Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio dienos režimas

Diena kaip diena. Kiekviena kitokia, kol vaikiukas paaugs ir įsivažiuos į režimą 4u.gif
Iš pradžių tai nei namų tvarkyt nespėjau, nei valgy gamint, o dabar tai jau viską moku ir suspėju tongue.gif
Atsakyti
Sunkiausi buvo pirmi 2 menesiukai,kol apsipranti su viskuo tongue.gif O paskui viskas po truputi i savo vezes atsistoja,jau ir sioks toks rezimas atsiranda.Man didziausias dziaugsmas,kad mazoji visa nakti ismiega,tai ir as pasiilset zmoniskai galiu,o dienu buna visokiu kartais ir labai ramiu,o kartais nesuprasi kas darosi doh.gif Aisku tik viena,kad gyvenimas pasikeite 100 procentu,laiko sau lieka labai mazai.
Atsakyti
Pirma vaikuti auginti sunkiau, nes del visko labai pergyveni, o va su antru jau daug lengviau, nes ramiau viska priimi. Nuostabu kai auginti maziuka padeda visa seima thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slsilvija: 12 kovo 2006 - 11:55
QUOTE(slsilvija @ 2006 03 12, 12:55)
Pirma vaikuti auginti sunkiau, nes del visko labai pergyveni, o va su antru jau daug lengviau, nes ramiau viska priimi. Nuostabu kai auginti maziuka padeda visa seima thumbup.gif

Nu nezinau, nezinau. Ziurint koks skirtumas tarp vaiku. Pas mane bernui beveik trys metai, tai baisu, kad maziuko nesutryptu kai prasinesa. lotuliukas.gif Nors siaip labai myli boli. 4u.gif Kad abu miegotu, retas atvejis, taigi tikimybe pailseti sumazeja lygiai du kartus doh.gif
Atsakyti
Labutis nu ka suprantu kaip jautiesi, ir bijai as irgi taippat bijojau, o dabar turiu Lukti beveik menesiu, tai maitinu krutimi dabar pradejau jau duoti jogurtuku, svarbiausia kuo ilgiau maitink krutimi, man tikrai sunku cia psichologiskai, matai gimdziau as anglijoje.... tai truksta artimu, siaip mano mazius nuostabus.... sekmes Jums ir tikrai nebijok susitvarkysi visos mes bijojom bijojau net paiimti ant rankuciu o dabar jau vartau drasiai pamilsi ir viskas gausis savaime, jei turesi dat klausimu parasyk man i goliukas@yahoo.co.uk
Kristina drinks_cheers.gif doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2005 08 29, 16:11)
sveikos mamos,

man jau greitai gimdyt, del visko nerimauju ir aisku turiu daugybe klausimu. apie gimdyma aisku galvoju, bet dar labiau mastau, kas bus po jo, kai tapsiu mama, ar susitvarkysiu su savo vaikeliu, ar galesiu pati ilgai maitinti ir t.t.

man labai idomu, ar dienas leidziate vienos su kudikiu, ar maitinate krutimi, kaip jie valgo, miega, kaip daznai einate pasivaikscioti, ar vezetes kudiki ir kur toliau, pvz., i svecius, ar gaminate pati maisteli, ar perkate stiklainiukuose jau paruosta, ar uztenka poilsio, ar randate laiko sau, ar spejat dar ir namus tvarkyti ir panasus klausimai.
aprasykit apytiksliai savo diena, kad as zinociau, ko man apytiksliai laukti!

