Įkraunama...
Įkraunama...

Laimo liga ir erkinis encefalitas

man net esant simptomams du kartus teko susimoketi. hmm cia gal nuo gydymo istaigos priklauso..
Atsakyti
O nemokamą skyrė šeimos gydytoja ar infektologė?
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2015 06 29, 17:02)
O nemokamą skyrė šeimos gydytoja ar infektologė?

Skyrė infektologė. Čia Panevėžio respublikinės ligoninės konsultacijų poliklinikoje. Ligoninė turi savo laboratoriją, tai gal todėl nemokamai, net nežinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2015 06 29, 17:32)
Skyrė infektologė. Čia Panevėžio respublikinės ligoninės konsultacijų poliklinikoje. Ligoninė turi savo laboratoriją, tai gal todėl nemokamai, net nežinau...  g.gif

greiciausi, nes musu tyrimus veza kitur, del to kaina ne menka buvo
Atsakyti
Ar tyrimai dėl Laimo tik mokami visur? Vaikui po ikandimo 4 sav. praejo, aplink ta vieta vis atsiranda spuogeliu , pradėjau ieškoti kur tyrimus pasidaryti- visur mokama blink.gif g.gif
Mes Vilniuje. Infekcinėi vaikai nepriimami, Santariškėse mokami... kaina apie 22-24eurus
Atsakyti
Na tai tik ką išsiaiškinom: nemokamus gali skirti infektologas. Pakliūkit pas jį ir prašykit nemokamų
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2015 06 30, 11:11)
Na tai tik ką išsiaiškinom: nemokamus gali skirti infektologas. Pakliūkit pas jį ir prašykit nemokamų

ne visur.. man ir infektologas skyre mokamus
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri, kuriai buvo laimo liga zino, ar kai atsiranda ta raudona demele, raumuo nebuna patines po ja? Nebuna tokio kaip gumbelio? Mano vaikui geguzes gale buvo ikandus erke. Ja isemiau greitai. Ir paskui nieko nebuvo. Bet dabar pries 2 savaites pastebejau,( visai kitoj vietoj nei buvo ta bjaurybe, ji buvo ant peties o ten ant rankos), paraudusi ploteli. Kaip kokio vabzdzio ikandima. Ir patinima. Paraudimas laikesi tik tris dienas, bet dabar nors savaite su trupuciu praejo, toj vietoj jauciu sukietejusi raumeni. Gydytojas gal net neuzciuoptu, bet as uzciuopiu. Dabar galvoju, kas ten yra. Ar cia laimo ligos pozymis ar verta tirtis. Ir isvis pas daktara eiti, nes ten nepastebima beveik jau. Kažkos keistas dalykas...Gal kam buvo panasiai? Negi kokia sirse ikando. Bet ar nuo ikandimo gali but raumuo patines. Ir tiek ilgai. Nes is pradziu, kol tai buvo paraude, vaikas sake, kad skauda. Dabar jau nebeskauda. smile.gif O kai buna laimo ligos deme tai neskauda? smile.gif Ir kiek laiko ji laikosi...(?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 20 liepos 2015 - 20:45
erkes iskleidzia skysti, kuris taip sukietina ikandimo vieta. kitaip sakant sucementuoja ir taip gali buti tikrai ilgai
Atsakyti
Taip, bet erke ikando visai kitoj vietoj nei tas sukietejimas yra. Galvoju, gal koks kitas vabzdys ikando. Kokia vapsva. g.gif nu nezinau ka galvot. O ir gydytojui beveik nebutu ka parodyti smile.gif Nesuprastu jauciu g.gif Vaikas jauciasi gerai. Skaudejo, kaip sakau, tris dienas. Paspaudus. Ir oda tiek laiko buvo raustelejus. g.gif g.gif g.gif O dabar raumuo vos kietesnis nei kitos rankos, tas pats. Daugiau nei savaite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 21 liepos 2015 - 09:50
QUOTE(mėnulis @ 2015 07 21, 11:46)
Taip, bet erke ikando visai kitoj vietoj nei tas sukietejimas yra. Galvoju, gal koks kitas vabzdys ikando. Kokia vapsva. g.gif nu nezinau ka galvot. O ir gydytojui beveik nebutu ka parodyti smile.gif Nesuprastu jauciu  g.gif  Vaikas jauciasi gerai. Skaudejo, kaip sakau, tris dienas. Paspaudus. Ir oda tiek laiko buvo raustelejus.  g.gif  g.gif  g.gif O dabar raumuo vos kietesnis nei kitos rankos, tas pats. Daugiau nei savaite.

Šiaip Laimo ligos dėmė bent pas mane buvo be jokių sukietėjimų. Dėmė su laiku besiplečianti, bet ne kietėjanti.

Gal tikrai koks kitas vabzdys krismstelėjo 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kaip suprantu man Laimo ligele atpuola? unsure.gif Cia abu neigiami? ax.gif
user posted image
Atsakyti