Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio dienos režimas

Mes rezimo prisilaikome nuo menesio kazkur. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justmoon @ 2010 04 27, 21:06)
O mes prisilaikome praktiskai nuo gimimo  blush2.gif

drinks_cheers.gif mums irgi taip gavosi - nuo gimimo
Atsakyti
Tik parvaziavom is ligonines ir atsirado pienukas iskarto griebiausi rezimo, kaip patare mama. Ir dabar super! Mums ti 15 dienu, bet man laiko lieka ir sau ir nakti pailsiu thumbup.gif
Atsakyti
Mano lelius pirmus mėnesius niekaip nepasidavė rėžimui, apskritai pirmus mėnesius ilgiau pamiegodavo tik nuo 2-3 val nakties. Nuo kokio 3 mėn ėmė eiti miegot 12-1 nakties, dabar bandau jau 22 guldyt į lovytę, bet dažniausiai užmiega vis tiek apie 24 val unsure.gif
nuo 4 mėn atradom šiokį tokį rėžimą, nes keliasi apie 9-9:30, pietų miegot eina 11-11:30, antras trumpesnis miegelis būna apie 16-17 val, o paskui iki nakties kaip Dievas duos smile.gif Pelėdžiukas mano. Ir jei vakare nenori miego- nieko nepadarysi, neužmigdysi.
Maitinu MP, tai tvarkos nėr, nes dar priklauso nuo apetito- jei nenori daugiau valgyt- nesuduosi, o tada automatiškai ir sekantis maitinimas anksčiau būna, kad ir po valandos.
Bet dėl maitinimo mažiausiai suku galvą, man užtektų, kad nors vakarais užmigdyt galėčiau tuo pačiu metu ir būtų gerai iki 12 ax.gif
Atsakyti
Mano sunelis turi rezima, tik va kecia ji kas menesi doh.gif Na gal taip ir turi buti, nes auga, protingeja, miegelio reikia vis maziau, o zaisti vis daugiau, o ir tarpai tarp maitinimu pailgejo pradejus duoti koses g.gif
Atsakyti
didzioji gime su savo griestu rezimu - kaip pagal knyga thumbup.gif thumbup.gif
o mazoji visiskai neturi jokio rezimo ir niekaip net pareguliuoti negaliu unsure.gif
Atsakyti
Mes taip pat galima sakyti gimem su rezimu valgyti kas 3 val, dabar bandom tarpus ilginti kas 3,5 ar 4 val, nes naktim keliames du kartus valgyt pavalge 24val
Atsakyti
MES GIME VALGYT VALGYT IR VALGYT smile.gif VALGOM KAS 2 VALANDAS,TIK DIDZIULE BEDA,KAD NE VISKA GALIM VALGYT ALERGIJA TUOJ PUOLA doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
abu vaikai kazkaip patys rezima nusistate.Su dukryte lengviau buvo, ji kas 3-4val.valgydavo, nakti miegodavo.Sunus kas antra valanda valgo, ypac dabar, kai pieno apmazejo, bet visada kaip laikrodukas.Nakti mazdaug tuo paciu metu bundasi, tai rezimas jau rutuliojasi po truputi, veliau gal ilginsim tarpus tarp maitinimu.
Atsakyti
nesuprantu jokio rezimo, kaip nekaikurios mamytes, gaila man tu vaikiuku, kurie maitinami pagal laikrodi, kaip vaiku namuose. Cia juk asmenybes auga o ne parseliai
Atsakyti
As stengiuosi maitinti, kas 2 h. Nors kartais pradeda anxciau viska aplink inirtingai kramsnori, ypac vakarais, o buna, kad vidurdieni isbuna ir 3 h geros nuotaikos... As irgi pries grieztus rezimus kaip tais sovietinaiis laikais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2010 11 16, 22:31)
nesuprantu jokio rezimo, kaip nekaikurios mamytes, gaila man tu vaikiuku, kurie maitinami pagal laikrodi, kaip vaiku namuose. Cia juk asmenybes auga o ne parseliai

Sutinku 100% drinks_cheers.gif nesuprantu kaip galima maitinti laikantis rezimo doh.gif
Atsakyti