QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 13, 10:31)
PUCCHA,visa diena nemiegojo mazius tavo,ar nezirze
Jis karatsi pazirzia, kartais būna geros nuotaikos... Bet visą dieną nemiega.
QUOTE(Drasita @ 2007 12 13, 15:46)
Nemanau, kad verta is karto radikaliai keist vaikucio rezima.Tik sau nervus pagadysi ir maziuka daugiau parikdysi.Viska keist reik pamazu.Tik daug kantrybes reik.Labai labai.Nereik noret kad maziukas augtu pagal knygas.Kazin kuri is musu uzaugom, taip kaip vadovely parasyta?!
http://www.flickr.com/photos/drasita/
Tikiuosi, išspręsti šią problemą... O dabar sunku
QUOTE(Irongė @ 2007 12 14, 07:03)
mano mazius pvz pakankamai uzsispyres, ir is pradziu miegojo pats savaime gerai ir nusistate sau palanku rezima, o po 4 menesio prasidejo vargai, kai jau reikejo pakontroliuoti, kad issimiegotu. manau, daug kam su aktyvesniais mazyliais prasideda daugiau ar maziau vargeliu, kai jie daugiau judet pradeda.
o esme knygos beje, kad svarbiausia yra rezimas, nuspejamumas ir nepervargimas diena (pvz. 4 men, berods nerekomenduoja ilgiau kaip 2 val budraut), kad nakti gerai miegot. ir kaip daugelis cia jau minejo - yra suaugusiuju dienos rezimas/ritmas, prie kurio mazylis prisitaiko, jei ne is karto, tai pamazu ji prie to ir pripratinam. o kaip ir ka daryt kokiais atvejais, jau visko is knygos cia nenurasysiu, tam ji ir yra
Mano Mažiukas tikras aktyvuolis: šypsena + mataravimas kojytėmis ir mojavimas rankytėmis. Jis dieną beveik visą laiką būdrauja. Man atrodo, mano klaida, kad neįvedžiau rėžimo iš pat pradžių Galvoju rytoj pabandyt vis dėlto Mažiuką pribudint 8:30, mes tokiu laiku anksčiau keldavomės, kai nebuvom išsimušę iš ritmo.