Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio dienos režimas

Maniskis pats mazdaug isivedė sau rezima, eina miegot apie 22-23 val., o kelias 8-9 val., niu dar diena prisnaudzia irgi panasiu metu.. o su valgymu, tai kiek nori, kada nori, nes valgo pagrinde MP lotuliukas.gif o rimtesni maista stengiuos duot tuo paciu laiku pora kartu per diena, bet irgi, kaip jis nori, kartais valgo, kartais ne blink.gif
Siaip pats vaikutis pagal savo poreikius nusistato sau rezima, manau specialiai griezto rezimo tikrai nustatinet nereikia schmoll.gif
Atsakyti
mums jau 8 men ir po truputi vaikas pats susireguliuoja. mums mazdaug gaudavosi viskas panasiu laiku daryti, tik va kai susirgo tai viskas issiderino bet as nelabai imu i galva po truputi pati susitvarkis kaip ji nores
Atsakyti
rezimo mes laikomes del to maziau buna zirzimo... thumbup.gif
Atsakyti
nesilaikom. valgo kada nori, miega kada nori. kai nemiega tai žaidžiam, kalbam, dainuojam. į lauką einam
Atsakyti
mamytes, ar gyvenate diena pagal dienotvarke?
pvz musu tokia:
8:30 MP ir jau labas rytas
10:30 - 11 truputi koses
12 liuliukas
13:30 keliames ir valgom mesyte su darzovem
14:30 - i lauka, kokiai valandelei
16 dar ko nors uzvalgo
17:30 - miegutis
18:30 keliames
19:30 ka nors valgom
21 - miegutis naktinis

na mazdaug taip, aisku ne viskas pagal grafika tiksliai, bet panasiai, dar lankom bureli tai jis isipiesia po pirmojo miegucio, laisva laika zaidziam namie ir pan.

idomu kaip pas jus?
Atsakyti
Ir miegelis ir valgymas turi buti tuo paciu metu, pas mus taip ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2008 12 01, 19:20)
Ir miegelis ir valgymas turi buti tuo paciu metu, pas mus taip ir yra smile.gif

ka reiskia TURI BUTI ar cia kazkas nustate ar tik jums taip atrodo?
Atsakyti
Mažyliui dienotvarkė reikalinga tam, kad jis žinotų, kas po ko vyksta, kad lengviau pasiruoštų tam (pvz. miegui). Be to, kiekvienam žmogui dienotvarkė yra naudingesnė sveikatai negu chaosas. Nereikia visko daryti minutės tikslumu, bet bent panašiai reiktų migdyti, maitinti, daryti kitus svarbesnius dienos darbus.
Mes iki šiol laikomės dienotvarkės, todėl nekyla problemų su miegu, nes visada einame miegoti tuo pačiu metu.
Atsakyti
Na, as tai labai pavydziu mamytems, kurios sugeba ivesti kazkokia dienoraste mazyliams. As kiek bandau, man nieko nesigauna, ypac su valgymo dienoraste. Viena diena vaikas valgo reciau, kita diena atrodo istisa diena alkana, ir kadangi dar daugiausia valgo MP, tai reikia taip kas valanda ir maitinti. verysad.gif
O su miegu mums irgi sunku, nes keliasi ne vienodu laiku kasdien, tai tada susimaiso ir visi kiti miegeliai.
Tai nezinau, gal turite kokiu patarimu kaip nusistatyti dienoraste. Man butu labai puiku, jei galeciau, nes man reikia tam tikromis valandomis iseiti i darba, ir butu gerai, jei galetumem gyventi pagal dienoraste.
Atsakyti
neturim dienotvarkės schmoll.gif miegam,valgom skirtingu laiku blush2.gif
Atsakyti
mano manymu, didziausia dienotvarke turi buti - su naktiniu miegu. vaikas turi iprasti eiti laiku miegoti. o po to, kai jau o darzeli keliaus, ipras ir laiku keltis, eiti su visais vaikais miegoti. o dabar dar sunku. nes toks mazas kartais miega 1, kartais 2, o kartais ir 3 kartus. na bent pas mus taip yra. ir ismiega skirtingais intervalais, todel ir sunku ieiti i kazkoki ritma.
Atsakyti
As tai esu uz dienotvarke ir ji butina ne tik vaikams, o ir suaugusiems. Pas mus irgi yra nuo pat gimimo dienotvarke, zinoma, ji keitesi, nes miegeliu ir valgymu skaicius kito. Manau valgyti, miegoti kasdien skirtingu laiku nera gera praktika.
Atsakyti