mano pupa turi savo nesuderinta rezima,kuris svyruoja valandos-dvieju paklaida.man paciai niekaip neiseitu jo ivest,nes pati esu ne itin linkus prie grieztos "minute minuten" darbotvarkes,tad mes gyvenam,kaip iseina.aisku,keliames ir einam gult daugmaz tuo paciu metu,o daugiau...kaip dievas duos
Sveikos mamytes,
Mes irgi sioki toki rezima jau turime,bandau pati ji sudaryti ir kolkas sekasi neblogai.Ryte pavalgom apie 8 ir taip paskui kas 3-3.5 val.,einam miegoti nuo 8 ir keliasi nakti apie 3 val.ir iki ryto paskui.Dziaugiuosiu pakolkas kad miegalius mano mazius .I tevelius turbut .Jau visa menesi prie sios dienotvarkes gyvenam.Aisku kad dienotvarke keisis,gi mazius auga ir keiciasi.
Mes irgi sioki toki rezima jau turime,bandau pati ji sudaryti ir kolkas sekasi neblogai.Ryte pavalgom apie 8 ir taip paskui kas 3-3.5 val.,einam miegoti nuo 8 ir keliasi nakti apie 3 val.ir iki ryto paskui.Dziaugiuosiu pakolkas kad miegalius mano mazius .I tevelius turbut .Jau visa menesi prie sios dienotvarkes gyvenam.Aisku kad dienotvarke keisis,gi mazius auga ir keiciasi.
Turbut dienotvarkes laikymasis ir nuo vaiko priklauso.
Pirma dukra "gyveno" grieztai pagal grafika, puikiai miegojo, vargo nemaciau. O antroji - jokio rezimo, viskas priklauso nuo to, kada pabudo, kiek po to diena ismiegojo ir t.t. Ir naktimis nemiegam iki 2-3 val
Tikiuosi, kad vis tiek kazkaip isaugs...
Pirma dukra "gyveno" grieztai pagal grafika, puikiai miegojo, vargo nemaciau. O antroji - jokio rezimo, viskas priklauso nuo to, kada pabudo, kiek po to diena ismiegojo ir t.t. Ir naktimis nemiegam iki 2-3 val
Tikiuosi, kad vis tiek kazkaip isaugs...
savo pupą guldau apie 21-22 val. būna kad atsikelia apie 4 val pienuko, o būna kad išmiega visą naktį iki 7 val. jei naktį keliasi tada pusryčiauja apie 10 val. o toliau dieną valgo kas 3 -3,5 val. priešpietuko eina miegoti apie 11 val, paskui po košės apie 14 val ir vakare apie 19 val.
bet va jau antra diena kaip dieną nebemiega bile keičiasi rėžimas?
bet va jau antra diena kaip dieną nebemiega bile keičiasi rėžimas?
as tai vat ir vis svarsciau kaip cia su tuo rezimu, nu bet viskas pas mus priklauso nuo to, kada ryte atsikelia, tada jau ir vaziuojam pagal ta grafika , o paskui tai irgi pagal tai kaip diena miega, nes kartais valanda miega, kartais pusvalandi, todel viskas tik apytiksliai, tiesiog stebiu vaika ir derinuosi prie jo
na kas liecia grafika, tai mano mazius kazkaip tai pats susikure, jau 3,5 men naktimis nevalgo, o grafikas yra toks:
7 ryto kelias valgo MP
11 ryto -MP
tada turas po buta
13-14 darzoviene su mes ir obuo0liu sultys
miega lauke iki 16:30
17 valgom kokia kose
tada zaidzia su baba tete mama arba vienas, kartais jam visai neprosal pabut vienam
19- vaisiu tyreles su sausainiukais
po kiek laiko dar papraso MP
tada vel zaidimai
22:30 pries miegeli MP
vat taip mes ir gyvenam
7 ryto kelias valgo MP
11 ryto -MP
tada turas po buta
13-14 darzoviene su mes ir obuo0liu sultys
miega lauke iki 16:30
17 valgom kokia kose
tada zaidzia su baba tete mama arba vienas, kartais jam visai neprosal pabut vienam
19- vaisiu tyreles su sausainiukais
po kiek laiko dar papraso MP
tada vel zaidimai
22:30 pries miegeli MP
vat taip mes ir gyvenam
Na, as tai savo maziui rezima turiu jau senai. Mazdaug visuomet tuo paciu laiku valgom, einam maudytis, miegoti... Ir mums sekasi tikrai labai gerai
Mano nuomone rezimas tikrai reikalingas
Mano nuomone rezimas tikrai reikalingas
QUOTE(jurga24 @ 2005 01 14, 15:26)
[color=green]na kas liecia grafika, tai mano mazius kazkaip tai pats susikure...
