Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

QUOTE(kvartetas @ 2010 02 02, 13:41)
Aciu nuotaikingai uz eksperimenta. pasitvirtino mano nuojauta mirksiukas.gif . Aisku man dar keistai pasirode klijentes nenoras perdaryt darbely. siuliau arba pinigus grazinti arba perdaryt. Gavau atsakyma kad geriau jai nauja padaryciau smile.gif . O sita tegul pasilieka kaip yra. Manau visos tiesos nesako.... O man paciai sportinis interesas atsirado ir noriu paciupinet ligone, tuolabiau kad abi is to pacio miesto. pastu siusti nereiketu.

nu tai dziugu, kad akmuo nuo dusios- mirksiukas.gif
Tai bandyk kaip nors desikasti iki galo bigsmile.gif sakyk pirksiu ta sugadinta, uz kiek nori tongue.gif
Atsakyti
Na jo, ir nuotykis ir pamoka cia visom gavosi doh.gif
Gal reiktu pradeti instrukcijas rasyti, kad nenaudotu dregnose patalpose, kitaip uz pasekmes neatsakom g.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėčiau paklausti kur galėčiau nusipirkti džiuvimą lėtinanti mediumą dažam ir aukso dulkių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksine' @ 2010 02 01, 23:25)
visu pirma turi nuspresti ka nori daryti : jei sendinti tai kokiu budu - dvikomponentis ar vienkomponentis, o gal isvis tik servetele su nudazymu? as tai daryciau vienkomponenti su krakle ant pakabos.

Noriu va kazko pan. blush2.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volkiene: 02 vasario 2010 - 16:21
QUOTE(biriusa @ 2010 02 02, 11:38)
Gyveni ir mokaisi...koks nusivilimas  verysad.gif ...dabar ten kojos nekelsiu  schmoll.gif
o tai Antika ar Sottile irgi bijo dregmes? tai dabar mano dovanoti padeklai irgi gali puslem nueiti  doh.gif gerai artimiem giminem dovanojau tai galesiu ir istaisyt jei kas

na man irgi truputėį baisu dėl dovanų bei užsakymų. Bet kol kas nieko negirdėt. Tik šiaip tai deraugus įpėju žodiškai kaip prižiūrėti, t.y. saugoti nuo drėgmės, neplauti, tik nuvalyti ir sausinti, jei reikia. O šiaip klientėms tai aš įdedu instrukcijas, kaip naudoti ir ko vengti smile.gif

QUOTE(kvartetas @ 2010 02 02, 12:41)
Aciu nuotaikingai uz eksperimenta. pasitvirtino mano nuojauta mirksiukas.gif . Aisku man dar keistai pasirode klijentes nenoras perdaryt darbely. siuliau arba pinigus grazinti arba perdaryt. Gavau atsakyma kad geriau jai nauja padaryciau smile.gif . O sita tegul pasilieka kaip yra. Manau visos tiesos nesako.... O man paciai sportinis interesas atsirado ir noriu paciupinet ligone, tuolabiau kad abi is to pacio miesto. pastu siusti nereiketu.

O tai kam naują daryti? tai gal nugremžti ir perdaryti? Ar jau nepavyks?

O šiaip, tai mano versija sutampa su daugelio, kad drėgmės, nors ir nedaug pateko iš kažkur (arba buvo po dažais, po popieriumi, arba pateko iš išorės jau po dekoravimo)...

QUOTE(Glidė @ 2010 02 02, 14:25)
Na jo, ir nuotykis ir pamoka cia visom gavosi doh.gif
Gal reiktu pradeti instrukcijas rasyti, kad nenaudotu dregnose patalpose, kitaip uz pasekmes neatsakom g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(ohara @ 2010 02 02, 15:12)
Sveikos,
norėčiau paklausti kur galėčiau nusipirkti džiuvimą lėtinanti mediumą dažam ir aukso dulkių? 4u.gif

Aš turiu Stamperijos Blendin' Gel, esu patenkinta smile.gif
Aukso purpurinos turi omeny? Tada yra Perfetto ir Stamperijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2010 02 02, 17:20)
Noriu va kazko pan.  blush2.gif
user posted imageuser posted image
user posted image

tai pirmajame pav pakabos sendintos jei gerai matau su zvake, o kitos tiesiog klijuotos serveteles, velgi jei gerai matau, nes sendinimo neiziuriu, tai sios technikos yra nesudetingos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksine' @ 2010 02 02, 19:57)
tiesiog klijuotos serveteles, velgi jei gerai matau, nes sendinimo neiziuriu, tai sios technikos yra nesudetingos. smile.gif

gal galima trumpai eiga? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 02 02, 15:25)

Sveikinu su nauju vardu 4u.gif

QUOTE(volkiene @ 2010 02 02, 17:20)
Noriu va kazko pan.  blush2.gif

Jos sendintos yra ne su žvake, o paprasčiausiai nudažant dekoruojama daiktą tamsia spalva, tada sviesia, ir padsaryti pratrynimai kempynele ir jau tada klijuota servetelės motyvai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 02 02, 18:37)
Aš turiu Stamperijos Blendin' Gel, esu patenkinta smile.gif
Aukso purpurinos turi omeny? Tada yra Perfetto ir Stamperijos thumbup.gif

dėkinga aciuks.gif

Atsispausdinau ant ploniausio spausdinimo popieriaus tokia motera..lblb grazi ji man pasirode..ir taip bijau darbuka pradet.. bijau sugadint... unsure.gif verysad.gif
man db nupurkst laku palaukt kol nudzius ir mirkyt?? unsure.gif is to strioko viska pamirsau... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 02 vasario 2010 - 19:54
QUOTE(ohara @ 2010 02 02, 20:34)
Atsispausdinau ant ploniausio spausdinimo popieriaus tokia motera..lblb grazi ji man pasirode..

Kas sito paveikslo autorius?
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 02 02, 20:07)
Kas sito paveikslo autorius?

prasides vel tema del autoriaus turtiniu teisiu... juk tas darbas bus tik man... nei as ji pardavinesiu nei ka.. rasiau baigiamaji darba apie autoriaus turtines teises, zinau visa tvarka ir tai kad naudoju darba be leidimo..bet nei as pirma nei paskutine.. nereik cia istorijos is naujo.... rolleyes.gif

Aj o jei atsakyt į jusu klausima tai šio nerealaus daro autorius : Boris Kustodiev, paveikslas vadinasi: Russian Venus tapybos metai: 1925-1926
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 02 vasario 2010 - 20:13
QUOTE(kvartetas @ 2010 02 02, 13:41)

zinai - jei taip piktybiskai neduoda darbeliuko - reiskia laike greiciausiai kur dregnai. Gal vonioje netoli duso, kur gana daznai galejo patekti tiesioginiai lasai.

Nepergyvenk, tu pasiulei kompensuoti jos nuostolius, ji nesutiko... Jos reikalas.
Gali i sita tema pasiulyti uzeiti paskaitineti, kad suprastu kas yra autoriniai darbeliai ir isskirtiniai rankdarbiai.

Juk rankdarbiai - ne pramoninis darbeliukas, medziagos naudojamos visgi ekologiskos, o jos - ne tokios agresyviai aktyvios, nei pramonimiam gaminimui skirtos. Bet ir nenueis kiekvienas ir nenusipirks Maximoje keliasdesimt vienodu daiktu uz tris litus...

Kas suvokia kas yra vienetinis daiktas - tie ir pagarbiai saugoti sugeba. drinks_cheers.gif

Atsakyti