Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio dienos režimas

Kai maitinau 1m ir 10 mėn ir 6 d., tai galvojau, nieko daugiau neveikiu, o tik maitinu. Labai nuvargdavau ir fiziškai ir morališkai. Kai moteris yra nepalaikoma šeimoje, o užgožiama, tai ta dienotvarkė "sumakaluota" gaudavosi. Svarbu, kad vaikelį mylėtų visi giminės, kad ta dienotravkė būtų ir su savo tėvais, kurie perimtų ir patobulintų, pagelbėtų namuose ir galima būtų pačiai aplankyti parduotuves, pailsėti savaitgaliais.
Atsakyti
Mes tai jau buvom iprate kiekviena diena tuo pat metu pavalgyt,pamiegot,pazaist. O dabar kai pradejom kosytciu paragaut tai ir pieno maziau geria schmoll.gif ir ritmas susimaises doh.gif Reikes bandyt vel kaip nors i vezias ieiti g.gif
Atsakyti
Mes prieš savaitę jau lyg ir režimą turėjom įsivedę, bet va išvažiavom pas senelius, ir čia prasidėjo bėdos... Mišinukas kažkodėl pradėjo nebetikti, ir pradėjo ji man valgyti labai dažnai bet po nedaug. Anksčiau kas 3 val valgydavom dieną, o dabar tai bet kaip... Būna ir tris ir keturias ištraukia, o būna ir po 1,5 ar dviejų jau nori valgyti... Na bet naktimis miegoti einam visada apie 22 - 22,30, o paskui keliamės dažniausia apie5val. Nors kartais pasitaiko ir 4 ir 6val... Taip kad pusiau yra pusiau nėra režimo...
Atsakyti
o mes gyvenam be jokiu rezimu ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos! turim mes su mazja va tokia problemele: puikiai miegam diena lauke, net po 4 valandas, bet visiskai nemiegam nakti. Nors esam jau beveik 3 menesiuku ir pamazu vaikelio miegelis nakti tarsi turetu normalizuotis. Ar buvo kam nors panasiai, gal galite pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
Mano dukrytei irgi buvo susimaise,bet laikui begant susitvarke.Cia jokiu vaistu tam nera.Viskas savaime susitvarke. smile.gif
Atsakyti
Paprasčiausiai migdykite visada tuo pačiu metu, ir vakare, ir dienos miegui. Prieš naktį nežaiskit judrių žaidimų, neduokit naujų žaislų. Galit susikurti kokį ritualą, tada mažylis žinos, kad jau ateina laikas miegoti. Beje, o kiek laiko išmiegate per parą? Gal labai daug dieną miega? Nors 3mėn tai dar gana mažai, normalu, kad keliasi naktį.
Atsakyti
kai mazesnemano dukrebuvo,turejau ir as tokiu bedeliu,kad naktimis nemiegodavo o zaizdavo.Diena maziau leidau miegoti,tai po truputi pradejo normaliau miegoti.Gal ir ne tai leme,gal dar kas nors kitas,vis gi auga vaikas vietoje nestovi
Atsakyti
Mūsų Mažiukui 4,5 mėn ir jis tikras pelėdžiukas. Miegot eina 23-24val, keliasi ryte pavalgyt 7-8 val ir vėl miega iki 10-12val ryto. O aš, aišku kartu miegu blush2.gif Tai visa diena man "pasislinkus" atrodo doh.gif Norėčiau, kad 2.gif anksčiau eitų miegot. Kaip tvarkosi kitos pelėdžiukų mamos? Galbūt įmanoma, kaip nors pakeisti vaikučio rėžimą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2007 12 13, 01:25)
Mūsų Mažiukui 4,5 mėn ir jis tikras pelėdžiukas. Miegot eina 23-24val, keliasi ryte pavalgyt 7-8 val ir vėl miega iki 10-12val ryto. O aš, aišku kartu miegu blush2.gif  Tai visa diena man "pasislinkus" atrodo doh.gif Norėčiau, kad  2.gif anksčiau eitų miegot. Kaip tvarkosi kitos pelėdžiukų mamos? Galbūt įmanoma, kaip nors pakeisti vaikučio rėžimą? 4u.gif

as pamokyta neprisimenu kieno maudydavau savo vaikuti 24.oo o po to migdydavau smile.gif bet jis vis anksciau pradedavo zysti, kad nori miego ir va mes jau 22.00 miegam
miegam ir ryte atsikele, jei tau netrukdo tai leliukas veliau pats pakeis kaip nores
i mokykla dar gi anksti smile.gif
sekmes
Atsakyti
Buvo ir pas mus toks naktinejimo laikotarpis...Bet po truputi susitvarke ir dabar dede miegas ateina 21 - 22 val smile.gif
O kiek ir kada tavo mazulis diena miega g.gif Gal tiesiog pvz pavakare pailsi ir turi jegu iki 24 val duotis mirksiukas.gif
o del atsibudimo tai mano ir dabar atsikelia 7 arba 6 ryto, pavalgo, pazaidzia, paspygauja ir vel nuluzta po valandos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 12 13, 08:37)
Buvo ir pas mus toks naktinejimo laikotarpis...Bet po truputi susitvarke ir dabar dede miegas ateina 21 - 22 val  smile.gif
O kiek ir kada tavo mazulis diena miega  g.gif  Gal tiesiog pvz pavakare pailsi ir turi jegu iki 24 val  duotis  mirksiukas.gif 
o del atsibudimo tai mano ir dabar atsikelia 7 arba 6 ryto, pavalgo, pazaidzia, paspygauja ir vel nuluzta po valandos  doh.gif

O apskritai tai manau cia tik dziaugtis reikia biggrin.gif ir miegokit sau kartu, ilsekites, nes kai pradeda kleckiukai ropinet ir nustoja miegoti tai ojojoj kaip prireikia jegu .... mirksiukas.gif
Atsakyti
nu, cia, manau, normaliai g.gif
nes iki pusmecio 2 nakties eidavom gult doh.gif
ko tik nedariau doh.gif
dabar eina 12-1, tai mama anksciau luzta uz dukra ax.gif
ryte 8 bandem kelt gal kokias 2-3 savaites
be sansu, net nekruta, prie ausies zadintuva pridedam ir paliekam porai val, net negirdi. jau mums atsibosta tas pypavimas, o ji be reakcijos blink.gif
vienintelis momentas, kada tikrai atsikelia, jeigu isimi is lovos (miegancia, zinoma) nusinesi i kambari, tada na vsiu katushku telikas, puodu dauzymas ir pokalbiai "kaaaaaaaaa, ahhhhhhhaaaaaaa"
bet tada vaikas apsiverkia verysad.gif
ir man pasidaro gaila
tai nusprendziau, ai, kol vaikas dar neina i darza, tegu pamiega kada nori ir kiek nori, nes nuo balandzio leisim i darza, tada ir ipras mirksiukas.gif
Atsakyti