Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

QUOTE(ohara @ 2010 01 31, 23:17)
ir dar klausimėlis, kur vilniuj gerai spausdina ant ryzinio popieriaus?  blush2.gif ar betkur? blush-anim-cl.gif

Abejoju..ar kur nors spausdina ant ryžinio popieriaus..nebent kokios spec. spaustuvės, bet jos su vienu popierėlių nesižaidžia.. g.gif ..
Šiaip yra skirtingo storio pats spausdinimo popierius...tai imi ploniausia ir spausdini..Aišku tai ne ryžinis, bet kiek teko darbelių su juo daryti..nesiskundžiau..ir jokių problemų neturėjau..Nebent tu darai kažkokį labai ypatinga darbelį..kuriam būtinai ryžinis reikalingas.. g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal zinot, kur Vilniuj galima rasti flico? Noriu dezute isklijuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2010 02 01, 11:42)
Sveikos smile.gif
Gal zinot, kur Vilniuj galima rasti flico? Noriu dezute isklijuoti  ax.gif

Yra senas naujas, Artmanijos parduotuvėse
Atsakyti
Artmanijoj tikrai nera, o Senasnaujas - spalvu nedaug... Bet vis vien aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2010 02 01, 08:06)
Abejoju..ar kur nors spausdina ant ryžinio popieriaus..nebent kokios spec. spaustuvės, bet jos su vienu popierėlių nesižaidžia.. g.gif ..
Šiaip yra skirtingo storio pats spausdinimo popierius...tai imi ploniausia ir spausdini..Aišku tai ne ryžinis, bet kiek teko darbelių su juo daryti..nesiskundžiau..ir jokių problemų neturėjau..Nebent tu darai kažkokį labai ypatinga darbelį..kuriam būtinai ryžinis reikalingas.. g.gif

o jei atspausdinus ant to spausdinimo popieriaus, kaip poto paruošt paveiksliuką naudojimui kad spalvos neišsilietu... blush2.gif Nu dar žalia neviską žinau aš... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 01, 11:52)
o jei atspausdinus ant to spausdinimo popieriaus, kaip poto paruošt paveiksliuką naudojimui kad spalvos neišsilietu...  blush2.gif  Nu dar  žalia neviską žinau aš... blush2.gif

Spausdinant su lazeriniu spausdintuvu niekas nesilieja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2010 02 01, 10:55)
Spausdinant su lazeriniu spausdintuvu niekas nesilieja  mirksiukas.gif

tai atspausdint pamirkyt vandenuke ir dėt ir viskas čiki bus... bigsmile.gif assa.gif clap.gif

Ačiūūūūūūūūū user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2010 02 01, 10:46)
Artmanijoj tikrai nera, o Senasnaujas - spalvu nedaug... Bet vis vien aciu smile.gif

Tai, kad yra ir Artmanijoje..Buvau prieš porą savaičių..tikrai buvo.. unsure.gif

QUOTE(ohara @ 2010 02 01, 10:52)
o jei atspausdinus ant to spausdinimo popieriaus, kaip poto paruošt paveiksliuką naudojimui kad spalvos neišsilietu...  blush2.gif  Nu dar  žalia neviską žinau aš... blush2.gif

Na tikriausiai spausdinai rašaliniu spausdintuvu, todėl ir spalvos išsiliejo...Geriausia visgi yra spausdinti LAZERINIU spausdintuvu..ir niekas neišsilieja..esu klijavusi ir niekuom neapdorotą paveiksliuką..ir jokių dažų išsiliejimo nebuvo.. smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 01, 11:58)
tai atspausdint pamirkyt vandenuke ir dėt ir viskas čiki bus... bigsmile.gif  assa.gif clap.gif

Ačiūūūūūūūūū user posted image

Dėl visą ko kai atspausdinu,aš nupurškiu purškiamu laku mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjauruska @ 2010 02 01, 11:46)

Atrmanijoje buvau prieš savaitę, tai tikrai buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 01, 11:03)
Dėl visą ko kai atspausdinu,aš nupurškiu purškiamu laku mirksiukas.gif

Aš paprastu akriliniu laku kartais užlakuoju, kelis kartus..ir dar šiek tiek iš blogos pusės to popieriaus nutrinu..Ir viskas super.. smile.gif
Atsakyti
O geriausia pažiūrėk prie Kalvarijaus turgaus yra audinių parduotuvė antrame aukšte thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Salne @ 2010 02 01, 12:05)
Aš paprastu akriliniu laku kartais užlakuoju, kelis kartus..ir dar šiek tiek iš blogos pusės to popieriaus nutrinu..Ir viskas super.. smile.gif

Visiškai teisingai, pritariu ir aš taip kartais darau jei naudosiu papuošalams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2010 02 01, 11:46)

As pirkau audiniu parduotuveje netoli Senasnaujas, ten kur ant kampo uzuolaidu salonas tai pasukti ir siek tiek paejus tokia per 2 aukstus. Tai jie ta medizaga vadina dirbitinis fetras. Kaina 30Lt uz metra plotis 1.5m spalvu labai daug mirksiukas.gif
Atsakyti