QUOTE(biriusa @ 2010 02 02, 11:38)
Gyveni ir mokaisi...koks nusivilimas
...dabar ten kojos nekelsiu
o tai Antika ar Sottile irgi bijo dregmes? tai dabar mano dovanoti padeklai irgi gali puslem nueiti
gerai artimiem giminem dovanojau tai galesiu ir istaisyt jei kas
na man irgi truputėį baisu dėl dovanų bei užsakymų. Bet kol kas nieko negirdėt. Tik šiaip tai deraugus įpėju žodiškai kaip prižiūrėti, t.y. saugoti nuo drėgmės, neplauti, tik nuvalyti ir sausinti, jei reikia. O šiaip klientėms tai aš įdedu instrukcijas, kaip naudoti ir ko vengti
QUOTE(kvartetas @ 2010 02 02, 12:41)
Aciu nuotaikingai uz eksperimenta. pasitvirtino mano nuojauta
. Aisku man dar keistai pasirode klijentes nenoras perdaryt darbely. siuliau arba pinigus grazinti arba perdaryt. Gavau atsakyma kad geriau jai nauja padaryciau
. O sita tegul pasilieka kaip yra. Manau visos tiesos nesako.... O man paciai sportinis interesas atsirado ir noriu paciupinet ligone, tuolabiau kad abi is to pacio miesto. pastu siusti nereiketu.
O tai kam naują daryti? tai gal nugremžti ir perdaryti? Ar jau nepavyks?
O šiaip, tai mano versija sutampa su daugelio, kad drėgmės, nors ir nedaug pateko iš kažkur (arba buvo po dažais, po popieriumi, arba pateko iš išorės jau po dekoravimo)...
QUOTE(Glidė @ 2010 02 02, 14:25)
Na jo, ir nuotykis ir pamoka cia visom gavosi
Gal reiktu pradeti instrukcijas rasyti, kad nenaudotu dregnose patalpose, kitaip uz pasekmes neatsakom
QUOTE(ohara @ 2010 02 02, 15:12)
Sveikos,
norėčiau paklausti kur galėčiau nusipirkti džiuvimą lėtinanti mediumą dažam ir aukso dulkių?
Aš turiu Stamperijos Blendin' Gel, esu patenkinta
Aukso purpurinos turi omeny? Tada yra Perfetto ir Stamperijos