosi nieko nedaryti. Atrodo nieko tokio kai nesmirda, bet jau ne viena karta gerai ilgiau palakavus pradejo skaudeti gerkle, kai pasiziurejau - buvo puslelem nusieta, taip kad nejuokai schmoll.gif
Plius pasiskaicius aprasyma nesciosiom isvis negalima lakuoti, be apsaugu irgi, gali sukelti daug nepageidaujamu ligu
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 02 04, 15:38)
taip is pirmo  puslapio dingo ir jau nebeleidzia ideti, dedu cia dar syki

labai aciu, issisaugojau

QUOTE(Glidė @ 2010 02 04, 15:47)
Jus turbut juokaujat blink.gif  cia pigu blink.gif
Va prasau, tikrai ne pats pigiausias is JAV gruntas (jie ten pilsto, tai tiksliai nezinau ar tas) 25-30 lt kainuoja:
Gruntas
Tai senukuose ar ermitaze tikrai dar pigiau, o perfeto gaunasi kiek 1 l. Ar kas skaiciavot?
Jei 185 ml 18 lt tai 1 l kainuoja 97 lt. Tai bent jau itariat kiek permokat?
Na bent jau grunta ir baltus dazus as tik statybinese prekese pirkciau ir jokiu budu ne kosminem kainom is "spec" parduotuviu, kurios tik darosi kosminius pinigus perpilstydamos i mazesnes pakuotes. Jau kad dazai ir gruntai nera kazkuokie spec tai esu 200 proc isitikinusi

o kazi kur tiek to 1 l grunto deti? turiu as 185 ml grunto ir gal per metus isnaudosiu

QUOTE(ohara @ 2010 02 04, 15:50)
blink.gif  nu aš kai visad viska is seno naujo artmanijos ar pan perku tai man pigu pasirode..  unsure.gif

naudoju ekovakvos
Atsakyti
Merginos gal papasakosit kuom uztepti ant medziaginio maiselio uzklijuota paveiksliuka kad geriau laikytu? 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 04, 17:05)
labai aciu, issisaugojau
o kazi kur tiek to 1 l grunto deti? turiu as 185 ml grunto ir gal per metus isnaudosiu
naudoju ekovakvos

Viskas priklauso nuo apimciu, bet 1 litra baltu dazu - labai greitai baigiau, nes tikrai dar ne daug darbeliu padariusi esu. O ji naudoju vietoj grunto. Dabar itariu ir grunto isigysiu

O del laku, pasiskaitinek laku temoj Ohara, ten daug pavyzdeliu isbandytu rasi
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 02 04, 16:07)
Viskas priklauso nuo apimciu, bet 1 litra baltu dazu - labai greitai baigiau, nes tikrai dar ne daug darbeliu padariusi esu. O ji naudoju vietoj grunto. Dabar itariu ir grunto isigysiu

nu baltu dazu banke ir as jau antra esu nusipirkus, va sis dalykas tai greitai naudojasi
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 04, 16:05)
naudoju ekovakvos

o kur perki ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 04, 16:10)
o kur perki ir kokia kaina?  4u.gif

Senukuose 0.9 l - 18.50 lt Pusiau blizgus akrilinis lakas (galima skiesti vandeniu)
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 04, 16:50)

vat cia yra apie lakus daug. As is Senuku naudoju ta kur Edikun idejo nuotrauka, dar rasiau tau anksciau apie ARS purskiama jis irgi kainuoja 11Lt didelis buteliukas mirksiukas.gif Tas is Senuku visai nesmirda ir pakankamai greitai isdziuna 4u.gif Ir baltus dazus is ten perku 1L 6Lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 02 04, 16:05)
vandens pagrindu visi nesmirda itariu, bet kad ir nesmirda visi lakai ir dazai turi lakiuju cheminiu pavojingu medziagu ir man keista kaip merginos saves nesaugo. As dabar jau nusipirkau normalia rimta kaukia ir kai vaikas yra namie isvis stengiuosi nieko nedaryti. Atrodo nieko tokio kai nesmirda, bet jau  ne viena karta gerai ilgiau palakavus pradejo skaudeti gerkle, kai pasiziurejau - buvo puslelem nusieta, taip kad nejuokai schmoll.gif
Plius pasiskaicius aprasyma nesciosiom isvis negalima lakuoti, be apsaugu irgi, gali sukelti daug nepageidaujamu ligu

ohooo kaip baisu.... blink.gif unsure.gif

QUOTE(Glidė @ 2010 02 04, 16:07)

ačiū būtinai paskaitysiu... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(biriusa @ 2010 02 04, 16:13)
vat cia yra apie lakus daug. As is Senuku naudoju ta kur Edikun idejo nuotrauka, dar rasiau tau anksciau apie ARS purskiama jis irgi kainuoja 11Lt didelis buteliukas  mirksiukas.gif Tas is Senuku visai nesmirda ir pakankamai greitai isdziuna  4u.gif Ir baltus dazus is ten perku 1L 6Lt  lotuliukas.gif

o jetus skleroze man tikrai.. Bilobil gert reiks,nes pamiršau kad tikrai apie tą purškiamą rašei... blush2.gif

Reiks ryt pažiūrėt to ARS lako ir dažų, kaina tai juokinga... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas bandet dekupazuot nuotrauku albumo virseli? gal turit pavyzdeliu blush2.gif
zadu bandyti 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Gal gali pasidalinti patirtimi tos, kurios darot dekupaza ant porceliano indu (pvz.puodeliai, lekstutes). Sakykit, kiek jums laiko laiko dekoracijos? As dariau puodelius, stai su siais klijais
http://www.decotex.l...porceliano.html
Naudojant puodelius pagal paskirti, nesaugant plaunant, taciau zinoma neplaunam indaploveje, nemirkome ir pan. Tai va jie atlaiko apie pora men.ir paskui atsiklijuoja, nuplysta. Atrodo, kad vis ka darau pagal instrukcija. Sakykit o kaip jums buna?
Atsakyti
Sveika,
pati nedariau naudojamų indų, bet žinau, kad turi būt spec. priemonės, lakas, indas turi būti "iškeptas" orkaitėje, tik tada yra garantija, kad nieks nenusilups.

Panos,
neradau lentelėj nieko apie Perfetto dvikomponentį, ant buteliuko irgi neužrašyta kuom jį lakuoti,kiek laukti kol pilnai išdžius ir kuom įtrinti. Brukštelkit kas žino.
Ačiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 04 vasario 2010 - 23:02