Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio dienos režimas

QUOTE(Borderline @ 2005 08 29, 16:11)
sveikos mamos,
ar maitinate krutimi, kaip jie valgo,

Jei tik gali, mano nuomone, geriau maitink krūtimi, nors pradžioj ir sunku bus, bet vėliau pamatysi, kad žymiai patogiau, nes kokia pusę metų nereikės sau sukti galvos, nereikės anksti ryte ar naktį keltis gaminti mišinuko, užteks tik lelių šalia pasidėti ir gali sau snūduriuot thumbup.gif O jei kur būsit ir išėję, tai užtenka tik susirasti kokia atokesnę viečikę ir pasimaitinat blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2005 08 29, 17:11)
sveikos mamos,

man jau greitai gimdyt, del visko nerimauju ir aisku turiu daugybe klausimu. apie gimdyma aisku galvoju, bet dar labiau mastau, kas bus po jo, kai tapsiu mama, ar susitvarkysiu su savo vaikeliu, ar galesiu pati ilgai maitinti ir t.t.

man labai idomu, ar dienas leidziate vienos su kudikiu, ar maitinate krutimi, kaip jie valgo, miega, kaip daznai einate pasivaikscioti, ar vezetes kudiki ir kur toliau, pvz., i svecius, ar gaminate pati maisteli, ar perkate stiklainiukuose jau paruosta, ar uztenka poilsio, ar randate laiko sau, ar spejat dar ir namus tvarkyti ir panasus klausimai.
aprasykit apytiksliai savo diena, kad as zinociau, ko man apytiksliai laukti!

Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2005 08 29, 17:11)
sveikos mamos,

man jau greitai gimdyt, del visko nerimauju ir aisku turiu daugybe klausimu. apie gimdyma aisku galvoju, bet dar labiau mastau, kas bus po jo, kai tapsiu mama, ar susitvarkysiu su savo vaikeliu, ar galesiu pati ilgai maitinti ir t.t.

man labai idomu, ar dienas leidziate vienos su kudikiu, ar maitinate krutimi, kaip jie valgo, miega, kaip daznai einate pasivaikscioti, ar vezetes kudiki ir kur toliau, pvz., i svecius, ar gaminate pati maisteli, ar perkate stiklainiukuose jau paruosta, ar uztenka poilsio, ar randate laiko sau, ar spejat dar ir namus tvarkyti ir panasus klausimai.
aprasykit apytiksliai savo diena, kad as zinociau, ko man apytiksliai laukti!

Atsakyti
QUOTE(LiniuTe @ 2005 09 11, 01:38)

Na,cia kreipiuosi i ta kuri laukia vaikiuko... smile.gif Mano mazylei 8 men.pati nemaitinu,turiu viska suspeti ir vaikuti paziureti,namus susitvarkyti,vakariene vyrui pagaminti ir vakare dar i mokykla nueiti...taip jau atsitiko kad esu jauna mama,dabar mokausi 12klasej...ir laiko sau kad ir nedaug,bet turiu...tik reikia viska tinkamai suderinti...tik sazine truputi grauzia,kad per tiek rupesciu kartais maziau laiko skiriu dukrytei...bet stengiames kad jai nebutu nuobodu... smartass.gif Na o tau sekmes!
Atsakyti
Hm...pora kartu parasiau ne savo zinute... doh.gif
nekreipkit demesio biggrin.gif
is klaidu mokomes wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

musu diena prasideda apie 6 ryto . taip pavalgom as uzmerktom akim pasidarau misinio , uzsikaiciu virduli vandens kad galeciau supilti dienai i termosa. tada isleidziam Teti i darba . apie 10h pusryciams geria morkyciu sultis tai jas reikia sutarkuoti ir ispausti.po morkytes bandau pati kaip galima greiciau palysti po dusu ir papusryciauti. tada mazoji vel valgo apie 12h . po sito maitinimo einam i lauka.isbunam apie 1,5h nes pietums turiu virti darzoviene ( mes jau dvi savaites ja valgom pagaminti uztrunka apie 30min.)apie 2-3 valgom ta kosyte ir paskui vel maunam i laukeli. tada dazniausiai sulaukiam tecio kieme . apie 18h vel valgo, tada kas antra vakara maudomes ( kartais kai kurnors bunam iseje maudau kitos dienos ryta, tai nelieka laiko paciai nusiprausti) ir guldau i lovyte nakties miegui.ji dar pasivarto kazkiek paguguoja ir luzta. tai buna kazkur apie 20h . kai uzmiega tai jau galiu is ta apsitvarkyti, pasiruosti kazka pusryciams ( stengiuosi viska pasigaminti is vakaro tarkim issiverdu kiausinius ir pan.)

