Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai gydymo būdai

QUOTE(laurriukas @ 2005 11 21, 16:24)
Grizau siandien is KMUK po laporaskopijos. Pasirodo viskas gerai su mano kiausintakiais, bet endometrioze rado, sake paremontavo smile.gif
O siaip tai pamirsau daktaro paklaust toki klausimeli, gal jus zinosit. Po kiek laiko galima pradeti myletis??? Kada galima pradeti maudytis? Ar turi kraujuoti kaip menesiniu pabaigoj ir kiek laiko?

Man daktaras sake, kad myletis reikai pradeti kuo greiciau goss.gif O madytis as pradejau normaliai, jau kaip isseme siulus smile.gif Kruojuoti tai man ir kelias dienas kraujavo ir sake kad tai normalu. Sekmes laukiant rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2005 11 21, 20:56)
Man daktaras sake, kad myletis reikai pradeti kuo greiciau goss.gif O madytis as pradejau normaliai, jau kaip isseme siulus smile.gif  Kruojuoti tai man ir kelias dienas kraujavo ir sake kad tai normalu. Sekmes laukiant rezultatu thumbup.gif

o po kiek laiko isima siulus? ar skauda?
ir kaip suprantu, viena skylute uzsius siek tiek veliau, kai isims vamzdeli? jauciu, kad be nuskausminimo g.gif
Atsakyti
Man, po lap. sake, kad kada ateina mm., priklauso nuo to, kiek daktarai "bendrauja" su kiausidem. Man, kadangi, nieko nedare, tik praeinamuma ziurejo, sake, kad gali tik keliom dienom anksciau ateiti. Na, taip ir buvo. Maudyti, tai menesi neleido, bet K. leido, jau po 2 sav. tik randelius sake, pries tai pasitept ir geriau ne vonioj, o po dusu. Sex. leido iskart po mm.
Atsakyti
Hmm, o tai jei iskarto pradesim myletis skylutes nepraplys, neprades kraujuot? Ir siaip padarius staigesni judesi suskausta..
O siulus sake po savites isims.
Atsakyti
Man laparaskopiją darė gyd. Vanagas. Trečiadienį padarė, o šeštadienį išvarė namo po dušu išsimaudyti (tuo metu ligoninėje nebuvo karšto vandens), atseit nusiprausi, galvą išsiplausi tai ir akyse prašviesės. Taip ir padariau taip ir buvo - prašviesėjo. Siūlus išėmė po savaitės po laparaskopijos, o mylėtis leido iš karto grįžus namo (trečiadienį išoperavo, namo grįžau pirmadienį) kai nustosiu kraujuoti. Kadangi tvarkė kiaušides tai iš karto išoperavus prasidėjo mėnesinės ir gydytojas sakė, kad labai gerai kad kiaušidės šitaip sureagavo. Mylėjomės su baime, labai atsargiai, bet kažkaip nepamenu, kad skaudėtų ar kas ten įplyštų. Mano nuomone viskas priklauso nuo to kaip jautiesi. Sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2005 11 21, 20:01)
ir kaip suprantu, viena skylute uzsius siek tiek veliau, kai isims vamzdeli? jauciu, kad be nuskausminimo g.gif

siulus isimti tai tikrai neskauda, gali nebijoti, ten tik pakutena ir tiek thumbup.gif O del vamzdelio tai nieko negaliu pasakyti, nes pas mane jo nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2005 11 21, 20:01)

