Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio dienos režimas

Nors mus greitai bus 11 menesiu, bet pas as mus irgi jokio grafiko neina ivesti nei su maisteliu nei su miegeliu. Su miegeliu dar puse bedos, bet su maistu visiskas nepasisekimas g.gif
Atsakyti
griezto dienos grafiko neivedineju, bet zinau kad valgo kas dvi-tris valandas, tai tiek galiu susiplanuot isejima is namu jei reikia ir kitka. o miegas dienos metu belekaip ir belekada, be rezimo. uztat naktimis tvarkingai, 22-23 valanda maudynes, valgymas ir miega iki ryto.
Atsakyti
QUOTE(medituk @ 2009 06 28, 22:34)
Maitinu- kada nori (kol kas vis dar daugiausia MP valgo), miega- kada nori, bet sitai dazniausiai panasiai gaunasi, o dienotvarke bus kai pauges. Kol kas neimanoma tiksliai sudaryt, nes kai noriu pamaitint- neikisi, o po 20 minuciu jau zviegia- vaaaalgyyyyt smile.gif  Migdyt- net labiausiai noredamas priesinasi, tai jei nelabai nori- neuzmigdysi schmoll.gif  O stai vakarais eina miegot panasiu metu. Kiekvienas vaikas skirtingas. Didesniems- taip, o mazuliukams  ne visiems eina dienotvarke sureguliuot cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
as manau,kad iki metuku,tai tikrai mes turim taikytis prie vaikelio,kada nori miegot tada guldyt,kada nori valgyt tada maitint,juk jie dar maziukai,o kai prades suprast,tai jau ir galima bus pratint prie dienos rezimo smile.gif
Atsakyti
Mano mazylei dar tik trecias menuo eina, todel rezimo kaip ir nera. Tik vakarais pavyksta laikytis tam tikro grafiko: 21:30 maudynes, 22:00 MP, 22:30 saldus miegelis. Ir nakti kaip laikrodukas 03:00 keliasi pavalgyti. Rytas ir diena kol kas be jokio rezimo. Kada nori valgo, kada nori miega.
Manau, kad nereikia dar tokiems maziems griezto rezimo. Juk jei diena apniukusi, lietinga normalu, kad vaikas daugiau miegos. Jei intensyviai zaide - isalks anksciau nei numatytas maitinimas. doh.gif
Atsakyti
Mano suneliui 2,5 menesiuko. Gydytoja pries men. jau liepe daryti vaikui maitinimo grafika. Pabandziau pora dienu ir meciau si reikala... nes buvo daugiau streso ir man ir vaikui. Buna, kad vaikutis kelias min pavalgo mp ir uzmiega, po to vel ne uz ilgo uzsinori niam. Tai jei grafika daryti, reiktu zadinti, kad valgytu, nes vos vos uzkndes vaikutis negali pratempti tu 3 val iki kito valgymo laiko.
aisku, yra kaikurie laikai kai vaikutis uzsinori valgyti, bet toli grazu iki normalaus rezimo.
Atsakyti
neturime ir mes rezimo,mazdaug ziuriu kelinta vaikelis pabunda ryte o tada jau mintyse susiplanuoju valgymo laika,miegojimo,isejimo laukan g.gif bandziau kazkada susireguliuoti rezima bet nelabai man gaunasi,jei isvaziuojame kur tai vienoks grafikas,jei namie kitoks doh.gif
Atsakyti
Mes tai daugmaž kaip ir įėjom į šiokį tokį rėžimą nuo 3 mėnesio. Pradžioj buvo irgi kad valgo kada nori, dieną neužmiega ir pan., pirmą mėnesį dar nesinorėjo eksperimentuot, bet per 2 mėnesį pamažu prisipratinom. Šiaip rezultatai tai gana teigiami, ir vaikas pradėjo dieną miegot kai valgymai į grafiką įėjo, ir man daugiau lieka viskam kitam laiko.

O pratinomės tai labai paprastai, maitindavau kada pagal grafiką turėtų būt maždaug kas 4 val., po 20 min. kiekvieną krūtį ir viskas, jei dar valgyt nori, MP arba mišinuko iš buteliuko. Tai kaip ir galiu patvirtint nuomonę, kad vaikas tikrai pripranta valgyt rečiau, jeigu yra prie to pratinamas, o savaime atrodė kad nepripras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 30 rugpjūčio 2009 - 20:22
Pirmus menesius tai zinoma jokio rezimo nei mitybai, nei miegui (miegodavo tikriausiai kaip ir dauguma maziuku vos ne visa diena), praejus gal kokiu 1.5 men. rezima nusistate pati, o as tik pakoregavau. ax.gif Dabar ir valgom ir miegam jos nustatytu laiku. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(franciska @ 2008 12 12, 20:49)
o pas mus tobula tvarka, net pratinti nereikejo, valgom 8,12,16,20,23-24val... tongue.gif  ir jai daba tik 2.5

mano lelyte lygiai taip pat.. thumbup.gif tikiuosi taip bus ir toliau..
Atsakyti
maniskis valgo kas trys valandos, bet gydytoja pareiske, kad "reikia pasistengti, kad nakti nevalgytu, o miegotu.." be komentaru..idomu ar bent ji isivaizduoja, kaip tai imanoma??????pabunda vaikas, klykia, o tu jam ir sakai-vaikeli, gydytoja sake, geriau miegok....
Atsakyti
Iki 3 menesiu neturejo jokio rezimo. Po to pradejau ivedinet miegojimo rezima, ypac vakarais, kad eitu miegot vienodu metu. Dabar miegoti einam net ir dienos metu panasiu laiku. Taipogi darzovienes stengiames valgyti kasdiena per pietus panasiu laiku. Kazkaip taip lengviau ir geriau valgo. Bet gal cia tik man taip atrodo blush2.gif
Atsakyti