Papildyta:
99% mes irgi taip pat viska darom.. ir aamziaus panasaus giezto rezimo ner, bet kelias ir gula pan laiku ir nakti kelias kazkur 3k..
taip, šliaukom, sprendžiant iš kvapo šviežiu pienu, gydytoja sakė, kad permaitinu, kai įvedžiau rėžimą maitint kas 3 val, vakare kas 2,5 val., baigėsi problema
Vadinasi viskam yra išimtys
Lygiais tas pats pieno mazejimas.. kai vaikas maitinamas ne pagal poreiki organizmas gaunas signala, kad vaikui nereik pieno tiek.. ir automatiskai jo mazau gaminas, ko pasekoe finale gali ir visai dingti su laiku.. nors ir noresit dar maitinti.. bet cia aisku kiekvienos pasirinkimas
Šioje vietoje sutinku Žmogus iš artimos aplinkos mane "pliekė", kad pirmą mėnesį aš vaiką naktį žadinu maitinti "juk jis turi pailsėti, pamiegoti, džiaukis, kad miega" (kai tas asmuo atitinkamai maitino 2 mėn. ir 3 mėn., nes NIEKADA nežadino naktį abiem atvejais, pirmuoju atveju dar sukilo temperatūra ir nutraukė maitinimą, antru atveju dar prisidėjo stresas).
O man buvo stresas, kad jam trūksta pieno, trumpai valgo, nepriaugs svorio, gyd. lieps primaitinti mišinukais ir pan. Tada vėl verčiuosi Gerb. K.Vitkausko knygą... Įsijungiu pozityvą ir toliau gyvenam, augam.
Dienos režimas turi būti, bet su tam tikromis išlygomis (nespėjome padaryti mankštos, rytoj padarysime gal ir už abi dienas ir pan.). Į viską gal ramiau mums, mamoms, reikia reaguoti, tada visa šeima bus laimingesnė.