Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio dienos režimas

Labas labas. Kad vaikai skirtingi pritariu ir as. Bet labai norėčiau surasti mažyli gimusį 2005 sausio pradžioje. Norėčiau pasidalinti įspūdžiais su mamytėm kiek ir ką musu vaikučiai jau moka. rolleyes.gif
Kiekviena mūsų diena būna labai skirtinga, bet aišku kažkuo ir panaši.Jau dabar darosi įdomiau, nes kasdien vis naujas prijomas rodomas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EmuLiukas: 01 lapkričio 2005 - 09:18
labas vakaras,

smagu papildyti jusu gretas, tikiuos, sutarsim biggrin.gif

oj, apie dienotvarke tai man baisu ir pagalvoti. mano maziui du su puse menesio. o regulios dienotvarkes kaip ir ner.
valgo nereguliariai (maitinu misineliu), ramiai miega tik lauke (ka darysim ziema blink.gif ), cia traukia kartais ir tris keturias valandas, siaip dazniausiai valgo kas pora valandu. ir ka padarysi? gydytoja pasake, kad nieko. mazylis yra irzlus, turejo igimta infekcija, paskui prisidejo dar pilvo putimai, tai viskas muse is ritmo.
tad kai tik vaikas prisnusta, as tokiais greiciais puoli susitvarkyti, nes kitaip nieko nepasidarau... smile.gif

o siaip esam labai stiprus ir tvirti. siandien buvom pas daktara, tai kai pasvere ir akys ant kaktos islipo - 7 kg!!! per menesi priaugo virs 2 kg... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dievo_kate @ 2005 11 03, 22:44)
labas vakaras,

smagu papildyti jusu gretas, tikiuos, sutarsim biggrin.gif

oj, apie dienotvarke tai man baisu ir pagalvoti. mano maziui du su puse menesio. o regulios dienotvarkes kaip ir ner.
valgo nereguliariai (maitinu misineliu), ramiai miega tik lauke (ka darysim ziema blink.gif ), cia traukia kartais ir tris keturias valandas, siaip dazniausiai valgo kas pora valandu. ir ka padarysi? gydytoja pasake, kad nieko. mazylis yra irzlus, turejo igimta infekcija, paskui prisidejo dar pilvo putimai, tai viskas muse is ritmo.
tad kai tik vaikas prisnusta, as tokiais greiciais puoli susitvarkyti, nes kitaip nieko nepasidarau... smile.gif

o siaip esam labai stiprus ir tvirti. siandien buvom pas daktara, tai kai pasvere ir akys ant kaktos islipo - 7 kg!!! per menesi priaugo virs 2 kg... smile.gif

labasč norejau paklausti nuo kada maitini misineliais? ar nebebuvo pieno ar pati nutraukei? beje, koki misinuka naudoji????
Atsakyti
Laba,musu dienotvarke- apie puse astuoniu- labas rytas!Tada sodinimas ant puoduko, bandymas ipirst ka nors suvalgyt ir aktyvi veikla apie tris valandas, tada metas pirmajam miegui, miega apie pusantros valandos, veliau pietus, laukutis, vel miegutis, zaidimai ir nakciai luztam apie 21 val.Vis dar neuzmiegam be mamos papuko:)
Atsakyti
musu diena atrodo taip:
apie 7(pagaliau thumbup.gif ) keliames, valgom, tada tetis perauna mazaji, as lendu i dusa, kol vyras dar namie, tada as greitai valgau pusrycius ir islydim teti. Dar kuri laika mazasis geroj nuotaikoj, tai pazaidziam, tada pradeda zirzent, nesioju, kol apsnusta, pasnaudzia pusvalandi, per ta laika as pasidazau, greitai kazka pasitvarkau.
apie 10val vel valgo, tada rengiames ir einam laukan. Lauke ismiega dazniausiai apie 3val, tai kai atsibosta vaiksciot, paprasciausiai palieku vezimuka sode, o as tvarkaus, lendu supermamon blush2.gif , kazka pasiruosiu vakarienei, uzkandu
apie 14val vel valgo, po to vedinam uzpakali ziuredami i besisukancia karusele, kol atsibosta, tada rengiames, rekiam, mama nesioja, uzsnaudzia pusvalandziui
apie 17val vel valgo, grizta tetis, dabar jo eile peraut vaika tongue.gif , mama lenda virtuven (jei vaikas geroj nuotaikoj, nes buna, kad tik mamos reik ir niekas kitas netinka), apie 18val maudom kas antra diena
mazdaug nuo 19-20val miega iki 22val
22val valgo ir tada jau miega iki 2, sianakt miegojo iki 4,paskui kelias apie 6-7val
ir taip kiekviena diena.....
Atsakyti
Sveikos mamytes,

mes taip pat norim prisijungti prie jusu.

