QUOTE(mamyteRasyte @ 2005 09 06, 18:58)
Gal mano diena apsunkino ir tai, kad dulke ar trupinelis ant grindu man rodydavosi lyg didziausias siukslynas, vyrui norejau pietus ruosti lyg restorane ir apskritai sirgau perfekcionizmu, dabar lyg ir aprimau
Taigi mano patarimas: svarbiausia mamytei turi buti pasirupinti vaikiuku ir savim, o visa kita - nors ir tvanas.
Labai pažįstama. Vis norisi, kad absoliučiai viskas būtų tobula. Na, gal dėl duklės ant grindų labai nepergyvenu, bet vis tiek surandu dėl ko. Gaminti valgį man patinka, bet dabar nelabai yra laiko užsiimti kulinarinais šedevrais, nes mažiji gali bet kada pareiklauti dėmesio, valgyti. Ji pas mane paskutiniu metu pasidarė visiška nemiegalė. Nors skųstis tikrai negaliu, nes naktimis miega, o dienomis būna nusiteikusi bendrauti
Pavyzdžiui, vakar prabudo 8 val. ir nesiteikė visą dieną miegoti, tik kiek pasnausdavo prie krūties
, ir vėl akys stčios, nsuiteikusi bendrauti. O mam antrodo, kad turiu būti ne tik gera mama, bet ir laiko sau, savo vyrui skirti. Kaip taip pradedu galvoti, tai tikrai nespėju nuveikti visko, ką norėčiau: paskaityti knyga, pažiūrėti filmą, numegzti mažylei rūbelių,parašyti jos dienoraštį, pasiųti pagalvėlių ant sofos, išrinkti kambario langui užuolaidas....Ir taip be galo. Iš kitos pusės, svarbiayusia, kad mažytė sveika ir šypsosi. Tada viskas pasimiršta ir širdį užlieja toks saldus džiaugsmo jausmas