Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

QUOTE(biriusa @ 2010 01 31, 11:33)
Kiek beteptum Sottile nebus placiu itrukimu, cia pati tokia priemone kad buna plonuciai. Bet tavo paveiksle visai normaliai matosi tie itrukimai thumbup.gif . Kita karta jei noresi stambesniu tai tiesiog naudok kita dvikomponenti  mirksiukas.gif  As daug ju neturi, viena Antika kai reikia labiau matomus itrukimus turet ir Sottile tokiems svelniems vos vos matomiems  tongue.gif Beje, fainas piesinukas cia gal pati tapei  g.gif

Na štai ir išsiaiškinau ko norėjau, vadinas viską ok darau, tiesiog priemonė tokia. Reiks dar tos Antikos nupirkt ateičiai tongue.gif , gal pasufleruosi kur pirkai, kad ne ieįškot man per parduotuves? 4u.gif
Kaip man patinka tokie klausimai "Ar pati tapei?" biggrin.gif , tada žinau, kad tikrą dekupažą atlikau blush2.gif Paveiksliukas servetelinis, foną tapiau, čia pjaustymo lentelė, biški vėliau parodysiu darbukuose, kai nulakuosiu ir nuimsiu nuo kraštų juostelę.
Ačiu tau, Biriusa, už atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 31, 12:01)
Na štai ir išsiaiškinau ko norėjau, vadinas viską ok darau, tiesiog priemonė tokia. Reiks dar tos Antikos nupirkt ateičiai tongue.gif , gal pasufleruosi kur pirkai, kad ne ieįškot man per parduotuves? 4u.gif
Kaip man patinka tokie klausimai "Ar pati tapei?" biggrin.gif , tada žinau, kad tikrą dekupažą atlikau blush2.gif  Paveiksliukas servetelinis, foną tapiau, čia pjaustymo lentelė, biški vėliau parodysiu darbukuose, kai nulakuosiu ir nuimsiu nuo kraštų juostelę.
Ačiu tau, Biriusa, už atsakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Antika pirkau Dekomanija parduotuveje mirksiukas.gif
Atsakyti
Isvezem abu fotikus taisyt tai db kaip be rankų... verysad.gif

Bet va ikeliu tas su zemuogem tai cia smulkiu itrukimu o su angeliukais stambiu.. blyn nufotkinciau grynai kaip atrodo bet neturiu fotiko kaip sakiau..
As Heritage perku Senam naujam, turiu ir antika Artmanijos bet kazkaip arba as nemoku su ja dirbt arba nznau... schmoll.gif verysad.gif

user posted image

user posted image

P.s. nusipirkau silikonini štampą.. gal kuri galit parodyt darbeliu su jais ar paaiskint kaip gerai dirbt su juo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 28, 16:35)
Na nezinau kur tu radai dvikomponenti uz 79Lt, cia turbut brangiausias  blink.gif
As pirkau Dekomanijoje dvikomponenti uz 18Lt. Paziurek internetines leituviskose pardutuvese, nera niekur tokiu kainu kaip parasei  doh.gif (pirmame siso temos puslapyje yra nuorodos internetiniu parduotuviu). Vienkomponenciai irgi kainuoja panasiai, yra senukuose kas koks vienkomponentis bet as asemniskai jo neprikau.

