Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

QUOTE(ohara @ 2010 02 02, 20:34)
dėkinga aciuks.gif

Atsispausdinau ant ploniausio spausdinimo popieriaus tokia motera..lblb grazi ji man pasirode..ir taip bijau darbuka pradet.. bijau sugadint...  unsure.gif  verysad.gif
man db nupurkst laku palaukt kol nudzius ir mirkyt??  unsure.gif  is to strioko viska pamirsau... blush2.gif

Jei neploninsi tai turetu ir vieno sluoksnio uztekti
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 02 02, 20:45)
Jei neploninsi tai turetu ir vieno sluoksnio uztekti

lako? o reikia mirkyti? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri is jusu pardavimui dekupazuoja auskariukus????
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 02, 21:12)
šio nerealaus daro autorius : Boris Kustodiev, paveikslas vadinasi: Russian Venus tapybos metai: 1925-1926

aciu
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2010 02 02, 20:56)
Sveikos, gal kuri is jusu pardavimui dekupazuoja auskariukus????

Eveline daro 4u.gif

QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 02 02, 21:04)

o patiko paveiksliukas? bigsmile.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
is to streso vakar, kai pamaciau ta vaizda sutikau padaryt nauja dezute. tebunie jau taip kaip susitarem. nors noreciau ja pamatyt gyvai ir paciupinet. vyras darbe turi dregnomati. paprasyciau kad parsinestu, pamatuociau ir butu viskas aisku tuomet galutinai 4u.gif .

sis daikciukas jiems aukso vertes. ne viena ginca issprende tongue.gif . tarkim irenginejant koky dideli objekta dazomos viduij sienos. patalpos nesildomos. dazai isejo puslem. aisku firma kalte suverte- atesit blogi dazai. manasis nuvaziavo bakstelejo i siena dregnomati o ten vos ne 90proc dregmes. tai kur neismes puslem doh.gif . jo praktikoij toks atvejis ne vienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 02 vasario 2010 - 21:18
QUOTE(kvartetas @ 2010 02 02, 21:15)
is to streso vakar, kai pamaciau ta vaizda sutikau padaryt nauja dezute. tebunie jau taip kaip susitarem. nors noreciau ja pamatyt gyvai ir paciupinet. vyras darbe turi dregnomati. paprasyciau kad parsinestu, pamatuociau ir butu viskas aisku tuomet galutinai 4u.gif .

sis daikciukas jiems aukso vertes. ne viena ginca issprende tongue.gif . tarkim irenginejant koky dideli objekta dazomos viduij sienos. patalpos nesildomos. dazai isejo puslem. aisku firma kalte suverte- atesit blogi dazai. manasis nuvaziavo bakstelejo i siena dregnomati o ten vos ne 90proc dregmes. tai kur neismes puslem doh.gif . jo praktikoij toks atvejis ne vienas

Nemalonu, bet kyla įtarimas, kad tavo kaltės čia maža... jei nebūčiau mačiusi tavo krupštumo ir 100 % atsidavimo savo darbams, sakyčiau blogai išdžiovinai, o dabar labiausia tikėtina ta versija dėl drėgmės....Tikrai tebūnie, kad žmogus kitą tavo darbelį turės, šykart įdėk instrukciją ko vengti ir kaip prižiūrėti (tikrai puiki idėja, maža ką yra nesuprantančių kuo pramoninis darbas skiriasi nuo rankų darbo)...
Atsakyti
sveikos merginos,kilo man toks klausimas ,dekupaže esu tik naujokė,tai tokių klausimų kyla kasdien ,nutariau pasiklausti čia ...
Jeigu sendinu vienkomponenčiu sendinamuoju laku "Krakė" ,ar gerai atrodytų darbelis jei pasendinusi ant jo klijuočiau kažkokį piešinuką ? neišryškės per jį tie įtrūkimai ? blush2.gif baisu sugadinti darbelį ,tai net nežinau kaip čia daryti ...
Dažau daiktadėžę tamsiai , tada Krakė ir ant viršaus šviesūs dažnai ,gavosi gražūs įtrūkimai , tik va dabar dvėjoju dėl to paveikslėlio g.gif
Atsakyti
As taip pat isibrausiu cia su savo klausimeliu blush2.gif Gal kaunietes merginos patartu kokia konkrecia dailininku parduotuvele, kur galima butu isigyti dazu ax.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai dažus perku iš Ermitažo smile.gif gera kaina,daug spalvų,kiekiai liux ,nuo 100ml iki 1l , aplamai aš ir laką ir sendinamąjį laką pirkau iš ten (Sadolin,antique) ,man jie geri ,kiek teko dirbti su jais smile.gif tik va Kaune Ermitaž kiek žinau nėra ,bet yra Senukai ,ir ten galima visko rasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2010 02 02, 23:04)
sveikos merginos,kilo man toks klausimas ,dekupaže esu tik naujokė,tai tokių klausimų kyla kasdien ,nutariau pasiklausti čia ...
Jeigu sendinu vienkomponenčiu sendinamuoju laku "Krakė" ,ar gerai atrodytų darbelis jei pasendinusi ant jo klijuočiau kažkokį piešinuką ? neišryškės per jį tie įtrūkimai ?  blush2.gif  baisu sugadinti darbelį ,tai net nežinau kaip čia daryti ...
Dažau daiktadėžę tamsiai , tada Krakė ir ant viršaus šviesūs dažnai ,gavosi gražūs įtrūkimai , tik va dabar dvėjoju dėl to paveikslėlio  g.gif

Jei klijuosi servetele ar ryzini popieriu tai itrukimai matysis, bet kartais to ir siekama. Jei nenori, kad jie matytusi klijuok dekupazini popieriu ar spausdinta paveiksleli bet ne ploninta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 02 03, 01:16)
Jei klijuosi servetele ar ryzini popieriu tai itrukimai matysis, bet kartais  to ir siekama. Jei nenori, kad jie matytusi klijuok dekupazini popieriu ar spausdinta paveiksleli bet ne ploninta  mirksiukas.gif

Bandysiu ,ačiū labai mirksiukas.gif norėjau kiljuoti servetėlę,bet nenoriu kad persišviestų įtrūkimai smile.gif teks ieškoti kito ornamento tada iš storesnio popieriuko ...
Atsakyti