Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

QUOTE(ohara @ 2010 02 04, 11:40)
o gal viski gražiau ta lenta atrodytu jei scrapbookingo technika patobulinta būtu??  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif

Einu skaityt kas tai per dalykas g.gif
-------

... na, o dekupažas tai lyg ir jų pačių pageidavimu buvo numatytas, mat velti, rišti, pinti, megzti, origamį lankstyti jau mokėm juos, o dekupažo dar nebuvo ax.gif .
Atsakyti
Sutinku, kad skrebinimo budu butu graziau ir idomiau bigsmile.gif
Atsakyti
Na, tada kartu nuspręskim, kas labiau tiktų štai tokiai lentai. Turiu omenyje - jos mediniam rėmui. Dekupažas ar scrapbooking'as?? g.gif

(žinokit, aš "tradicinės orientacijos" lotuliukas.gif , tik tradiciniais rankdarbiais užsiiminėju, tai nieko neišmanau ir gyvai neesu mačiusi "skreb..." darbelių)
Atsakyti
Scrapbookingas... 4u.gif 100 procentu... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kadangi dekupazu domiuosi nelabai seniai, tai norejau jusu paklausti,kokias priemones naudojant isgaunamas toks suskilinejimas....??? Ir kuo tie itrukimai itrinti??? ax.gif

user posted image

Nuotrauka pasiskolinau is interneto... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 02 04, 13:23)
Na, tada kartu nuspręskim, kas labiau tiktų štai tokiai lentai. Turiu omenyje - jos mediniam rėmui. Dekupažas ar scrapbooking'as??  g.gif

(žinokit, aš "tradicinės orientacijos"  lotuliukas.gif , tik tradiciniais rankdarbiais užsiiminėju, tai nieko neišmanau ir gyvai neesu mačiusi "skreb..." darbelių)

Jei norit dekoruoti tik patį rėmą..o tą kamštį paliekant originalų...tai aš už paprastą dekupažą..kai tik nudažoma ir apklijuojama kokiais nors smulkiais motyvais, nes rėmas nėra platus..ir nulakuojama aišku.. 4u.gif ..

QUOTE(moliugele @ 2010 02 04, 13:56)
Sveikos,
Kadangi dekupazu domiuosi nelabai seniai, tai norejau jusu paklausti,kokias priemones naudojant isgaunamas toks suskilinejimas....??? Ir kuo tie itrukimai itrinti???  ax.gif

Čia spėju yra Sottile..o kuom įtrinta, tai reikia klausti jau daiktelio savininkės..Bet irgi spėju, kad aliejiniais dažais.. 4u.gif
Atsakyti
neberandu lenteles su priemonem kuriomis galima itrinti
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2010 02 04, 14:07)
Čia spėju yra Sottile..o kuom įtrinta, tai reikia klausti jau daiktelio savininkės..Bet irgi spėju, kad aliejiniais dažais.. 4u.gif

Dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2010 02 04, 14:07)
Jei norit dekoruoti tik patį rėmą..o tą kamštį paliekant originalų...tai aš už paprastą dekupažą..kai tik nudažoma ir apklijuojama kokiais nors smulkiais motyvais, nes rėmas nėra platus..ir nulakuojama aišku.. 4u.gif ..

Aš irgi, perbėgusi per scrap'o puslapius, prisižiūrėjusi darbelių, priėjau išvados, kad vis tik lentos rėmo dekoravimui labiau tiks dekupažas. Tuo labiau, kad tai bus bendras įvairaus amžiaus vaikučių ir jų mamyčių darbelis - skirtingi žmogeliukai, daug nuomonių..

Taigi, vis dar laukiame atsiliepiant dekupažo meistrės 4u.gif , kuri galėtų mums suvadovauti (nurodinėti ką ir kaip daryti..)
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 04, 15:10)
neberandu lenteles su priemonem kuriomis galima itrinti

taip is pirmo puslapio dingo ir jau nebeleidzia ideti, dedu cia dar syki
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 03, 16:21)
O ir kainos puikios.... thumbup.gif  4u.gif

Jus turbut juokaujat blink.gif cia pigu blink.gif
Va prasau, tikrai ne pats pigiausias is JAV gruntas (jie ten pilsto, tai tiksliai nezinau ar tas) 25-30 lt kainuoja:
Gruntas
Tai senukuose ar ermitaze tikrai dar pigiau, o perfeto gaunasi kiek 1 l. Ar kas skaiciavot?
Jei 185 ml 18 lt tai 1 l kainuoja 97 lt. Tai bent jau itariat kiek permokat?
Na bent jau grunta ir baltus dazus as tik statybinese prekese pirkciau ir jokiu budu ne kosminem kainom is "spec" parduotuviu, kurios tik darosi kosminius pinigus perpilstydamos i mazesnes pakuotes. Jau kad dazai ir gruntai nera kazkuokie spec tai esu 200 proc isitikinusi
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 02 04, 15:47)
Jus turbut juokaujat blink.gif  cia pigu blink.gif

blink.gif nu aš kai visad viska is seno naujo artmanijos ar pan perku tai man pigu pasirode.. unsure.gif

o koki gera laka nesmirdanti galeciau is senuku pvz nusipirkt? blush2.gif
Atsakyti