Sveiki, gal kas žinot kur šiais metais šiauliuos pigiausia nuo erginio encefalito skiepytis? keliose vietose žiūrėjau tai 120-130LT.
QUOTE(Ak_Vilkė @ 2014 03 29, 12:45)
Sveiki, gal kas žinot kur šiais metais šiauliuos pigiausia nuo erginio encefalito skiepytis? keliose vietose žiūrėjau tai 120-130LT.
Pigiausiai išeina valstybinėse poliklinikose ~ 95-100lt.
QUOTE(joliux2 @ 2014 04 03, 09:12)
Sakykit, o ne per vėlu jau skiepytis?
Nemanau, kad būtų vėlu. Praeitais metais ir aš panašiu metu (gal dar keliomis sav. vėliau) sumąsčiau skiepytis.
QUOTE(joliux2 @ 2014 04 03, 08:12)
Ne per velu,bet patarciau skiepytis pagreitinta schema jau, ty 1vakcina, 2 vakcina po 2sav
Gal kam aktualu - skiepu nuo encefalito kainos Vilniuje:
Northway - 157 lt
Endemik - 129 lt
Privatus gydytojas - 115 Lt
Sveikatos namai - 99 Lt
Kitus vidutines kainos 110-120 Lt, bet reikalauja siuntimo is seimos gydytojo.
Savo poliklinikoje kaina butu apie 100 Lt - apie 90 Lt vakcija + uz skiepijima kokie 8 Lt + laikas eileje pas savo gydytoja.
Northway - 157 lt
Endemik - 129 lt
Privatus gydytojas - 115 Lt
Sveikatos namai - 99 Lt
Kitus vidutines kainos 110-120 Lt, bet reikalauja siuntimo is seimos gydytojo.
Savo poliklinikoje kaina butu apie 100 Lt - apie 90 Lt vakcija + uz skiepijima kokie 8 Lt + laikas eileje pas savo gydytoja.

QUOTE(ejau_pro_sali @ 2014 04 04, 13:37)
Savo poliklinikoje kaina butu apie 100 Lt - apie 90 Lt vakcija + uz skiepijima kokie 8 Lt
VRCP - 91,55 Lt už Tico Vac vakciną.
Nejau man laimo liga neisgyde
Atsirado tokie pat simptomai,koja,salia ikandimo,nei tai nezti,nei persti,atrodo,kad saule kaitina,raudonuoti pradejo.Eisiu rytoj krauja priduoti.Birzelio viduri bus metai nuo ikandimo
Liudna 
Paskambinau siandien,pasikonsultuoti su daktare kuri gyde,nedirba jau poliklinikoje pasirodo,idomu kodel?

Paskambinau siandien,pasikonsultuoti su daktare kuri gyde,nedirba jau poliklinikoje pasirodo,idomu kodel?

Aš šiandien gavau pirmą skiepą. Vis tik prisiruošiau
Beveik kiekvienais metais įsisiurbia erkė, nors nei po miškus vaikštau ir pan. Pernai užteko pabūti vestuvėse kaimo sodyboje, tai po jų, sekančią dieną, radau dvi prisisiurbusias gražuoles
Vajei, kiek nervų tas mėnuo laukimo kainavo, ar išlys kokie požymiai, ar ne...
Nanita, linkiu gerų tyrimų

QUOTE(Delfinna @ 2014 05 12, 21:14)
Aš šiandien gavau pirmą skiepą. Vis tik prisiruošiau
Beveik kiekvienais metais įsisiurbia erkė, nors nei po miškus vaikštau ir pan. Pernai užteko pabūti vestuvėse kaimo sodyboje, tai po jų, sekančią dieną, radau dvi prisisiurbusias gražuoles
Vajei, kiek nervų tas mėnuo laukimo kainavo, ar išlys kokie požymiai, ar ne...

Aciu

Skaudejo,tempe,tirtpo kaire koja,o dabar ir desinysis kelias tirpsta.

Prasirgus Laimo liga IgG likti gali ir visam gyvenimui, bet tai nereiškia, kad sergat Laimo liga, tai rodo tik prasirgimą. Gydyt reikia, kai IgM būna teigiamas, kas rodo ūminę formą. Pas mane IgG neigiamas tapo gal praėjusiais metais, ty po kokių 6m. nuo pirminio užsikrėtimo.