Įkraunama...
Įkraunama...

Laimo liga ir erkinis encefalitas

QUOTE(Nanita @ 2013 09 23, 22:48)
Na,jai jau taip pasake daktaras,gerokai pagyvenes,tikiuosi su patirtim,tai nieko nebelieka,kaip pasitiket.Aisku,kito daktaro nuomone neprosal butu isgirsti.Ka zadu padaryti.Pirma isgersiu tuos tabletes,kurias israse,padarysiu pertrauka ir ieskosiu kur privaciai.
Tik israsos reikes is dabartinio daktaro pasiimt.Tikiuosi israso daktarai?Nezinau,paciai niekad neteko susidurti...
rsc,ar teisingai supratau,jus geret net ~penkius kursus? unsure.gif Nuo ko priklauso,kad vienam ir vieno kurso pakanka,kitam net penkis?

Aš pati sugėriau ~5 kursus, priklauso nuo to kiek užleista liga yra. Tiek,kad apie kito kurso antibų poreikį galima spręsti tik po tyrimo,kartoto 3 sav. po pirmojo antibiotikų kurso pabaigos.
Pas mane buvo agresyvi ir užleista liga, užsikrečiau turbūt liepą- rugpj.pr. daignozuota tik spalio viduryje buvo,tai apie 2,5-3 mėn. praėję buvo nuo užsikrėtimo ir borelijos labai išplito po organizmą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 23 rugsėjo 2013 - 22:08
Tai nesuprantu tada,ko taip nustebote,kad man toki ilga gydyna skire? smile.gif Jei man liga,nuo gos erkes kur birzeli istraikiau,tai irgi panasiai kaip ir jum,praejo 3 men.Nors atsakymai rodo,kad umine liga,pati pradzia. g.gif
Kaip beja,pi tiek antibiotiku atsistatet organizma?Ar jautet,kad suvartojus esat tiek daug antibu?
Atsakyti
Nanita, tai jos ir pabrezia, kad ar skirti dar antibiotiku, ar ne , sprendzia tik po tyrimo. Negali taip iskart patys nuspresti.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 09 24, 11:58)
Tai nesuprantu tada,ko taip nustebote,kad man toki ilga gydyna skire?  smile.gif Jei man liga,nuo gos erkes kur birzeli istraikiau,tai irgi panasiai kaip ir jum,praejo 3 men.Nors atsakymai rodo,kad umine liga,pati pradzia. g.gif
Kaip beja,pi tiek antibiotiku atsistatet organizma?Ar jautet,kad suvartojus esat tiek daug antibu?

Kodėl? Nes joks sveiko proto gydytojas iškart, nesugėrus pirmo kurso ir nepakartojus tyrimų negali spręsti apie tai, kiek antibiotikų reikės. Plius, esat 100proc.tikra,kad birželį užsikrėtėt? Nes per tiek laiko jau turėtų komplikacijos reikštis, o ir dėmės pasirodyt anksčiau turėjo... Nes aš pvz. net nežinau kada užsikrečiau, nes užkrečiamiausios yra nimfos stadijos erkės, kurių plika akimi net nematyti doh.gif
Taip, negalėjau 2 metus kandidos išsigydyt (ji buvo ir žarnyne ir burnoje ir mot.organų) ir šiaip, tokio nusilpusio imuniteto nebuvau niekad turėjus, kadangi gydžiausi Laimo ligą virš metų ir tada dar kartą, nes vėl užsikrėčiau, tai žarnyno mikroflora 0 buvo, nors probiotikus ir gėriau, bet tokių antibiotikų grandiozinių kursų neatlaikydavo vis tiek... unsure.gif
Atsakyti
Apie tyrimus,taip,nieko nesake.Pati paklausiau,ar po kurso ir po pertaukos ateiti su kraujo atsakymais?Sake ne,dar viena israsys kursa. doh.gif
Neesu tikra ar nuo birzelio bet,kad nimfa,tai tikrai.Vyras net nepamate,tokia maza buvo doh.gif O erkiu esu macius,zinau kokia kaip atrodo.Bet jei ne nuo sitos,reikske kitos net nepamaciau doh.gif

oho unsure.gif net ant tiek nusilpo unsure.gif Na tikiuosi dabar atsistate kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 09 23, 21:48)

rsc,ar teisingai supratau,jus geret net ~penkius kursus? unsure.gif Nuo ko priklauso,kad vienam ir vieno kurso pakanka,kitam net penkis?

Jau atsake - nuo pakartotinu tyrimu rezultatu unsure.gif
Nebuvo liga labai uzleista, mazdaug po menesio nuo isisiurbimo deme islindo ir prasidejo gydymas rolleyes.gif Bet jokiu neigiamybiu nuo tiek kursu nesijaute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 09 24, 16:48)
Apie tyrimus,taip,nieko nesake.Pati paklausiau,ar po kurso ir po pertaukos ateiti su kraujo atsakymais?Sake ne,dar viena israsys kursa. doh.gif
Neesu tikra ar nuo birzelio bet,kad nimfa,tai tikrai.Vyras net nepamate,tokia maza buvo  doh.gif O erkiu esu macius,zinau kokia kaip atrodo.Bet jei ne nuo sitos,reikske kitos net nepamaciau  doh.gif

oho  unsure.gif  net ant tiek nusilpo  unsure.gif Na tikiuosi dabar atsistate kazkiek.

Dabar jau normaliai, nemažai metų praėjo. Bet sakau, dėl to, ar reikia dar antibų, tikrai tikrai galima spręsti tik po kraujo tyrimų kartotų, mano pačios studijos medicinos krypties ir šitą tikrai galiu garantuot, kad be tyrimo joks normalus gyd.kito kurso antibų neskirtų....
Atsakyti
Norejau paklaust,ar pradejus gerti antibus,deme iskart isnyko?As 12 diena geriu vaistus,deme blankesne negu buvo,bet visiskai dar neisnykus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 10 01, 10:30)
Norejau paklaust,ar pradejus gerti antibus,deme iskart isnyko?As 12 diena geriu vaistus,deme blankesne negu buvo,bet visiskai dar neisnykus  g.gif

cia padet deja negaliu, maniskes isnyko pacios. Infektologas sake,kad kaip atsiranda po men. Nuo uzsikretimo,taip dar po menesio pacios dingsta,atejus laikui, jei negydoma, vel atsiranda. Tiesa, pas mane gal 12 demiu buvo ant viso kuno, didziausia numanomo ikandimo vietoj, vyrisko delno dydzio buvo.
Atsakyti
Man deme, sudirgimas, patinimas isnyko gal po kokiu 3 sav. bet nusimaudzius (turbut del odos isilimo) ji matydavosi puse metu ar ilgiau kaip kokia pigmentine deme. Paskui nebesekiau, dabar tikrai nebesimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 01 spalio 2013 - 16:16
Aisku,tuomet del demes kolkas nesuksiu galvos,galvojau,kad pradejus gerti antibus,deme turetu isnykti.Daktaras visai nieko nepaaiskino,atrodo,kad einant pas gydytojus,turi viska pats zinoti doh.gif

kaip as slyksciai jauciuosi nuo antibiotiku doh.gif prakaituoju kaip nezinia kas,o kvapas prakaito doh.gif Veidas kaip adatom duria,raudoniu musa.Pykina doh.gif Greiciau pabaigti kursa.Dar du ipakavimai po 10 tb doh.gif
Atsakyti
Butinai pagerk geruju bakteriju mirksiukas.gif
Atsakyti