Įkraunama...
Įkraunama...

Laimo liga ir erkinis encefalitas

Sveiki, gal kas žinot kur šiais metais šiauliuos pigiausia nuo erginio encefalito skiepytis? keliose vietose žiūrėjau tai 120-130LT.
Atsakyti
QUOTE(Ak_Vilkė @ 2014 03 29, 12:45)
Sveiki, gal kas žinot kur šiais metais šiauliuos pigiausia nuo erginio encefalito skiepytis? keliose vietose žiūrėjau tai 120-130LT.

Pigiausiai išeina valstybinėse poliklinikose ~ 95-100lt.
Atsakyti
Sakykit, o ne per vėlu jau skiepytis? Ką patartumėt?
Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(joliux2 @ 2014 04 03, 09:12)
Sakykit, o ne per vėlu jau skiepytis?

Nemanau, kad būtų vėlu. Praeitais metais ir aš panašiu metu (gal dar keliomis sav. vėliau) sumąsčiau skiepytis.
Atsakyti
QUOTE(joliux2 @ 2014 04 03, 08:12)
Sakykit, o ne per vėlu jau skiepytis? Ką patartumėt?
Ačiū!

Ne per velu,bet patarciau skiepytis pagreitinta schema jau, ty 1vakcina, 2 vakcina po 2sav
Atsakyti
Gal kam aktualu - skiepu nuo encefalito kainos Vilniuje:
Northway - 157 lt
Endemik - 129 lt
Privatus gydytojas - 115 Lt
Sveikatos namai - 99 Lt
Kitus vidutines kainos 110-120 Lt, bet reikalauja siuntimo is seimos gydytojo.
Savo poliklinikoje kaina butu apie 100 Lt - apie 90 Lt vakcija + uz skiepijima kokie 8 Lt + laikas eileje pas savo gydytoja.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2014 04 04, 13:37)
Savo poliklinikoje kaina butu apie 100 Lt - apie 90 Lt vakcija + uz skiepijima kokie 8 Lt

VRCP - 91,55 Lt už Tico Vac vakciną.
Atsakyti
Nejau man laimo liga neisgyde doh.gif Atsirado tokie pat simptomai,koja,salia ikandimo,nei tai nezti,nei persti,atrodo,kad saule kaitina,raudonuoti pradejo.Eisiu rytoj krauja priduoti.Birzelio viduri bus metai nuo ikandimo doh.gif Liudna verysad.gif

Paskambinau siandien,pasikonsultuoti su daktare kuri gyde,nedirba jau poliklinikoje pasirodo,idomu kodel? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 12 gegužės 2014 - 17:13
Aš šiandien gavau pirmą skiepą. Vis tik prisiruošiau smile.gif Beveik kiekvienais metais įsisiurbia erkė, nors nei po miškus vaikštau ir pan. Pernai užteko pabūti vestuvėse kaimo sodyboje, tai po jų, sekančią dieną, radau dvi prisisiurbusias gražuoles doh.gif Vajei, kiek nervų tas mėnuo laukimo kainavo, ar išlys kokie požymiai, ar ne...

Nanita, linkiu gerų tyrimų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal galėtumėte pakomentuoti tyrimo rezultatus: IgM - neigiamas, IgG : Pilka zona 4,2 ( 3-5 )
Atsakyti
QUOTE(Delfinna @ 2014 05 12, 21:14)
Aš šiandien gavau pirmą skiepą. Vis tik prisiruošiau  smile.gif  Beveik kiekvienais metais įsisiurbia erkė, nors nei po miškus vaikštau ir pan. Pernai užteko pabūti vestuvėse kaimo sodyboje, tai po jų, sekančią dieną, radau dvi prisisiurbusias gražuoles  doh.gif Vajei, kiek nervų tas mėnuo laukimo kainavo, ar išlys kokie požymiai, ar ne...

Nanita, linkiu gerų tyrimų  4u.gif

Aciu 4u.gif penktadieni vaziuosiu atsakimu.Dariausi tyrimus Aids centre,prigasdino mane ten,kad gali man buti letine Laimo liga.Pasiskaiciau sioj temoj,kad gydosi su tokiu diagnozu ir po penkiarius metus doh.gif nuo tokio mazo sudo,atsiprasant,tokios pasekmes.
Skaudejo,tempe,tirtpo kaire koja,o dabar ir desinysis kelias tirpsta. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 13 gegužės 2014 - 20:19
Prasirgus Laimo liga IgG likti gali ir visam gyvenimui, bet tai nereiškia, kad sergat Laimo liga, tai rodo tik prasirgimą. Gydyt reikia, kai IgM būna teigiamas, kas rodo ūminę formą. Pas mane IgG neigiamas tapo gal praėjusiais metais, ty po kokių 6m. nuo pirminio užsikrėtimo.
Atsakyti