man išėmė siūlus po 4 dienų, (visai neskaudėjo)kai išėmė siūlus dar užklijavo pleistriukus ir liepė po dviejų dienų nusiimti ir išsimaudyti
O kur išima dreniuką, tos vietos nesiuva, ji pati užsitraukia, o jei ir siūtų tai tikrai tą vietą nuskausmintų, tik nebijokit
Atsakyti
labukas mirksiukas.gif
manes dar laukia laparaskopija ir histeroaskopija sad.gif labai bijau blush2.gif mazdaug zinau kas ir kaip bet turbut tai reikia savo kailiu patirti verysad.gif
senei negulejau ligoninei, gal ka reikia zinoti apie ka net nepagalvociau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Man tai mėnesinės po laporaskopijos atėjo laiku, maudžiausi kai tik siūlus išėmė, ir mylėtis pradėjom, kai jau nustojo mausti. Šiaip nelabai ir skaudėjo, nes nieko rimto ir nedarė. Darė Vilniuje, Lazdynuose GP.
Atsakyti
Merginos, gal galit patarti..Trečiadienį man darė laparoskopinę operaciją, po operacijos pradėjo teplioti, bet kai klausiau gydytojos ar čia mėnesinės-atskė, kad ne-tai tik pasišalina kontrastinis skystis. Kitą dieną jau tepliojo su gleivine...Nuo kada skaičiuoti pirmą mėnesinių dieną...Man tai labai svarbu, nes 3 c.d. turiu pakartoti nenormalius hormonų tyrimus(labai aukštas FSH)..
Beje, apturėjau stebukliuką...Gimdos nuotrauka rodė nepratekamus kiaušintakius ir hydrosalpingsą, o laparoskopijos metu paaiškėjo, kad kiaušintakiai pratekami, jokio hydrosalpingso, jokios endometriozės, susiformavęs gražus geltonkūnis ir folikulas dešinėj pusėj.... thumbup.gif ...negalėjau patikėti....
Atsakyti
QUOTE(rugelė @ 2005 11 25, 15:59)
Merginos, gal galit patarti..Trečiadienį man darė laparoskopinę operaciją, po operacijos pradėjo teplioti, bet kai klausiau gydytojos ar čia mėnesinės-atskė, kad ne-tai tik pasišalina kontrastinis skystis. Kitą dieną jau tepliojo su gleivine...Nuo kada skaičiuoti pirmą mėnesinių dieną...Man tai labai svarbu, nes 3 c.d. turiu pakartoti nenormalius hormonų tyrimus(labai aukštas FSH)..
Beje, apturėjau stebukliuką...Gimdos nuotrauka rodė nepratekamus kiaušintakius ir hydrosalpingsą, o laparoskopijos metu paaiškėjo, kad kiaušintakiai pratekami, jokio hydrosalpingso, jokios endometriozės, susiformavęs gražus geltonkūnis ir folikulas dešinėj pusėj.... thumbup.gif ...negalėjau patikėti....

Rugele, super naujienos thumbup.gif jauciu, kaip naujai gimus jautiesi! Matai, kaip kartais buna 4u.gif Tai kaip supratau, tau nieko ir nedare, tik kiausintakiu praeinamuma ziurejo? Man irgi taip buvo, tai kelias dienas nezimiai patepliojo (pirma daugiausiai), o po to mm atejo kaip paprastai, na gal keliom dienom anksciau. As irgi klausinejau ligononej, tai man sake, kadangi kiausidziu faktiskai neliete mm t. ateiti daug maz normaliai. Gal cia tau dar ne mm? g.gif Nors kiekvienai individualiai buna. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2005 11 25, 16:07)
Rugele, super naujienos  thumbup.gif jauciu, kaip naujai gimus jautiesi! Matai, kaip kartais buna  4u.gif Tai kaip supratau, tau nieko ir nedare, tik kiausintakiu praeinamuma ziurejo? Man irgi taip buvo, tai kelias dienas nezimiai patepliojo (pirma daugiausiai), o po to mm atejo kaip paprastai, na gal keliom dienom anksciau. As irgi klausinejau ligononej, tai man sake, kadangi kiausidziu faktiskai neliete mm t. ateiti daug maz normaliai. Gal cia tau dar ne mm?  g.gif Nors kiekvienai individualiai buna.  4u.gif

Džiaugmas begalinis, kad taip viskas baigėsi..Ir tikrai dar vis negaliu patikėti, vis galvoju, o gal ir vėl klaida....brrr....Bet ne, pati Matkevičienė pasakė, JŪS SVEIKA thumbup.gif , sekantis žindsnis imuninio nesuderinamumo testas ir daryti lialiukus thumbup.gif Natūraliai...nu negaliu atsigauti, o juk buvau jau psichologiškai nusiteikusi, kad nebeūsiu pilnavertė moteris doh.gif Dieve, kokia esu laiminga...Taip, kadangi nieko blogo nerado, tai pažiūrėjo kiaušintakių praeinamumą...O dėl mmm, tai jaučiu, kad vis tik jos atšliaužė, tik nežinau tiksliai kada, nes kai pradėjo tepti su gleivine, tai ir skausmas mmm pasijautė, o ir jau kaip ir laikas-27 c.d. Oi kaip tų hormonų atidėlioti nebenorėčiau-FSH 5 c.d. buvo virš 18... blink.gif ...O gal man pradėjo sektis ax.gif
Atsakyti