sveiki, pratesiant tema del kainos, tai maximoj 2 buteliukai dvikomponencio lako 79lt. bet zinoma perejau daugiau parduotuviu radau ir po 18lt./1vnt., bet perkant du ir nemaza suma gaunas o buteliukai tikrai ne dideli. tad labai noriu suzinoti gal uzsieni kas pirkot, gal dar pygiau butu arba didesniais kiekiais. ACIU 4u.gif
o as kaip tik nusipirkau ta vienkomponenti laka is ermitazo, lietuviskai raso, 1ltr., kaina 39lt. tai nezinau ar as ko nemoku ar KAS JAM, nesigauna man taip kaip turetu buti, jau ne viena daikta darau bandau, ir ploniau ir storiau ir tie itrukimai beveik nematomi verysad.gif tad nelabai siulau jo pirkt schmoll.gif
Atsakyti
toys ,o tas vienkomponentis cia antik efekt ? nes man jis skyla ,bet stambiai , ir dazniausiai ne kvadratukais o daugiau dryziais....bet cia del to kad dar neismokau jo perprasti doh.gif
Atsakyti
bent airijoje iskyrus ta pancuziska priemone nieko nera gun_bandana.gif su kuria vargstu jau 3men o kaina jo apie 16e gal kur lenkijoje nes girdejau moterys uzsisakineja,laukiu kada oras atsils pati siusiuos is lt
Atsakyti
QUOTE(toys @ 2010 01 31, 15:11)
sveiki, pratesiant tema del kainos, tai maximoj 2 buteliukai dvikomponencio lako 79lt. bet zinoma perejau daugiau parduotuviu radau ir po 18lt./1vnt., bet perkant du ir nemaza suma gaunas o buteliukai tikrai ne dideli. tad labai noriu suzinoti gal uzsieni kas pirkot, gal dar pygiau butu arba didesniais kiekiais. ACIU  4u.gif
o as kaip tik nusipirkau ta vienkomponenti laka is ermitazo, lietuviskai raso, 1ltr., kaina 39lt. tai nezinau ar as ko nemoku ar KAS JAM, nesigauna man taip kaip turetu buti, jau ne viena daikta darau bandau, ir ploniau ir storiau ir tie itrukimai beveik nematomi  verysad.gif tad nelabai siulau jo pirkt  schmoll.gif

O kaip ji naudoji? Ar zinai,, kad vienkomponenti naudojant reikai dazus dazti skirtingom kriptym: pvz. pirma apatini tamsu daza dazai horizontaliai. Tada jam pilnai isdziuvus dazai vienkomponenti ir kai jis padzius, bet siek tiek dar bus lipnus uzdazyti antra sviesesni sluoksn,i bet jau vertikaliai dazant ir greitai netepant( pagal galimybe) per ta pacia vieta antra karta. Turetu gautis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 31, 00:20)
Na siulau paciai paskaityti praeitos temos paskutinius kbent kelis puslapius ir sios pacioje pradzioje kaip tik apie DALA daug kas rase apie savo aptirti su situ dvikomponenciu zinosi bent jau ko laukti jei itrinsi aliejiniais arba uzdazysi akriliniu laku  mirksiukas.gif  Niekas tikrai antra karta per toki trumpa laika nenores kartoti info  ax.gif  nepatingek, surask laiko paskaitymui  rolleyes.gif

o cia yra Sottile
user posted image

o su kuo itrinta sottile? Taip graziai grioveliai matosi ir blizga!
Man skilimas gavosi labai geras, stambus, nes labai stora pirmaji sluoksni tepiau - tiesiai ant dezutes pripyliau sendintojo ir tepliojau pirstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringute: 31 sausio 2010 - 16:55
QUOTE(ringute @ 2010 01 31, 17:53)
o su kuo itrinta sottile? Taip graziai grioveliai matosi ir blizga!
Man skilimas gavosi labai geras, stambus, nes labai stora pirmaji sluoksni tepiau - tiesiai ant dezutes pripyliau sendintojo ir tepliojau pirstu.

Itrinta cia su raudonis aliejiniais dazais, o blizga matyt pats antras sluoksnis Sottile 4u.gif
Is tikruju daugelis jau pastebejo, kad taip pilnat ant dezutes ir paskirstant pirstais gaunasi graziau ir lygiau thumbup.gif
Atsakyti
Turiu dekupažo klijų ant audinio, jeigu kam reikia, rašykit 4u.gif
http://public.fotki....klijai-ant.html
Atsakyti
nerealus darbai thumbup.gif
Atsakyti
Panos kaip dirbt su tuo štampu? nu nė velnio gražiai nesigauna... cry.gif user posted image

ir dar klausimėlis, kur vilniuj gerai spausdina ant ryzinio popieriaus? blush2.gif ar betkur? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 31 sausio 2010 - 23:43