QUOTE(Inga N @ 2010 01 26, 11:07)
Šiandien jau nebepopuliaru nuo pirmųjų dienų laikytis ręžimo - maitinam pagal poreikį, miega kaip išeina, bet mamai tai žiauriai nepatogu (kita vertus, argi ręžimas nesuteikia vaikui tam tikro saugumo?). Suprantu, kad kai kūdikėliai paauga, jie patys padiktuoja savo dienos ręžimą.
Norėčiau, kad mamytės pasidalintų patirtimi, ar gyvena pagal savo mažylio padiktuotą ręžimą, nuo kada tas ręžimas atsirado, ar iš viso jūsų nuomone tai atgyvenęs reikalas.
Mano mažyliui dar tik savaitėlė, turbūt net nėra ko galvoti apie ręžimą, bet man nekantru, kada gi pagaliau galėsiu pradėti planuoti savo laiką. Dabar yra taip - kaip tik sugalvoju pietus daryti, tuoj mažyliui irgi reik valgyti, sugalvoju maudytis - vėl šaukia
Pasidalinkim patirtimi
Norėčiau, kad mamytės pasidalintų patirtimi, ar gyvena pagal savo mažylio padiktuotą ręžimą, nuo kada tas ręžimas atsirado, ar iš viso jūsų nuomone tai atgyvenęs reikalas.
Mano mažyliui dar tik savaitėlė, turbūt net nėra ko galvoti apie ręžimą, bet man nekantru, kada gi pagaliau galėsiu pradėti planuoti savo laiką. Dabar yra taip - kaip tik sugalvoju pietus daryti, tuoj mažyliui irgi reik valgyti, sugalvoju maudytis - vėl šaukia
Pasidalinkim patirtimi
deja, ne tik galvoti,bet manau ir svajoti apie rezima kolkas per anksti. nors kita vertus esate pakankamai laiminga, kad atrandate laiko prie kompiuterio prisesti . as pirmas desimt paru tiesiogine to zodzio prasme lovoj praleidau su mazaja kabancia ant papo. budavo as maitinu mazyle, o vyras maitina mane, nes ir pavalgyt laiko nebuvo . o rezimas sioks toks atsirado apie 7 menesi, kai priprato valgyti kieta maista. nezinau, gal as ir klystu, bet manau misinukais maitinamus leliukus lengviau pripratinti prie dienotvarkes, nes vaikutis ilgesni laika sotus buna.