QUOTE(DiD @ 2008 12 16, 19:27)
o man liepos pradzioje buvo prikibusi erke, bet istraukiau ja dar nespejus jai visai sulysti, buvo gal tik kokia viena koja ikisus

bet esme tame, kad po to vis nepranyksta toks mazas spuogelis toje vietoje, uodo ikandimo dydzio, kartais pranyksta, paskui vel atsiranda...taigia net nzn kas cia yra. bendrosios praktikos gydytoja sake, kad tai negaletu buti nei laimo liga, nei erkinis encefalitas, nes turetu isplisti deme didele, kitokiu simptomu atsirasti, bet man ju nebuvo...
gal kas panasu atveji turejo??? eisiu ir pas daktara, pagaliau prisiruosiau uzsirasyti pas dermatologa, bet kad dvi savaites dar laukti...
Dėl viso pikto reiktų pasidaryt Laimo ligos ir encefalito tyrimus,nes aš uždelsiau su ta laimo liga ir dabar gailiuosi..gydžiausi-neišsigydžiau.Dabar rašau-pirštų sąnarius skauda..tik neseniai skaudėt pradėjo-siaubas!Aš tyriausi AIDS centre.
Papildyta:
QUOTE(ugnele78 @ 2008 08 06, 10:05)
laba diena,
mano vaikuciui 5 metukai, liepos 9 diena pas ji po pazastimi radau erke (ji nebuvo isisiurbusi, o tik prokibusi). Ištraukiau, ir džiaugiausi kad nieko nesidare kelias dienas nei paraudimo jokio buvo, nu zodziu viskas buvo gerai. Praejus 10 dienu aplink ikandima atsirado raudona deme. Nulekem i poliklinika gydytojai tik paziureje nusprende kad ko gero Laimo liga. As didžiausioj panikoj, asaru pakalnes. Dave siuntima pas infektologa ji apziurejus taip pat itare laimo liga, istrase anibiotika Ospamox. 8 dienas gerem vaistus (gal reikejo ilgiau, bet ji neliepe) pasidarem krauja tyrima, o jis blogas. Ji man paaiskino kad kraujyje yra antikuniai.Israse vel tu paciu vaistu gerti toki pati keiki ( 8 dienas). ir tada tik po 3 men pasidaryti kraujo tyrima. As nezinau kur man kreiptis? gal jus kuri galite patarto? gal kur kaune? Vilniuje? gal jam stipresniu vaistu reiktu? gyvename nedideliame mieste, privaciu gydytoju nera o ir infektologas tik vienas . Padėkit, patarkit. aciu labai.
Ką pastebėjau-neteisingus antibiotikus rašė.Laimo ligą veikia iš geriamų-tik Doxocyclinum...kiti-stipriau veikiantys-leidžiami...