QUOTE(BozenaM @ 2012 01 12, 19:47)
Mano mazyliui 6 savaites, bet gydytoja grieztai liepe laikytis rezimo: maitinti kas 3 val., daryti masaza tuo paciu metu ir megoti tuo paciu laiku. KAIP TAI PADARYTI??? Nekaip neiseina, valgome mes ir kas 3 val ir kas 4 val, o kartais kas 1val ar 1.5 val.; o del miego tai isvis bardakas. Nepasakyciau, kad mano vaikas reksnys, bet demesio daug reikalauja. Kartais buna dienu kai diena ismega tik kokias 4 val o visa kita laika valgo, dairosi, verkslena.
Ar kuriai nors pavyko nustatyti rezima tokiam mazam kudikeliui, ar as tesiog nemoku to taisyklingai padaryti.
Tiesiog negaliu klausytis kai mazulis verkia kai alkanas o pagal rezima reiketu dar laukti 1-2 val iki kito maitinimo, tai pat ir su miegu, jei uzmiega diena ilgiau nei 3 val tai nezadinu jo.
Rezimas yra geras dalykas, bet kudikiui iki 3 menesiu, kuris yra maitinamas krutimi jis gali kaitaliotis.
Jeigu jus maitinate misineliu kudiki, tada maitinti reikia pagal laika, jeigu maitinate pati, tada maitinkite, tada kai vaikas tik nori.
toks mazas vaikas beveik istisai miega, o jeigu miega isikandes kruti, tai irgi yra miegas. Tokio amziaus vaikas budrauja dar nedaug.
Mano dukra 5 menesiu jau turi rezima, keliasi ir gulasi panasiu metu, as zinau, kada miegos priespieciu, pietu, ar pavakariu. Del maitinimo yra panasiai, bet buna dienu ir ne pagal plana. Kadangi turiu du vaikus, tai valgymo, miegojimo, ejimo i laika tvarkos laikymasis yra butinas, kitaip neliktu man paciai visai laiko.