As irgi UZ dienotvarke bet kaip ja sustatyt??? man nesigauna, mes mazyle keliasi skirtingu laiku...
QUOTE(tylavakare @ 2008 12 04, 14:51)
As irgi UZ dienotvarke bet kaip ja sustatyt??? man nesigauna, mes mazyle keliasi skirtingu laiku...
Tai gal skirtingu laiku ja migdai ir valgydini? Manoji irgi nebuna taip, kad kasdien atsikelia 9 val rytais. Kartais ji atsikelia 8.30, kartais 9.30, bet as tada stengiuosi pakoreguoti viska. Vistiek kazkokiu budu pratempti iki 13 val kada jai bus pietu miegelis, pazaisti su ja, jai jau pradeda zirzti panesioti, kazkuom sudominti. Taip pakoreguoju ir vel viskas susistato i savas vezes .
Pas mus jokios dienotvarkės nėra, bet viskas savaime gaunasi kasdien daugmaž panašiai
o pas mus tobula tvarka, net pratinti nereikejo, valgom 8,12,16,20,23-24val... ir jai daba tik 2.5
sveikos,mano mazajai ir 2,5 men valgom kas 3ar 3,5val.Paskutinis maitinimas pries miega 8val,tada keliasi 5ryto po to8 ir t.t. bet ziuriu kad ta 8 ryto ji nelabai benori,gal reikia 6val pratinti ja valgyti,o po to 9 ir t.t. gal koki patarima? ir kiek jusu leliukai ismiega tokio amziaus?manoji po kiekvieno maitinimo miega,o ypac ai pavalgo.tada slabneja tiesiog,visa apsunkusi
QUOTE(vaidavel @ 2008 12 05, 20:36)
Pas mus jokios dienotvarkės nėra, bet viskas savaime gaunasi kasdien daugmaž panašiai
pas mus irgi taip
QUOTE(vaidavel @ 2008 12 05, 17:36)
Pas mus taip pat.Maitinu kada nori, uzmiega pats kada nori Pats iprato mazdaug tuo paciu metu viska daryti, bent jau kolkas Mes atsipalaidave ir dziaugiames gyvenimu , o su grieztom dienotvarkem dar suspesim...
Maitinu- kada nori (kol kas vis dar daugiausia MP valgo), miega- kada nori, bet sitai dazniausiai panasiai gaunasi, o dienotvarke bus kai pauges. Kol kas neimanoma tiksliai sudaryt, nes kai noriu pamaitint- neikisi, o po 20 minuciu jau zviegia- vaaaalgyyyyt Migdyt- net labiausiai noredamas priesinasi, tai jei nelabai nori- neuzmigdysi O stai vakarais eina miegot panasiu metu. Kiekvienas vaikas skirtingas. Didesniems- taip, o mazuliukams ne visiems eina dienotvarke sureguliuot
Maniske dar mazute, tai dienotvarkes mes neturim kaip tokios, bet dazniausiai eina miegot ir valgyt apie panasu laika. O jei ne, tai as jos neimu kutenti ar ka nors kita daryti, kad neuzmigtu. Ji pas mane valgo kada nori ir miega kada nori.
As irgi uz dienotvarke, bet buna, kad tai tiesiog negalima jos sustatyti. man gydytojas sake, kad tokio amziaus kaip manoji reikia duot valgyt kada nori ir miegot taip pat
As irgi uz dienotvarke, bet buna, kad tai tiesiog negalima jos sustatyti. man gydytojas sake, kad tokio amziaus kaip manoji reikia duot valgyt kada nori ir miegot taip pat
mn labai patiko ir padejo Ginos Ford 'The new contented baby book' anglu kalba - labai gerai isaiskinta rytina, tiesiog as ja siektiek pakoregavau pagal save ir kazkur nuo 4 savaiciu idealiai laikomes - labai padeda man planuotis namu ruosa ir t.t.
valgom 6val, 9val, 12 val30, 16 val 18 val30 21val... tada as jau uzmigdau ja, einu miegot ar kazka paveikt, vidurnakti pamaitina vyras, o ryte as,.. nakti daugiau nesikelia. maudau pries 21 val maitinima, pries 9val maitinima ryte - rytinis tualetas.. po 9 val valgio - trumpas miegutis kokia 30 min, po to zaidimai, po 12 val30 valgio kelione i parkam daziausiai iki 18h30... na zodziu, kartais pasislenka kas nors pusvalandziu, bet is esmes gerai veikia beje valgom misinuka
valgom 6val, 9val, 12 val30, 16 val 18 val30 21val... tada as jau uzmigdau ja, einu miegot ar kazka paveikt, vidurnakti pamaitina vyras, o ryte as,.. nakti daugiau nesikelia. maudau pries 21 val maitinima, pries 9val maitinima ryte - rytinis tualetas.. po 9 val valgio - trumpas miegutis kokia 30 min, po to zaidimai, po 12 val30 valgio kelione i parkam daziausiai iki 18h30... na zodziu, kartais pasislenka kas nors pusvalandziu, bet is esmes gerai veikia beje valgom misinuka
Kol neturejau vaiko tai sakiau kad siuolaikiniai metodai maitint kada vaikas nori yra nesamone ir kad mano vaikas tai bus pripratintas prie grafiko Deja, kai tapau mama supratau, kad maitinti pagal grafika - visiska utopija. Na nebent misinuku maitini, bet maitinant MP neimanomi jokie grafikai Nebent leliukas pats savaime susireguliuoja panasiais intervalais valgyt. Bet mums taip nenutiko. Valgymui pastovios valandos atsirado tik tada, kai jau pilnu tempu pradejom koses valgyt. Kazkur nuo 10.5men. O miega sureguliuot be sansu Nes vienasyk uzmigs diena kokioms 1.5val., kitasyk - tik 40min. Atatinkamai tada antro miego uzsimanys anksciau ir ka? Pasakysi tokiam leliukui kad dabar as taves dar nemigdysiu nes reikejo pries tai zmoniskai pamiegot?