pirmadieni pirma karta buvom Yamahos muzikos mokyklelei tai vis sioks toks uzsiemimas ir man ir jai.skalbimo masina dazniausiai ijungiu priesh iseinant i kiema , lyginu vakare .kai reikia kazka skubiai pasidaryti tai palieku mazhe po zaislu stovu . man truputeli snkiau diena, nes ji beveik nemiega pietu miego .
Atsakyti
QUOTE(Kriscius @ 2005 09 10, 18:52)
Keliauti pradėjome kai buvo viena savaitė ir 4 dienos, važiavom pas močiutę į svečius už 30 km, o po to kas savaitę vis toliau pavažiuodavom.
Kadangi mergytė, tai mamytė jau nuo mažų dienų po parduotuves pratina vaikščioti  doh.gif  mirksiukas.gif  blink.gif  Svečiuojamės kiekvieną savaitę ir pas draugus, ir pas senelius, ir t.t. Taip kad mes visur kartu ir keliaujam  mirksiukas.gif

Aha ir mes nuo pat mazu dienu visur keliaujam... rolleyes.gif Mano mergyte labai rami, tai nesunku ja su savimi visur pasiimti. rolleyes.gif
Atsakyti
Krisciau,jei tavo mergina bus panaši į mamą ir laaabai pamėgs parduotuves, oiiiiiii kie kpinigėlių tau reikės tongue.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2005 09 11, 14:49)
Krisciau,jei tavo mergina bus panaši į mamą ir laaabai pamėgs parduotuves, oiiiiiii kie kpinigėlių tau reikės tongue.gif  smile.gif  biggrin.gif

Ai jau kur, kur, tai drabužėlių ir žaisliukų parduotuvėj mes ypatingai kantrios tongue.gif o kai mūsų pinigėliai baigsis, tai eisim pas tetuką prašyti blink.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
[quote=Borderline,2005 08 30, 13:38]

to Inga22: davei man gera ideja-eisiu ne viena i baseina, o su kudikiu. maciau per tv, kaip jiems patinka pliuskentis. tik vienas klausimelis: kaip daznai tenka keisti vystyklus baseine, ar neiskyla nepatogumu? o jei lauke 2-3 val. bunat, tai ar neisalksta, ar neprireikia pervystyti?

Labutis, na as pirkau kelnaites maudymuisi, o kaimyne sauskelnes, tai kol kas avariju nebuvo, abi esam patenkintos, keisti tai netenka, nes juk einam su specialiais, o ir vis stengiuos nutaikyt, kad kakot nenoretu ax.gif m Na su lauku tai visko buna, bet griztam namo jei ka reik pasitvarkom ir gerai ax.gif dabar tai jau ilgiau valandos neisbunam, nes dantukai eina tikras siaubas, neramumas juodas cry.gif Bet dar uzsirasem i muzikos mokykla, niekad nemaniau kad su mazyliu ten butu kas veikt, laaaaaaaabai linksma tongue.gif
Atsakyti
Noreciau ir as prisijungti prie sio pokalbio. Du stebuklingi dalykai man padeda su savo 1.5 men maziuku: supyne ir "Bjorn" firmos nesioklis (kaip kuprine). I Bjorn'a ji isimetu ir galiu visus namus susitvarkyti, nei karto necypteli net. O supyne irgi ji uzluluoja i gilu miega. Tik mano vyrui nervuoja kad as ji supynej laikau tiek valandu--atseit stuburui nesveika buti susirangusiam i kamuoliuka.
Atsakyti
QUOTE(mamyteRasyte @ 2005 09 06, 18:58)
Gal mano diena apsunkino ir tai, kad dulke ar trupinelis ant grindu man rodydavosi lyg didziausias siukslynas, vyrui norejau pietus ruosti lyg restorane ir apskritai sirgau perfekcionizmu, dabar lyg ir aprimau smile.gif
Taigi mano patarimas: svarbiausia mamytei turi buti pasirupinti vaikiuku ir savim, o visa kita - nors ir tvanas.

smile.gif Labai pažįstama. Vis norisi, kad absoliučiai viskas būtų tobula. Na, gal dėl duklės ant grindų labai nepergyvenu, bet vis tiek surandu dėl ko. Gaminti valgį man patinka, bet dabar nelabai yra laiko užsiimti kulinarinais šedevrais, nes mažiji gali bet kada pareiklauti dėmesio, valgyti. Ji pas mane paskutiniu metu pasidarė visiška nemiegalė. Nors skųstis tikrai negaliu, nes naktimis miega, o dienomis būna nusiteikusi bendrauti smile.gif Pavyzdžiui, vakar prabudo 8 val. ir nesiteikė visą dieną miegoti, tik kiek pasnausdavo prie krūties biggrin.gif, ir vėl akys stčios, nsuiteikusi bendrauti. O mam antrodo, kad turiu būti ne tik gera mama, bet ir laiko sau, savo vyrui skirti. Kaip taip pradedu galvoti, tai tikrai nespėju nuveikti visko, ką norėčiau: paskaityti knyga, pažiūrėti filmą, numegzti mažylei rūbelių,parašyti jos dienoraštį, pasiųti pagalvėlių ant sofos, išrinkti kambario langui užuolaidas....Ir taip be galo. Iš kitos pusės, svarbiayusia, kad mažytė sveika ir šypsosi. Tada viskas pasimiršta ir širdį užlieja toks saldus džiaugsmo jausmas smile.gif
Atsakyti