ausravait30

Auginu pirmagimi suneli, kuriam dabar jau 7 menesiai. Maitinau krutimi tik pora menesiu, nes man uzpuliavo desine krutis ir reikejo operuoti. Man maitinimas buvo tikra kancia, nes vaikelis nukandziodavo spenelius, o desines kruties labai nemego sunelis. Nors pienelio tikrai uzteko. Kartais net neturedavau kada pavalgyti per tuos du menesius nukritau 15 kg - beveik visus kg, kuriuos buvau priaugusi nestumo metu ir jauciausi labai issekusi. Pilnai suvokiu, kad mamos pienas yra nepakeiciamas. Taciau jei kada ryziuos tureti antra vaikeli, nezinau ar noresiu dar maitinti krutimi. Taciau viskas po truputi susitvarke. Po operacijos jau daviau suneliui pieno misineli "Similac". Dabar maisteli gaminu pati - valgom kruopu koseles, darzoves ir po truputi paukstiena bandom. Miego dabar lyg ir uztenka. I svecius daznai vaziuojame. Tavo nerima as suprantu ir linkiu pasikaustyte kantrybe ir viskas bus gerai.
Atsakyti
[I][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=green] 4u.gif mano dukrytei 5men.keliames ryte apie7val,pavalgom misinuko.pasivartom lovoje,patikrinam sauskelnes apsiplaunam,pasispardo nuogu uzpakaliuku.palydim broli pro duris i mokykla.ir i lovele pasnaudziam iki 9 val.kai pabunda panesioju pasnekinu pakabinu zaisliukus ar ant pilvuko nuogu uzpakaliuku paguldau,tada galiu papusryciauti,pasidazyti,ar galva issiplaunu tongue.gif .10val duodu obuolio.ar banano.11-12 val.valgome kose(darzoviene arba ryziu)tada lekiam i lauka,bunam kartais iki16val,nes lauke gerai miega,tada geriam misinuka.nusnaudzia kokia1,5 val.padarau vakariene arba ziuriu seriala tongue.gif .19-20val vel geriam misinuka.tada prausiames keiciam sauskelnes panesioju,pasakoju kad jau reikia vaikuciam liulia liulia.vakaras mano,nes paskui nubunda kokia 2val nakties geriam misinuka.pabunda dar ir4-4,30val duodu arbatos ir pasupu lovyteje,paglostineju.nakti daznai pameta soskyte tad tenka kartais kas dvi val kisti i burnyte pabegusia soske :blink:diena kai dukryte nemiega mankstele darom,kai sudominu ja zaislais sluostau dulkes,issisiurbiu kilimus,isplaunu indus.buna naktu visokiu,po sunkiu miegam abi pietu.grizta broliukas pazaidzia,tada kazka greit apsikuopiu lotuliukas.gif vyras nuskuta bulves as pakepinu su vakuotu agurkeliu,stai ir greita vakariene.kai turiu laiko pasedziu prie kompiuterio,dazniausiai velai vakare,nes tik tada ateina mano eile,be to tai kartais sulaukiu paskutinio maitinimo ir einu gulti.vaziuojam automobiliu pas babas.kartais palieku joms pasidziaugti tada aplekiu parduotuves,pasidarau manikiura,nusidazau plaukus.kartais palieku vyrui iseinu nusipirkti batono biggrin.gif .stai tokia mano istorija.sekmes.visoms.kantrybes,
Atsakyti
Kai auginau sūnų ,tai rėžimas buvo tikslus ir aiškus.O su dukryte tai visiškas bardakas.Nesuprantu nei kada miega ,nei kada valgo.Kiekvieną dieną skirtingai.
Atsakyti
Na mano vyrutis 2.gif , tai aukselis nuo pat pradziu buvo.
Jau 2men budamas ismiegodavo nuo 24val iki kokiu 5val. ryto. Pavalgydavo ir toliau kaldavo i aki thumbup.gif
Dar po geru poros men. pirma karta atsikeldavo jau 7 ryto, o dabar tai miega nuo 22val iki 8-9val. ir diena dar pora, tris kartus nusminga bigsmile.gif
Susitvarkyt irgi be problemu galiu. Mazius zaidzia apsikroves zaislais, ir jei pamperso neprikroves ir valgyti nenori biggrin.gif , tai jokiu pretenziju nereiskia, o as galiu ir sustvarkyt, ir paskaityt, ir pan. Vis pasnekinu, pakibinu ir jam visai jokios bedos. Nesiot tai jo beveik isvis nebenesioju, nes vos pakeliu tongue.gif. dabar belieka sulaukt kol prades ropinet ir vaikstinet, nes tada, manau, ramybes bus daaaug maziau assa.gif
Atsakyti
Musu Rusnytei dabar 3men. 1sav. ir 3d.
Keliames 8-8.30 pavalgom, pasikeiciam pampersus ir vel pamiegam valandele. Zinoma, dar pasimuistom pusvalanduka smile.gif
9.30-10 pirma kelias mamyte, apsirengia, susitvarko, pasisukuoja, o tada keliasi dukryte: rengiames, apsiprausiam- apsivalom..
Toliau mamyte pusryciauja, dukra ziuri biggrin.gif Zaidziam, mankstinames.. Dar pati maitinu, tai valgom kas valnda.
12-12.30 miegam, arba einam i lauka, kur bunam apie pora valandu. I lauka geriau eit, kai miegot turi, nes kitaip bus daug rekimo doh.gif
Apie 15-16, ziurint ka iki to laiko darem, vel pamiegam, koki pusvalanduka.
Siaip visa diena buna salia manes maze: zaidziam, po namus vaikstom, mankstinames..
Vakare, kai tetis grizta, 18-19 einam vel i laukuti. Cia vaikstom 1.5-2 valandas. Oras geras, tai smagu, kuo dazniau pasivaiksciot. Tik blogybe, kad gyvenam 4-am aukste, tai sunku pastoviai paciai ta vezima tampyt.
21va. pradedam ruostis miegiukui: maudomes arba apsivalom, persirengiam, valgom. Tetukui jau nebeleidziu zaist su Rusnyte. Mazdaug iki 22.30 uzmiega.
Atsakyti
Mes kai buvom dar visai bambyzai, valgydavom ir miegodavom, demesio labai nereikalavom. Tai laiko susitvarkymui kaip ir uztekdavo.
Dabar turim jau 4men.. Ryte atsikeliam 7val. atsigeriam sulciu, vel smingam lengvam miegui kokiai valandikei. Po to pavalgom kosytes, pazaidziam apie val. ir vel i plunksnienas. Mieganti issinesu i lauka, jei prabunda vel uzmiega. Lauke bunam nuo 12-13val. iki 15.30-16val. jei geras oras tai gryztame 19-20val. Tada valgome lauke. O cia jau paziuri, kad tuoj ir naktis, ruosiames nakciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 08 gegužės 2006 - 16:15
Mano kruopytei bevei 10 mėnesiukų wub.gif
Dienotvarkė manau labai nesiskiria ir nuo kitų mamyčių ax.gif Keliamės apie 8 h,tada valgom.mano mergina eina pažaisti,o aš įsijungiu kompa,išsiverdu kavos ir lendu į sm blush2.gif tada ateina antrieji panelytės pusryčiai,po kurių eina pamiegot,aš tuo tarpu susitvarkau ir vėl į sm lendu blush2.gif Atsikelusi mergytė vėl pavalgo ir einam i lauką rolleyes.gif Grįžusios iš lauko pavalgom,tada aš skubu ruošt tėčiui vakarienes.Sulaukę tėčio skubam įpasivaikščiot,grįžus namo-vakarienė ir miegelis.IR TAIP KIEKVIENĄ MIELĄ DIENĄ!!! doh.gif
Atsakyti