Mums 2 sav. ir 5 dienos
Aaa, iš pradžių pasirodė, kad sausio mėnesį gimęs vaikelis
Tai pagal dviejų savaičių svorį dar nieko nespręskit, nes vaikai šuoliais auga, gali dar nemažai priaugt, kol mėnuo sueis. Pagal normas turėtų priaugti bent 500 g nuo numesto svorio, bet šiaip šlapimas tiksliau parodo, ar maisto pakanka. Turėtų bent 6 kartais per parą būti. O šiaip kuo daugiau būkit su vaikeliu, nešiokit, kartu lovoj vartykitės - artumas skatina pienelio gamybą ir vaikelio norą žįsti
Tai pagal dviejų savaičių svorį dar nieko nespręskit, nes vaikai šuoliais auga, gali dar nemažai priaugt, kol mėnuo sueis. Pagal normas turėtų priaugti bent 500 g nuo numesto svorio, bet šiaip šlapimas tiksliau parodo, ar maisto pakanka. Turėtų bent 6 kartais per parą būti. O šiaip kuo daugiau būkit su vaikeliu, nešiokit, kartu lovoj vartykitės - artumas skatina pienelio gamybą ir vaikelio norą žįsti
Aciu uz patarymus. Stengsime kuo daugiau valgyti ir augti sveiki
7:00 - keliasi, valgo.
9:00 - 9:45 - miega.
10:30 - 11:00 - valgo.
12:00 - 14/14:15 - miega.
14:30 - valgo.
16:30 - 17:00 - šito pusvalandžio bėgy kažkuriuo metu apie 10-15min. nusnūsta.
17:00 - 17:30 - valgo.
18:00 - maudau.
18:15 - 18:45 - valgo.
19:00 - 07:00 - miega nakties miegą (per tas 12 val.vieną kartą, apie 23h, pavalgo).
Kur kas ramesnė su dienotvarke, daugiau šypsos vaikas, smagu
idomiausia man , kaip tas kudikis ismiega nuo 19 val. , nes jau jei nakti pradetu dainuoti, tai man iskart stresas butu
P.S ir as noreciau anksciau eiti miegoti, man 24h per velu, bet ji anksciau neuzmiega... (jai 2,5men)
7-7.30 val. keliasi
8.30 val. valgo košę
9-9.30 val. kokį pusvalanduką pamiega
11.30 valgo mišinuką
12 val. miega pietų miego
15 val. keliasi
15.30 - 16 val. valgo mišinuką
17.30 val. miega
18.30 val. valgo košę
20.30 val. eina praustis, vilktis pižamą
21 val. valgo mišinuką ir eina nakties miego
1 - 2 val. nakties dar truputį užkanda mišinuko, bet jau planuoju nuo šito bandyti atpratinti ir truputį keisti maitinimo dienotvarkę.
Mano mažyliui 3,5 mėn. Pirmo mėn. apsilankymo pas gydytoja metu, kai paklausė, ar turim režima, tik blakstienom suklapsėjau, nes atrodė nerealu. O dabar jau yra šiek tiek kitaip, bet kaip ir pas amberr griežto dienos rėžimo nėra. Vaikas valgo MP, maitinu pagal poreikį. Tai keliasi maždaug vienodu laiku, stengiuos, kad pietu miegeliai 2 būtu (kitaip vakarais būna koncertai, niekas neįtinka) ir vakare maždaug tuo pačiu laiku keliauja miegoti. Naktį paprastai tris kartus (beveik tuo pačiu laiku) keliasi valgyt, nors prieš keleta naktu buvo, kad ir kas 1,5 val Vitulka, ar atpylinėdavo po kiekvieno maitinimo?
Vitulka, ar atpylinėdavo po kiekvieno maitinimo?
taip, šliaukom, sprendžiant iš kvapo šviežiu pienu, gydytoja sakė, kad permaitinu, kai įvedžiau rėžimą maitint kas 3 val, vakare kas 2,5 val., baigėsi problema