Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai gydymo būdai

Mergaites ar uz laporaskopija reikia moketi, jei siuncia gydytoja is privacios klinikos. Jei ne, ar pacios duodavot savo inciatyva, kiek ir kam?

Atsakyti
Elijete, aš siunčiama laparaskopijai iš privačios klinikos į Santariškes. Mokėti oficialiai nereikia. Mergaitės rašo, kad yra davusios anesteziologui ir operuojančiam gydytojui. Aš dar nežinau, kaip darysiu. Pirmadienį jau operacija. Bijau ne operacijos, o žinios, kad: ten viskas gerai (tada nežinočiau už ko toliau stvertis) arba ten labai blogai (tada bijau prarasti viltį).
Atsakyti
Oficialiai moketi nereikia. Mane operavo sia savaite ir viskas taip greitai ivyko, kad as niekam pinigeliu nespejau paduoti. Ruosiausi ir anesteziologui ir daktarui duoti. Bet viskas baigesi gerai ir be pinigu.

Operacijos bijoti nereikia, bet rezultatai gali nustebinti: tiek geraja, tiek blogaja prasme.

Linkiu isgirsti tik geras naujienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2006 03 23, 18:33)
Linkiu isgirsti tik geras naujienas  smile.gif


O tai kokios tavo naujienos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 03 23, 19:41)
O tai kokios tavo naujienos? mirksiukas.gif


Pas daktare po dvieju savaiciu. Bet kazkodel labai tikiu, kad viskas bus gerai. Beje, gal galit man pasakyti, jei jauciuosi gerai, ar galima jau myletis ar geriau sulaukti mmm?
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2006 03 23, 18:49)
Beje, gal galit man pasakyti, jei jauciuosi gerai, ar galima jau myletis ar geriau sulaukti mmm?


Tikrai galima - man taip sakė gydytoja po laparaskopijos smile.gif
Atsakyti
Dar forume skaiciau pora pasisakymu apie gulejima aukstai laikant kojas po sueities. Ar yra kokios rekomendacijos ar praktika, kad tai gali padeti pastoti?
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2006 03 23, 19:15)
Dar forume skaiciau pora pasisakymu apie gulejima aukstai laikant kojas po sueities. Ar yra kokios rekomendacijos ar praktika, kad tai gali padeti pastoti?


Medikai teigia, kad tai nepadeda. Aš irgi linkusi taip galvoti smile.gif
Atsakyti
Sos merginos.
Ar yra kam nors po laparoskopijos uzsitesusios mmm. Man jau veliuoja 4 diena, pradejau nervintis. Ar taip turi buti? Ar gali sutrikti ciklas? unsure.gif Gal pas gydytoja varyti? Tikrai zinai 100 proc., kad nesilaukiu.
Atsakyti
QUOTE(Didi @ 2006 03 24, 13:02)
Sos merginos.
Ar yra kam nors po laparoskopijos uzsitesusios mmm. Man jau veliuoja 4 diena, pradejau nervintis. Ar taip turi buti? Ar gali sutrikti ciklas?  unsure.gif Gal pas gydytoja varyti? Tikrai zinai 100 proc., kad nesilaukiu.

Manau, gali užsitęsti. tuo labiau jeigu buvo kažkas daroma kiaušidėms tai kiaušidės gali visaip sureaguoti. man kaip padarė laparaskopiją tai antrą dieną po op-jos atėjo mmm nors buvo visai ne laikas, tai gydytojas Vanagas sakė kad labai gerai kad taip kiaušidės sureagavo (atėjo mmm). Vadinasi gali sureaguoti tos kiaušidės visaip...
Atsakyti
Tai reiskia kad man blogai, jeigu veluoja verysad.gif tuoj verksiu
Atsakyti
QUOTE(Didi @ 2006 03 24, 13:19)
Tai reiskia kad man blogai, jeigu veluoja  verysad.gif tuoj verksiu

Na tu nusiramink. Niekas apart gydytojo negali pasakyti tai gerai ar blogai. Na mano atveju buvo taip. O kas tau daryta lap. metu?
Atsakyti