Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

QUOTE(Berry22 @ 2010 02 03, 00:26)
Bandysiu ,ačiū labai  mirksiukas.gif norėjau kiljuoti servetėlę,bet nenoriu kad persišviestų įtrūkimai  smile.gif teks ieškoti kito ornamento tada iš storesnio popieriuko ...

gali pasideti paveiksliuka ir po juo esamus itrukimus su tais paciais sviesiais dazais uzteplioti wink.gif
na jei jie nepakankamai arti baltos ar kremines tada gali ir baltesne padazyti visa plota po paveiksliuku, tik turek omeny kad servetele truputi pasiples. bet ir neissimozok per daug aplinkui, kad is po paveiksliuko neislystu
Atsakyti
Labas rytas, merginos as su klausimu pas jus? koki tepate grunta pries dazant? kokia jo kaina? ir kur perkate?

nulekiau vakar i senius, tai nesitikejau tokios jo kainos, kazkaip isivaizdavau, kad pigiau doh.gif ir akriliniai dazai kokie brangus ... gal kokiose parduotuvese yra pigiau?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2010 02 03, 10:10)
Labas rytas, merginos as su klausimu pas jus? koki tepate grunta pries dazant? kokia jo kaina? ir kur perkate?

nulekiau vakar i senius, tai nesitikejau tokios jo kainos, kazkaip isivaizdavau, kad pigiau  doh.gif  ir akriliniai dazai kokie brangus ... gal kokiose parduotuvese yra pigiau? 
aciu  4u.gif

Niekas ir nesake,kad sis uzsiuemimas is pigesniu lotuliukas.gif Senukuose seip nera dideles kainos tes kiekiai gaunasi dideli po 1litra iprastai. Specializuotose viskas kur kas brangiau nes kiekiai tai po 100-200ml o kaina kaip puse litro senukiniu rolleyes.gif specializuotose dazai vidutiniskai po 10-15Lt tubelis...as Ermitaze radau labai gerus pigmentus juos galima ir lasinti i balta ir paciais dazyti. 100ml kainuoja apie 4Lt. Batus dazus irgi pirkau Senukuose,nes ju daznai reikia tai per mano neilga (6men) draugavimo su dekupazu laikotarpi,jau antra litra ipusejau mirksiukas.gif Taip visos ir skaiciuoja, kas dazniau naudojama kas reciau ir aisku kokybe irgi daug reiksia,kartais tenka brangiau sumoketi uz kokibiskesne priemone.
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 02 03, 11:44)
...as Ermitaze radau labai gerus pigmentus juos galima ir lasinti i balta ir paciais dazyti. 100ml kainuoja apie 4Lt. ...

gal galit placiau apie tuos pigmentus parasyt?... ax.gif
nes kuriuos as turiu, tai kiek supratau tai tik su dazais maisyti reikia, o kad paciais dazyti galima, tai nezinojau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 03 vasario 2010 - 11:16
Pasidaryk pats tie patys pigmentai litu pigiau kainuoja mirksiukas.gif
Papildyta:
papasakokit prasau, kaip jus taip graziai itrinat itrukimus? man niekaip neiseina itrinti auskarus arba broske. su didesniais daiktais kitaip..
as itrinu aliejiniais dazais ir iskart nuvalau aliejumi. nusivalo, bet ir nusivalo viskas kas buvo grioveliuose... unsure.gif
panasiai su seseliais, nusivalo viskas is grioveliu kol as viska nuvalau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 02 03, 12:10)
gal galit placiau apie tuos pigmentus parasyt?...  ax.gif
nes kuriuos as turiu, tai kiek supratau tai tik su dazais maisyti reikia, o kad paciais dazyti galima, tai nezinojau...

na man taip sake konsultantai, kad siais pimentais galima dazyti ir as jau daziau. labai patiko, nes yra geros konsistencijos ir su kempine dazant uztenka vieno sluoksnio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 02 03, 13:26)
na man taip sake konsultantai, kad siais pimentais galima dazyti ir as jau daziau. labai patiko, nes yra geros konsistencijos ir su kempine dazant  uztenka vieno sluoksnio  mirksiukas.gif

ir lakuojamt nesiterlioja? kaip vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 02 03, 11:33)
ir lakuojamt nesiterlioja? kaip vadinasi?

asmeninskai man ne, dirbu tik su tais pigmentais, maisau tarpusavyje, maisau su baltais dazais, labai geri dazai-pigmentai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 01, 18:21)
Tai aisku kad galima, tik reikia prieš klijavimą pamirkyti vandenyje. O jau kai klijuoji ištepi klijais visą klijuojamą paviršių deko popierių.
va pavyzdukas su deko popieriumi:

Aciu Rasabel drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 02 03, 13:35)
asmeninskai man ne, dirbu tik su tais pigmentais, maisau tarpusavyje, maisau su baltais dazais, labai geri dazai-pigmentai  rolleyes.gif

gal galit nuotrauka idet, reiks ir man tokiu paieskot...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 02 03, 12:48)
gal galit nuotrauka idet, reiks ir man tokiu paieskot...

Lakuojant jiems nieko neatsitinka, nufotkinau bet kompas laikinas negaliu kaip perkelti doh.gif na bet ant ju lietuviskai parasyta Dazai-pigmentai ir tokia vaivorikste nupiesta ir namelis rolleyes.gif cia Ermitaze kurie, nezinau ar PAsidarykPAts tie patys...gal posto autore pati atsakys o gal ir nuotrauka ides g.gif
Atsakyti
aciu, ieskosiu pagal aprasyma 4u.gif
Atsakyti