Kajukui jau trys savaiteles o dienotvarkes pastovios neturime. lyg pirma savaitele buvom istoja i pastovu ritma, tai dabar viskas apsisuko.
Ryte kelemes ivairiai nuo 6-8val,kiekviena diena skirtingai. Diena vaikutis taip pat nenuspejamas,nes viena diena gali ilgai miegoti ir valgyti tik kas tris valandas, o kartais kelesi kas pusvalandi ir praso valgyti (kartais pagalvoju gal mano pienelis jam nesotus).
Jei mano vyrutis diena miega gerai,tai vakare prasideda dziaugsmai,nenori miegoti visai,o jei dienaprastai miega tai tada vekere vaiko neprizadinam.
Stai tokios musu dieneles,keliesi ir lauki is vaiko naujos staigmeneles. smile.gif
Atsakyti
bety, viskas susitvarkys mirksiukas.gif , maniskis irgi ritma atrado tik 2men ax.gif , bet nuo to ne lengviau, daugiau laiko reikalauja. Kol keliu savaiciu buvo, tai viska laisvai spedavau, o dabar jau nelabai, sukuos kaip reikiant, bet ir tai tenka darbus dalint per kelias dienas, niekaip nespeju visko, arba vakare tenka daryt, vyrui vaika palikus
Atsakyti
na ziuresim kaip cia bus veliau o daba reik prisitaikyt prie jo ritmo.Nors siaip tai speju viska,nes gyvenam dar pas tevus kolkas,tai padeda. smile.gif o jei nepadetu tai nezinau kaip butu,nes dar mokausi. smile.gif
Atsakyti
Betty, manau kad pienukas sotus, paprasciausiai vaikiukas nori buti su tavim, o krutine chiulpia, del to kad tai ramina ir kad taves nepaliaisti. mirksiukas.gif
O musu denotvarke tokia:
8 : kelemes;
8- 10.30 : zaidziam ir pusriciaujam (misinukas+vaisiu tirele, sultis);
10.30-13.00 : miegom balkone.
13.00-16.00 : zaidziam ir mietaujam. (darzoviu tiriale, koshe, kiselius)
16.00-18.00 : einam i laukeli, miegom.
18.00-(20.00-21.00) : zaidziam, valgom (kose, jogurta su vaisiais Nestle, arba isverdu piena ir sutarkoju i ji sausainius - niam niam thumbup.gif .
"kai uzsimano miegelio, maudom dukrite, po vonios atsiranda apietitas, suvalgom buteliuka misinuko ir ciuci liuli. " biggrin.gif
Apie 3.00 atsigeriam arbateles.
=
Atsakyti
4u.gif Labas ir mes norim prisijungt. pirmiausia 7 val 30 min mazylis prizadina mane ir dukrą. Kol Giedriukas tyrinėja pasaulį, mes apsirengiam ir išdegusios akimis varom i darželį... taip apsisuku apie 20 min... Grrįžtu, mažius jau dairosi manęs. apiev 9,30 valgom pienuka ir einam miegučio. pamiega 30 min, atsikelia ir žaidžiam, einam i lauką, apie 13 val aš padarau daržovienę. vėl miegucio, atsikeliam žaidžiam, 16,30 varom i daržą pasiimt dukrytės, grįžtam, siuntam ir 21,30 apapa, valgom pienuką, o paskui kas 2 val keliasi ir valgo, man rodos jam neužtenka papuko g.gif g.gif va taip ir gyvenam tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Mano vaikinas jau gana didelis - tuoj devyni mėnesiukai. Keliamės mes ankstokai, apie septintą. Tada košės valgymas, paskui žaidžiame, mokomės vaikščioti. Ragaujame vaisius, jau ir jogurtą. Pietums mėsytė su daržovėmis ir t.t. Nemažą dalį dienos užima maistelio gaminimas, kai neturiu laiko (mokinuosi), tad tenka maitinti Hipp paruoštu maisteliu. Mano mažajam beveik visi iš jų patinka.

Sėkmės...
Atsakyti
Sveikos, mamytes!

Mums tai jau ketvirtas menesiukas ir pagaliau susitvarke dienos grafikas;
atsikeliam 9val. ( leidzia pamieguoti smile.gif saunuolis), nuo 9 iki 9.30 guguoja ir ciulpia nyksti kantriai laukdamas misinuko. 9.30 misinukas ir zaidziam iki 10.30 po to nuluzta ir miega iki 12val. Dazniausiai tai atsikelia geros nuotaikos tai pazaidziam padarom masaza. 13 val. vel misinukas ir einam i lauka kur miega iki 17 val., net jei ir anksciau griztame namuo tai miega balkone. 17 val. valgome zaidziam iki 18.30 vel pamiegam kokiu 40 min., issimaudom(kas antra diena), pavalgom 20-20.30. O devynta jau ir vel miegam. Nakti valgome jau 2val. ir 6val. (po puse normos) . Atsidziaugt negaliu, kad lelius pagaliau tiek miega( pirmus du menesius nu isvis nemiegojo diena, turejom bedu su pilvuku) cry.gif

MYLIU SAVO SUNELI 4u.gif
Atsakyti