Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnų kaimynės ir...

Apklausa: Is kurio Zirmunu galo esam? (122 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikos, labai tylu Jusu namuciuose, bet gal kas atsilieps. Istekejau uz vilniecio. Gyvenam Dubline, ir siuo metu jau kraustomes atgal i Lietuva. Vilniaus visiskai nepazystu, tik zinau, kad bustas bus Zirmunuose biggrin.gif Butu malonu jei priimtumet i savo grets ir padetumet susigaudyti lengviau Vilniuje smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos, o gal ir vyrukų čia yra?

Jau pora savaičių kaip atsikėlėme iš Kauno į Vilnių gyventi. Viskas nauja, viskas neįprasta, bet kartu ir labai smagu smile.gif Tikiuosi priimsite į savo būrį smile.gif
Atsakyti
Gal atsilieptu i az is Zirmunu galo mamytes su paaugusiais vaikais,mano dukrai bus spali 10metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2014 07 27, 15:01)
Sveikos, labai tylu Jusu namuciuose, bet gal kas atsilieps. Istekejau uz vilniecio. Gyvenam Dubline, ir siuo metu jau kraustomes atgal i Lietuva. Vilniaus visiskai nepazystu, tik zinau, kad bustas bus Zirmunuose biggrin.gif  Butu malonu jei priimtumet i savo grets ir padetumet susigaudyti lengviau Vilniuje smile.gif

labukas smile.gif o zirmunuose, tai kokiam gale? as gyvenu per viduriuka biggrin.gif

gal kas susidometu blush2.gif neprofesionalas, bet labai patinka fotografuoti Noreciau daugiau praktikos fotografuojant vaikucius. Jei susidomejote ir noretumete, rasykite i az.
Atsakyti
Sveikos. As irgi is Zirmunu (galo). Butu smagu susipazint su nestukem ar jaunom mamytem is kaimynystes, o gal ir nuveikt ka nors kartu smile.gif Siuo metu man apie 7 men. nestuke.gif
Atsakyti
sveikos, gal yra mamyciu minties gatvej?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulyna: 03 rugsėjo 2014 - 22:35
Sveikos, mamytės:)
Labai norėčiau susipažinti, pabendrauti su kaimynėmis, mamytėms.
Man 28m., turiu 6,5mėn. dukrytę. Gyvename priešais hyper RIMI Žirmūnų g.
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2014 09 03, 21:35)

yra! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2014 09 03, 23:35)

Yra smile.gif
Atsakyti
kur eintat pasivaiksciot? smile.gif
Atsakyti
Jei ilgiau - paupiu, iki centro, jei trumpiau - vietoje po rajona 'pasitrinam' 4u.gif
Atsakyti
o kokio amziaus vaikai? smile.gif
Atsakyti