Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio dienos režimas

4u.gif o mes nuo pat gimimo valgom kas tris valandas,o vaikas pats nusprendzia kada jis nori,ir turi savo rezima,gerai rase kad cia ne konkursas lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Lola @ 2007 12 30, 22:11)
[FONT=Geneva][COLOR=purple][I]
Mano mazylei 2 men. Valgo kas 3 - 3.5 val. Suvalgo po 150gr,kartais maziau. Visose knygose raso kad paskutinis maitinimas turi buti apie 23-24 val ir naktinis miegas iki 6 ryto. Mano mazoji kol valge kas 3 val maitinau 6,15,18,21,24,3val pasirinko kiek kitaip. ji 21 val pavalgo ir miega iki 3 val po to vel keliasi valgyt 6 ryto.Kaip pertvarkyt jos rezima kad 3val nebesikeltu valgyt. Labai nepatogu, jau geriau pamaitinciau 24val ir ramiai miegociau iki 6. Bet niekaip nesugalvoju kaip tai padaryt. Gal ja pradet zadint 24val ir duot valgyt bet pazadinta ji nemanau kad nores valgyt.
Prasau padekit savo patarimais, gal kas zino koki buda????
Aciu

mano mazasis vakare paskutini karta valgo apie 7-8 val, paskui numiega iki 1-2, tada pavalgo ir paskui keliasi 5-6. ir ko as tik nebandziau, kad ta ilgesni miegeli i velesni laika, nutempciau, bet rezultate nei jis nei as nelikdavom pailseje, tad susitaikem, kad jo toks rezimas, kad jam taip gerai, o kai vaikui gerai tai ir mama gerai jauciasi thumbup.gif
Atsakyti
Ar stengiates laikytis kokio nors dienos rezimo, ka kelinta val turitye su kudikiu nuveikti?
pvz mums 4 men, o rezimo jokio, valgo mazdaug kas dvi val kartais reciau kartais dazniau, miega irgi nevienodai kiekviena diena, o ir is viso labai trumpai gal tik lauke isbunam apie 2-2.5 val pamiegot. tik va ryte tai zino maze, kad reikia anksti atsikelti ir neduoti mamytei pamiegot doh.gif
Atsakyti
o kom tokiam mazam vaikuciui rezimas jie patys susitvarko, o anksti keliasi daugelis mazyliu. pas mus vienintelis rezimas guliames miegot apie 22 val keliames 7-8 biggrin.gif (cia pats vaikiukas taip susireguliavo) o paskui kiekviena diena skirtinagai miega, valgo ir t.t.
Atsakyti
As taip pat manau, kad leliukai patys susireguliuoja savo rezima - ypac kada keltis ir eiti miegelio. Mano lelytei beveik 2 men, bet jau koki menesi miegelio nori apie 20val, tai siaip ne taip istempiam verkslendamos iki 21 val - ir miegoti. O ryte keliasi apie 6val. Zinoma, mamytei tada dar pats saldziausias miegutis, bet ka padarysi...
Atsakyti
Mes irgi be rėžimo gyvenam. Būtų įvestas jei vaikas dieną su naktim sumaišytų, o dabar tai gerai viskas, 23h miegot, keltis 9-10h, pabūdraut, tada pokaituko kelis kartus, o kitą laiką valgyt, praustis, keist vystykliukus, žaist. Stebiu vaiko nuotaiką ko jis nori ir abiem gerai.
Jei 16h nori miegot tai ir eina, nesakysiu 5-ių mėn bambliui, kad dabar žaidimų metas ir turi valandą prasėdėt doh.gif
Atsakyti
as manau, kad tai geras dalykas po truputi, nespaudziant pagal vaikuti derinti rezima ir kad viskas kartotosu panasiai. bet cia tik toks optimistinis pageidavimas mamytes. pabandysiu, jei mazoji pasiduos g.gif
Atsakyti
As ir uz "lengva" rezima... Mano mergytei 2,5men, tai prausiames visada 20:30 ir 21 gulim ir valgom, paskui miegucio 4u.gif is lovos keliu apie 8:30 visada nors pabunda anksciau.dar pavakariais apie 16-17val - masaziukas ir mankstele. Kitu laiku jokio rezimo.. dar visada i lauka iseinam 2-4 valandom, kartais viena kartais du kartus, nuo oro priklauso bigsmile.gif Valgo MP kiek nori ir kada nori. Tokia tvarka nuo gimimo ir dienos su naktim maziuke nemaise niekada...
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 05 12, 15:20)
As ir uz "lengva" rezima... Mano mergytei 2,5men, tai prausiames visada 20:30 ir 21 gulim ir valgom, paskui miegucio  4u.gif is lovos keliu apie 8:30 visada nors pabunda anksciau.dar pavakariais apie 16-17val - masaziukas ir mankstele. Kitu laiku jokio rezimo.. dar visada i lauka iseinam 2-4 valandom, kartais viena kartais du kartus, nuo oro priklauso  bigsmile.gif Valgo MP kiek nori ir kada nori. Tokia tvarka nuo gimimo ir dienos su naktim maziuke nemaise niekada...

o ka pabudusi veikia? nejaugi ramiai guli ir laukia 8.30? g.gif
Atsakyti
Valgo bigsmile.gif ir uzmiega vel... tie prabudimai rytiniai epizodiniai, pavalgyt ir pamperiui pakeist...
Atsakyti
Kadangi nusitraukinėjau pieną, tai priprato valgyt kas 3val, tik su laiku naktiniai maitinimai retėjo. O režimo jokio neturėjom dar ilgokai, metams baigiantis bandžiau įvest, nes su pietų miegu niekaip neišeidavo susiderint. Dabar viską daro maždaug tuo pačiu metu, tai specialiai kažko daryt nereikia.
Atsakyti
Mes dar dienos rezimo nesilaikom, tik miegucio einam visa laika laiku, apie 22val smile.gif
Atsakyti