Ankstesnė dalis ČIA
QUOTE(fortūnata @ 2005 11 17, 19:24)
Gruodžio 9 d. O man jau vienas IVF nepavyko Tai manau,kad gimdoje gali būti sąaugų
aš gruodžio 6d. Tai iki 9 dienos tikiuosi busiu jau namie
As tave suprantu tada,tikrai,na bet ka ras tai patvarkys,o jei vis bandyti ir bandyti ir leisti pinigelius veltui,nezinant nieko tai irgi neiseitis.
O kur darysi,pas kokį gydytoją.
Merginos, nebijokit jūs tų laparaskopijų. Aišku tai operacija, bus narkozė ir t.t ir pan. Bet aišku ir tai, kad bus padarytas labai didelis žingsnis į priekį jūsų gydyme, nes bus aiški diagnozė. O atsigauti po laparaskopijos tikrai greitai atsigausite (pati turėjau 2) ir atsistosite ant kojų. Na tik bamba tai nukentės, auskaras gal ir nelabai derės prie randelio, bet... į viską galima nusispjaut, kai pagalvoji kad artėji prie savo leliuko. Sėkmės visoms
QUOTE(fortūnata @ 2005 11 18, 09:32)
Pas ką darysies, Fortūnata?
QUOTE(rugiagėlė @ 2005 11 18, 09:26)
Na tik bamba tai nukentės, auskaras gal ir nelabai derės prie randelio
O man tai randas "bamboje", tai net (praėjo jau 6 mėn.) nieko nesimato, o tie du pilvo šonuose tai nepabaltavo dar, ypač po vonios parausta.
Tik gaila, kad jau nebegaliu orų spėt, nes nebemaudžia prieš orų pasikeitima man skylučių
QUOTE(fortūnata @ 2005 11 18, 09:32)
as laparaskopuosiuos Vilniuje
QUOTE(Roželė @ 2005 11 18, 13:43)
as laparaskopuosiuos Vilniuje
Nebijok Rožele, juk pati skaitai, kad visoms laparoskopija baigėsi gerai, ir tau viskas bus gerai. O po to galesi užsiiminėti malonesniais dalykais
QUOTE(Birutyte @ 2005 11 18, 13:46)
Nebijok Rožele, juk pati skaitai, kad visoms laparoskopija baigėsi gerai, ir tau viskas bus gerai. O po to galesi užsiiminėti malonesniais dalykais
Taigi tik tas ir guodzia,kai pamatai mergaiciu juosteles apačioje,arba laukiasi arba jau turi . Tai labai dziugu. as tikiuosi taip bus ir mums
QUOTE(Vilmikė @ 2005 11 18, 12:45)
Pas ką darysies, Fortūnata?
Jei viskas gerai,tai pas gyd.T.
QUOTE(fortūnata @ 2005 11 18, 16:14)
Jei viskas gerai,tai pas gyd.T.
KMUK yra viena gydytoja, kuri daro laparaskopijas- Butautiene.
Grizau siandien is KMUK po laporaskopijos. Pasirodo viskas gerai su mano kiausintakiais, bet endometrioze rado, sake paremontavo
O siaip tai pamirsau daktaro paklaust toki klausimeli, gal jus zinosit. Po kiek laiko galima pradeti myletis??? Kada galima pradeti maudytis? Ar turi kraujuoti kaip menesiniu pabaigoj ir kiek laiko?
O siaip tai pamirsau daktaro paklaust toki klausimeli, gal jus zinosit. Po kiek laiko galima pradeti myletis??? Kada galima pradeti maudytis? Ar turi kraujuoti kaip menesiniu pabaigoj ir kiek laiko?