QUOTE(rugelė @ 2005 11 25, 16:17)
Džiaugmas begalinis, kad taip viskas baigėsi..Ir tikrai dar vis negaliu patikėti, vis galvoju, o gal ir vėl klaida....brrr....Bet ne, pati Matkevičienė pasakė, JŪS SVEIKA , sekantis žindsnis imuninio nesuderinamumo testas ir daryti lialiukus Natūraliai...nu negaliu atsigauti, o juk buvau jau psichologiškai nusiteikusi, kad nebeūsiu pilnavertė moteris Dieve, kokia esu laiminga...Taip, kadangi nieko blogo nerado, tai pažiūrėjo kiaušintakių praeinamumą...O dėl mmm, tai jaučiu, kad vis tik jos atšliaužė, tik nežinau tiksliai kada, nes kai pradėjo tepti su gleivine, tai ir skausmas mmm pasijautė, o ir jau kaip ir laikas-27 c.d. Oi kaip tų hormonų atidėlioti nebenorėčiau-FSH 5 c.d. buvo virš 18... ...O gal man pradėjo sektis
Matyt, kad pradejo
Na, jei jau mazdaug laikas, vadinas, tikrai - mm.
Man K. sake, kad imuninio daryt neverta (as po lap. irgi klausiau), nes pas mane irgi panasi situacija - kaip ir viskas gerai, bent jau vienoj pusej, tai tikrai. Bet va be stimuliaciju nieko neisejo 8 m.
Na, dabar issitirk kas ten pas tave per fokusai su hormonais vyksta - gal ten irgi klaida