Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

QUOTE(biriusa @ 2010 02 03, 12:29)
Lakuojant jiems nieko neatsitinka, nufotkinau bet kompas laikinas negaliu kaip perkelti  doh.gif na bet ant ju lietuviskai parasyta Dazai-pigmentai ir tokia vaivorikste nupiesta ir namelis  rolleyes.gif cia Ermitaze kurie, nezinau ar PAsidarykPAts tie patys...gal posto autore pati atsakys o gal ir nuotrauka ides  g.gif

as pirkau Ermitaze, bet yra tie patys ir Pasidaryk pats. Tik Pasidaryk pats mazesnis spalvu pasirinkimas, o ir litu pigiau.
user posted image
Atsakyti
tai akrilano firmos pigmentai-dazai.

Dabar sita firma vadinasi perfetto.

Uzeik ir pasiziurek i ju puslapi: www.perfetto.lt

Rasi ir dvikomponencio, ir vienkomponencio, ir gruntu, ir lako, ir... ir... na vienzo - tik rinkis.
Kokybe -daznai daug geresne nei uzsieniniu zemos kokybes deku priemoniu. Ypac geri gruntai!!! ir lakai puikus thumbup.gif
Atsakyti
O ir kainos puikios.... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
is ten ir uzsisakiau vienkomponenti, dvikomponencius (smulku ir stambu). tik su vienkomponenciu nelabai pavyksta, kartais liuks, o kartais niekas nesigauna... doh.gif
Atsakyti
Klausimas???
Ar galima dekoruoti puodeli arba arbatinuka su nuotrauka? ant kokio pop. reiktu spausdinti? ir kokioj. temp. kepti kad nepajuoduotu? 4u.gif

gal turit tokio dekoravimo pavyzdiu su foto? aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 03 vasario 2010 - 18:13
Ir pas mane klausimas, tikiuos atsakysit,, nes ziuriu daznai klausimai ignoruojami, o tos kurios gali atsakyti cionais nebesilanko unsure.gif

KAi itrini itrukimus aliejiniais dazais, po kiek laiko reikia isvalyti? iskart uztepus (bet man tada nusivalo visi dazai is itrukimu) ar reikia kiek palaukti? 4u.gif

Busiu labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 02 04, 08:48)
Ir pas mane klausimas, tikiuos atsakysit,, nes ziuriu daznai klausimai ignoruojami, o tos kurios gali atsakyti cionais nebesilanko  unsure.gif

KAi itrini itrukimus aliejiniais dazais, po kiek laiko reikia isvalyti? iskart uztepus (bet man tada nusivalo visi dazai is itrukimu) ar reikia kiek palaukti? 4u.gif

Busiu labai dekinga uz atsakyma  4u.gif

Na iš karto ir nuvalai..nereikia nieko laukti.. g.gif ..Man kažkaip neišsivalo niekas iš tų tarpų..na nebent smarkiau jei pavalau..bet tada vėl įtrinu ten dažų..ir pavalau ir viskas gražiai nusivalo, o įtrūkimuose lieka dažai.. smile.gif
Atsakyti
sveikutes
na uzsisakiau prekes is senas naujas tia laukiu dabar issiziojus o kai gausiu kad pradesiu dirbti smile.gif kazin nebus problemu su siuntimu i airija taip norisi ka nors grazaus pasidaryti,merginos o nuotrauka esat sendinusios kaip iseina noriu drauges vestuviu foto pasendinti 5m proga
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 02 04, 09:48)
Ir pas mane klausimas, tikiuos atsakysit,, nes ziuriu daznai klausimai ignoruojami, o tos kurios gali atsakyti cionais nebesilanko  unsure.gif

Busiu labai dekinga uz atsakyma  4u.gif

Na atsakima kartais ignoruojami del to,kad toje pacioje temoje pries kelis puslapius jau tai aptarinejo kas kas...seip del to tikriausiai senbuves cia visai nesilanko g.gif
o del itrinimu tai aptarineta buvo, kad reikia iskart nuvalyti, bet buna kad patys itrukimai negylus (Sottile) todel reikia itrinti sukamais judesiais ir nuvalyti vos dregnu nuo aliejaus skudureliu ar servetele ir pakankamai greitai ilgai neterliotjus vienoje vietoje o tiesiog greit perbraukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza370 @ 2010 02 04, 10:00)
sveikutes
na uzsisakiau prekes is senas naujas tia laukiu dabar issiziojus o kai gausiu kad pradesiu dirbti smile.gif kazin nebus problemu su siuntimu i airija taip norisi ka nors grazaus pasidaryti,merginos o nuotrauka esat sendinusios kaip iseina noriu drauges vestuviu foto pasendinti 5m proga

Foto spausdini ant balto popieriaus lapo lazeriniu spausdintuvu ir tada jau galima daryti ką nori. Ir dažyti ir sendinti ir palikti tokią kokia yra, čia jau fantazija.
Pačios foto manau nėra merginų bandžiusių klijuoti o tuo labiau ir sendinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Užsukau į jūsų temą truputį pašiukšlinti blush2.gif vardan kilnaus tikslo. O gal ir nepašiukšlinti, nes kalba eina apie dekupažą..
KMUK vaikų onkohematologiniam poskyryje yra tokia kamštinė lenta mediniu rėmu vaikų piešiniams prisegti. Taigi, labai reikėtų tą rėmą papuošti dekupažo technika, o aš tik iš šalies mačiusi kaip tai daroma doh.gif . Gal atsirastų šiek tiek patyrusi meistrė iš Kauno, kuri galėtų kartu nueiti pas vaikučius ir dideliame būryje (pagalbininkų tikrai bus smile.gif ) atlikti šį darbelį?? Tai būtų ir naudingas darbas, ir lyg pamokėlė, ir pabendravimas su vaikučiais bei jų mamytėmis wub.gif
g.gif ir kokias medžiagas reiktų įsigyti, kad galėtume dirbti patalpoje su vaikais ir kad greit (na, pakankamai greit rolleyes.gif ) džiūtų...

Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 02 04, 09:50)
Sveikutės,

Užsukau į jūsų temą truputį pašiukšlinti  blush2.gif  vardan kilnaus tikslo. O gal ir nepašiukšlinti, nes kalba eina apie dekupažą..
KMUK vaikų onkohematologiniam poskyryje yra tokia kamštinė lenta mediniu rėmu vaikų piešiniams prisegti. Taigi, labai reikėtų tą rėmą papuošti dekupažo technika, o aš tik iš šalies mačiusi kaip tai daroma  doh.gif . Gal atsirastų šiek tiek patyrusi meistrė iš Kauno, kuri galėtų kartu nueiti pas vaikučius ir dideliame būryje (pagalbininkų tikrai bus  smile.gif ) atlikti šį darbelį?? Tai būtų ir naudingas darbas, ir lyg pamokėlė, ir pabendravimas su vaikučiais bei jų mamytėmis  wub.gif
    g.gif  ir kokias medžiagas reiktų įsigyti, kad galėtume dirbti patalpoje su vaikais ir kad greit (na, pakankamai greit  rolleyes.gif ) džiūtų...

o gal viski gražiau ta lenta atrodytu jei scrapbookingo technika patobulinta būtu?? bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti