O mums tai vargas su dienotvarke nuo pat mazylio gimimo. Bardakas o ne dienotvarke... Valgyt uzsinori nereguliariai... Kaip ir miegucio. Gal taip del to, kad krutimi maitinu.
musiskis visiskai nesilaiko rezimo
Sveikos! Musu mazajai 1men. ir kelios dieneles. Is pradziu labai pergyvenau, kad nesugebesiu rupintis ir vaiku, ir namais, ka jau kalbet apie save. Todel po gimdymo vyras eme 2 sav. atostogu. Bet tiek as ji namie ir temaciau, ji vis vien iskviesdavo i darba.. Ir galiu pasakyt, kad puikiausiai viena susitvarkiau ir dabar tvarkausi Kai mazule uzmiega, pereinu per kambarius su sluoste.. Isvedinu ta kamb., kur ji nemiega. Paruosiu pietus. Buna, kad Rusnyte neuzmiega visa diena- dar pilvuko diegliukai kankina, tuomet maista gaminu, kai vyras grizta.. O jis man irgi padeda, kai tik gali: issiurbia kamb., visuomet indus suplauna.. Kartais isleidzia i parduotuve pasivaiksciot Gyvenam atskirai nuo giminiu, tai stengiames suktis dviese.
man tvarkytis padeda vyras
viena diena jis isplauna grindis,kita as,kartais padeda ir 8 metu dukra,na bet ji pati dar vaikas
viena diena jis isplauna grindis,kita as,kartais padeda ir 8 metu dukra,na bet ji pati dar vaikas
Oi kai prisimenu pirma mėn tai
Nesugebedavau net iš lovos išlipt ka jau apie vaiko priežiura kalbėt,gerai kad vyras atostogas buvo paėmes.
Dienotvarke - pirmus du men tai valgė kas dvi val ir beveik visada miegojo.
trečia mėn valgėm kas trys valandas nakti keldavosi valgyti tik viena kart.
Nuo 4 men valgom kas 4 val nakti valgydavo tik jei pabusdavo
Dabar atsibunda apie 9val.atsigeriam mišinuko,persikrausto pas nus i lova ir žaidžia iki 12,tada valandžiuke nusnusta.13 valgom pietus dažniausiai daržoves su mėsa, jei geras oras tai i lauka einam,arba namie žaidžiam apie valanda,tada pietu miegas iki 17 val,pavalgom mišinuko. vel žaidžiam arba lavinam balsa 19val valgom pieniška košę,visdar žaidžiam
23val pavalgom ir liu liuko iki ryto(nakti atsibundam tik jei pilva skauda ar susapnuoja košmara.
Namu tvarkimui nelabai laiko yra,bet kažkaip sukames
Nesugebedavau net iš lovos išlipt ka jau apie vaiko priežiura kalbėt,gerai kad vyras atostogas buvo paėmes.
Dienotvarke - pirmus du men tai valgė kas dvi val ir beveik visada miegojo.
trečia mėn valgėm kas trys valandas nakti keldavosi valgyti tik viena kart.
Nuo 4 men valgom kas 4 val nakti valgydavo tik jei pabusdavo
Dabar atsibunda apie 9val.atsigeriam mišinuko,persikrausto pas nus i lova ir žaidžia iki 12,tada valandžiuke nusnusta.13 valgom pietus dažniausiai daržoves su mėsa, jei geras oras tai i lauka einam,arba namie žaidžiam apie valanda,tada pietu miegas iki 17 val,pavalgom mišinuko. vel žaidžiam arba lavinam balsa 19val valgom pieniška košę,visdar žaidžiam
23val pavalgom ir liu liuko iki ryto(nakti atsibundam tik jei pilva skauda ar susapnuoja košmara.
Namu tvarkimui nelabai laiko yra,bet kažkaip sukames
edisada, oi, kaip aš Tau pavydžiu. Nors dar ne pavasaris, bet man jau akyse žalia. Manoji Miglė gimusi kaip ir tavo mergytė, bet dienotvarkės mūsų - tai kaip diena ir naktis... Visų pirma mes naktim nenorim miegot, o ir dieną ne kažin kas geresnio. Iš vyro pagalbos tiek, kad parveža supirkęs produktus, pampersus, išneša šiukšles. Dirba iki vėlumos, o kas 4 dienos ir visą parą. Be maitinimo, supimo, vystymo daugiau kaip ir nieko nematau. Išėjimu į žmones galima laikyti apsilankymą poliklinikoje. Na bet viską atperka mažosios šypsena - vakar net balsu nusijuokė, o jau akių žibėjimas buvo .
Mes taip pat i lauka retai iseinam, dabar nosiukas serga O ka jau kalbet apie vienos mano pasivaiksciojimus.. Greit pamirsiu kaip parduotuves tarodo Bet kai vyras namie, tuo reik, manau pasinaudot Pamaitinu Rusnyte ir iseinu, nors 15-20 min. KAIP BUNA GERA ir as jau griztu nebe pikta ant viso pasaulio
mano maziukas (jam menuo) tai kazkaip be proto megsta supavimus, tai rankos beveik visad buna uzimtos...va ir dabar rasau viena ranka:)
miega tik nakti ir 1-2k.diena (pasitaiko dazniau jei ISTISAI supuoji:)).Laiko atima daug (beveik visa:))
del isejimo kazkur be jo, tai mano vyras labai supratingas ir nuo vakar isleido i sporto kluba.Ten uztrunku iki 3val., bet sako susitvarko, net jei maziukas siek tiek ir praalksta. Ten uzsinorejau eit ne del figuros, o del isejimo pacio - tikras malonumas:)
miega tik nakti ir 1-2k.diena (pasitaiko dazniau jei ISTISAI supuoji:)).Laiko atima daug (beveik visa:))
del isejimo kazkur be jo, tai mano vyras labai supratingas ir nuo vakar isleido i sporto kluba.Ten uztrunku iki 3val., bet sako susitvarko, net jei maziukas siek tiek ir praalksta. Ten uzsinorejau eit ne del figuros, o del isejimo pacio - tikras malonumas:)
Mano gimdymas buvo patologinis, po tu turejau infekcija, tai po gimdymo ligonineje praleidau 10 dienu, o ir grizus menesi dar vos paejau, o sedeti negalejau, tai musu dienotvarke buvo tokia: kas 2-3 val. islipu is lovos, pakeiciu pampersa, vaikeli pamaitinu, ir toliau abu gulim, po 2-3 val. vel tas pats. Paskui pasistengiu atsikelt, ka nors uzkast, o kartais tai net neidavau... Vyras buvo pasiemes 2 savaites atostogu, bet kad jos praktiskai praejo dar mums su suneliu namo negrizus.
Kai tik as pagijau, viskas pasikeite 100%. Ir vaikelis pradejo daugiau miegot, tai dabar ismiega kazkur nuo 22 val. iki 5 val., tada pavalgo ir vel miega iki 8-9 val. Tada keliames, zaidziam, kazkuo uzsiimam, as pavalgau issimaudau, namus aptvarkau ir apie 13-14 val. vaziuojam su vezimeliu i lauka. Lauke jis issimiega, grize vel zaidziam, kalbames, kol uzmiega. Tada padarau vakariene vyrui, pavalgom, kai jis is darbo grizta, vakare sunelio maudynes ir i lovyte, ir taip kasdien
Kai tik as pagijau, viskas pasikeite 100%. Ir vaikelis pradejo daugiau miegot, tai dabar ismiega kazkur nuo 22 val. iki 5 val., tada pavalgo ir vel miega iki 8-9 val. Tada keliames, zaidziam, kazkuo uzsiimam, as pavalgau issimaudau, namus aptvarkau ir apie 13-14 val. vaziuojam su vezimeliu i lauka. Lauke jis issimiega, grize vel zaidziam, kalbames, kol uzmiega. Tada padarau vakariene vyrui, pavalgom, kai jis is darbo grizta, vakare sunelio maudynes ir i lovyte, ir taip kasdien
Mum problemu buvo tik pyrma men. labai irzli buvo nemiegodavo. Bet as sugalvojau kad ja reikia vakarais pakankinti nu neleisti miegot nuo koke 8val.tai musu daienotvarke tokia.
8-9VAL. ATSIKELEM IKI 10 VAL PAZAIDZIAM
PAVALGOM IR MIEGUCIU IKI 12 VAL
PAZAIDZIAM IKI PUSE 13 VAL
IR PAVALGE MIEGAM IKI 17 VAL
TAM TARPE NUO 13 VAL EINAM I LAUKA IR BUNAM NUO 1 IKI 2 VAL
17 VAL VALGOM,ZAIDZIAM,MIEGAM IKI 20 VAL
ATSIKELE VEL PAVALGOM,PAZAIDZIAM,TRUPUTUKA PAMIEGAM
23 VAL EINAM MAUDYTIS IR PUSE 24 VAL VALGOM IR MIEGAM
anksciau iki 6 o dabar iki 8 -9 ryto
SAKYCIAU KAD MANO DUKRYTE VISAI SAUNUOLE
8-9VAL. ATSIKELEM IKI 10 VAL PAZAIDZIAM
PAVALGOM IR MIEGUCIU IKI 12 VAL
PAZAIDZIAM IKI PUSE 13 VAL
IR PAVALGE MIEGAM IKI 17 VAL
TAM TARPE NUO 13 VAL EINAM I LAUKA IR BUNAM NUO 1 IKI 2 VAL
17 VAL VALGOM,ZAIDZIAM,MIEGAM IKI 20 VAL
ATSIKELE VEL PAVALGOM,PAZAIDZIAM,TRUPUTUKA PAMIEGAM
23 VAL EINAM MAUDYTIS IR PUSE 24 VAL VALGOM IR MIEGAM
anksciau iki 6 o dabar iki 8 -9 ryto
SAKYCIAU KAD MANO DUKRYTE VISAI SAUNUOLE
Nu as saviske stengiuosi maitinti kas 3-3.5val ir stipriau maitinames jei uzmiega prisizadinu ir toliau valgom ir is kart pavalgius nemigdyt bet biski paguguot ir po kokios val tik po biski liuliuojam ir viskas ciki o dabar valgon kas 4-5val
Manau kad reik biski daugiau pasinencit o ne iskart kist valgyt kuo daugiau vaikas bendrauja ir zaidzia tuo daugiau jis pavarksta ir ilgiau ismiega
Manau kad reik biski daugiau pasinencit o ne iskart kist valgyt kuo daugiau vaikas bendrauja ir zaidzia tuo daugiau jis pavarksta ir ilgiau ismiega