maniškė jauniausia įsivažiavo į rėžimą 1mėn., tik man reikėjo įsikirsti tai , būdavo šnekinu, o ji verkia, nes pervargus ir pan, reikia mamos ir vaiko susiklausymo, vaikas susikuria grafiką tik reikia jį įžvelgt.Su rėžimu daug paprasčiau, aš irgi maniau, kad to nereikia, bet kai savaime gavos, matau,kad tik į gera.Dienotvarkės įvedimo nauda galioja ir vyresniems, vyresnėlėms dabar įvedžiau daugmaž aiškią dienotvarkę, matosi geresni rezultatai.
QUOTE(ivi @ 2004 12 09, 07:47)
Sveikos mamos!
Mum 3 men. Iki siol gyvenom, kaip papuola. Tiksliau sakant, mazdaug panasiu metu stengemes viska daryti. Bet normalaus "grafiko" kaip ir neturim. Maniau,kad su laiku vaikas pats nusistatys sau dienotvarke, ir jau palei tai galesiu orientuotis. Is pradziu viskas atrodo neblogai sekesi: kelemes tuo paciu laiku, mankstinomes, prausiames, ejom i laika, maudemes ir valgydavom mazdaug tuo paciu metu. Bet dabar kuris laikas, kazkokie "issiderine" esam. Nezinau,kaip elgtis. Gal jau pradeti paciai regulioti dienotvarke, kad priprastu.
Kaip jus darote.Patarkit.
Mum 3 men. Iki siol gyvenom, kaip papuola. Tiksliau sakant, mazdaug panasiu metu stengemes viska daryti. Bet normalaus "grafiko" kaip ir neturim. Maniau,kad su laiku vaikas pats nusistatys sau dienotvarke, ir jau palei tai galesiu orientuotis. Is pradziu viskas atrodo neblogai sekesi: kelemes tuo paciu laiku, mankstinomes, prausiames, ejom i laika, maudemes ir valgydavom mazdaug tuo paciu metu. Bet dabar kuris laikas, kazkokie "issiderine" esam. Nezinau,kaip elgtis. Gal jau pradeti paciai regulioti dienotvarke, kad priprastu.
Kaip jus darote.Patarkit.
mano nuomone reikia paciai pradeti kontroliuoti vaiko grafikiuka
Mes irgi is pradziu leidom kaip nori, bet veliau ... ir dabar viskas OK
gali rezima susidaryti,bet mano mazule pagal save viska daro. kai ateina laikas valgyti, jei nenori tai neisiulisi. As manau rezimas nuo metu reikalingas
o aš dabar pastebėjau,kad mums ir be griežto režimo labai gerai.kaip ir seniau,taip ir dabar,yra toks apytikslis,kuris vis keičias daugiau mažiau,bet...labai gerai,kai reikia kur nors neplanuotai važiuot ar ką daryt-nėra problemų,kad vaikas tuo metu turi miegot ar pan.kažkaip labai nesunkiai gyvenam ir be griežtų grafikų...