Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio dienos režimas

[FONT=Geneva][COLOR=purple][I]
Mano mazylei 2 men. Valgo kas 3 - 3.5 val. Suvalgo po 150gr,kartais maziau. Visose knygose raso kad paskutinis maitinimas turi buti apie 23-24 val ir naktinis miegas iki 6 ryto. Mano mazoji kol valge kas 3 val maitinau 6,15,18,21,24,3val pasirinko kiek kitaip. ji 21 val pavalgo ir miega iki 3 val po to vel keliasi valgyt 6 ryto.Kaip pertvarkyt jos rezima kad 3val nebesikeltu valgyt. Labai nepatogu, jau geriau pamaitinciau 24val ir ramiai miegociau iki 6. Bet niekaip nesugalvoju kaip tai padaryt. Gal ja pradet zadint 24val ir duot valgyt bet pazadinta ji nemanau kad nores valgyt.
Prasau padekit savo patarimais, gal kas zino koki buda????
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama Lola: 30 gruodžio 2007 - 22:17
QUOTE(Mama Lola @ 2007 12 30, 23:11)
[FONT=Geneva][COLOR=purple][I]
Mano mazylei 2 men. Valgo kas 3 - 3.5 val. Suvalgo po 150gr,kartais maziau. Visose knygose raso kad paskutinis maitinimas turi buti apie 23-24 val ir naktinis miegas iki 6 ryto. Mano mazoji kol valge kas 3 val maitinau 6,15,18,21,24,3val pasirinko kiek kitaip. ji 21 val pavalgo ir miega iki 3 val po to vel keliasi valgyt 6 ryto.Kaip pertvarkyt jos rezima kad 3val nebesikeltu valgyt. Labai nepatogu, jau geriau pamaitinciau 24val ir ramiai miegociau iki 6. Bet niekaip nesugalvoju kaip tai padaryt. Gal ja pradet zadint 24val ir duot valgyt bet pazadinta ji nemanau kad nores valgyt.
Prasau padekit savo patarimais, gal kas zino koki buda????
Aciu

2 men kudikiai dar neturi rezimo valgymo, budravimo ir miegojimo. juos maitinti reikia pagal ju poreiki wink.gif kantrybes mazdaug nuo 3 men. atsiras rezimas. taciau pries kudikio valia nieko nepadarysi jei jis nores valgyti tai ir kelsis naktimis smile.gif sakyciau dar labai padoriai elgiasi tongue.gif keliasi tik 3val. ir 6 val.
Atsakyti
mano mazius irgi buvo supainiojes diena su naktim, matyt del to kad nakti gime, bet per gera menesi susireguliavo. naktimis as jo stengdavausi nekalbinti, tik pamaitindavau ir viskas, na jei neuzmigdavo pasupuodavau
Atsakyti
Niekada jokio režimo neturėjom schmoll.gif Valgė kiek norėjo ir kada norėjo - kas valandą, kad dvi... Kaip galima maitinti kūdikį kas 3 val? O jei jis po valandžikės nori atsigerti? Tas režimas maitinti kas 3 val man primena tuos tarybinius laikus, kai mama pasakojo doh.gif
Atsakyti
o man kaiptik patogiau su rezimu biggrin.gif tiesa, tycia nekankinau vaiko... savaime kazkaip isejo, valgydavom kas 2 valandas, paskui pradejom kas 3-3,5 dabar jau mokomes kas 4-4,5 valgyt. ir man taip patinka - galiu susiplanuoti diena, iseiti ilgesniam laikui. na kadangi mes maitinames misinukais, tai tarpuose tarp maitinimu atsigeriam vandenuko, taip ir istveriam nakti tongue.gif valgom apie 22-23 val, o paskui keliames apie 5 ax.gif
Atsakyti
aš režimo tyčia nenustatinėjau, bet abu vaikai patys buvo nusistatę. Panelė valgydavo kas 2 val, o sūnus- kas 3. Labai patogu, kai yra režimas.
Atsakyti
dukryte valgydavo kas 3 val bet dabar jau isbuname ie ilgiau biggrin.gif o jei norite kad valgytu truputi veliau tada pasistenkite kad pamiegotu pries 21val o kai pavalgis budraukite su vaikeliu taip po truputi pratinsite veliau ir gal ilgiau ismiegos. mums 4 men ir jau senai pavalgome 23-24 val ir keliames apie 10-11 val. zinoma buna isimciu biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė irgi 2,5 mėn naktim nemiegojo... unsure.gif Gydytoja patarė pabandyti Viburcolio zvakutes. Nežinau, ar cia jos padejo, ar mažoji pati suprato, kas yra naktis. Dabar uzmiega 10 - 11 ir keliasi apie 8. Buna, kad uzmiega apie 1, bet ne 5 ar 6 kaip seniau bigsmile.gif
Atsakyti
Maniske gal 2,5 sav nemiegojo naktimis nuo gimimo, o diena neidavo prikelti net pavalgyti doh.gif bet kazkaip palaipsniui susitvarke 4u.gif
Atsakyti
mano mazylei 2 menesiai, mums taip pat rezimas gavosi savaime... is pradziu valge kas 2 val., po to kas 3val, o jau dvi savaites kai valgo kas 4 val. diena, ir 5-7val. ismiega nakti... diena kartais reikia ir pasizadinti, nes kitaip valgyti noretu ir kas 5val. Akusere sake, kad tai normalu, nes turbut as turiu labai riebu pienuka, kurio uztenka ilgesniam miegojimui... zinoma, buna ir issimciu... kartais pavalgo ir kas 2, 3 val...,tai buna, kai ilgesni laika yra budri, juk kai miega, tai medziagu apykaita yra sulietejusi, o kai buna budri - tada ir maistelis greiciau virskinasi, ar ne ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -edita-: 24 sausio 2008 - 00:06
Maži leliukai valgo kiek nori ir kada nori, kadangi knygų skaityti nemoka, tai ir į dienotvarkes ten parašytas dėmesio nekreipia biggrin.gif
Atsakyti
nu baikit, koks darezimas 2 men kudikeliui? jis dar turi valgyti tiek kiek jis nori, negriskim i laikus, kai tevai mus matino grieztai kas tris valandas doh.gif taigi net gydytojai sako, kadciki 6 men kudikiams ddar reikia naktinio valgymo o paskiau jau galima bandyti nutraukti, maniski 5.5 men ir vis keliasi po 1 ar 2 kartus per nakti, bet pripratau, sianakt pavalge prie nakti n9 ir ismiegojo iki5 ryto, tai as jau pati nuo 3 nubudinejau ir laukiau kada gi jis kelsis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti