Įkraunama...
Įkraunama...

Laimo liga ir erkinis encefalitas

QUOTE(Magnifique @ 2013 07 12, 13:01)
Gėlių g. laboratorija pati patikimiausia (net infektologai, ir Santariškių gydytojai sako pas juos nesidaryt, o važiuot į Sveikatos centro lab. Gėlių g.)

Padare,treciadieni atsakymai.
Atsakyti
Diagnoze nepasitvirtino.Kaip akmuo nuo sirdies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 07 19, 13:28)
Diagnoze nepasitvirtino.Kaip akmuo nuo sirdies  smile.gif

Dziugu bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kas esat susidure ir patarsit kaip elgtis, nes nezinia varo is proto. Pirmadieni issitraukiau erke o treciadieni pakilo temperatura. Nuvaziau i infekcine, padare krauja, kraujas nieko nerodo. Isleido namo ir sake jei prasides antra banga tada skubiai vaziuot, kol kas sirgti namie. Idomu ar galejo taip greitai erkinis encefalitas pasireiksti. Laikosi temperatura 37.5, truputi skauda galva, daugiau kaip ir nieko. Bijau kd busiu pasigavus ta prakeikta encefalita. Dabar menesi belaukiant antros bangos galima is proto iseiti.
Atsakyti
QUOTE(simnera @ 2013 08 01, 10:43)
Sveikos mamytes, gal kas esat susidure ir patarsit kaip elgtis, nes nezinia varo is proto. Pirmadieni issitraukiau erke o treciadieni pakilo temperatura. Nuvaziau i infekcine, padare krauja, kraujas nieko nerodo. Isleido namo ir sake jei prasides antra banga tada skubiai vaziuot, kol kas sirgti namie. Idomu ar galejo taip greitai erkinis encefalitas pasireiksti. Laikosi temperatura 37.5, truputi skauda galva, daugiau kaip ir nieko. Bijau kd busiu pasigavus ta prakeikta encefalita. Dabar menesi belaukiant antros bangos galima is proto iseiti.

Gal pabandykit i Endemika pasiskambint, vis gal ka patars..Sekmes 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 08 03, 08:40-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 08 03, 08:40)
Gal pabandykit i Endemika pasiskambint, vis gal ka patars..Sekmes 4u.gif

Endemike sake nieko negali padeti, belieka tik laukti. Bet fktas tas, kad as labai issigandau tos erkes. Belage info prisiskaiciau internete, ir man pradejo reiktis visi tie simptomai. Visi prdejo gasdinti, kad jei kyta temp tai jau blogai. O cia tik sutapimas gavvosi. Zodziu prisigalvojau iki tiek, kad pradejo darytis bloga, silpna, iki alpimo beveik, pykinti, tirpti ranka ir t.t. Po keletos minuciu viskas praejo, vyras jau norejo i ligonine vezt, bet as paemiau raminanciu vaisti informacini lapeli, pasirodo visi sie simptomai reiske baime ir nerima, isgeriau puse tabletes raminanciu ir viskas baigesi. Dabar laukiu kol praeis inkubacinis periodas, tikiuosi viskas bus gerai.
Tai svarbiausia per daug nepergyventi ir tiketi, kad mums pasiseke ir viskas baigsis gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simnera @ 2013 08 03, 15:58)
Endemike sake nieko negali padeti, belieka tik laukti. Bet fktas tas, kad as labai issigandau tos erkes. Belage info prisiskaiciau internete, ir man pradejo reiktis visi tie simptomai. Visi prdejo gasdinti, kad jei kyta temp tai jau blogai. O cia tik sutapimas gavvosi. Zodziu prisigalvojau iki tiek, kad pradejo darytis bloga, silpna, iki alpimo beveik, pykinti, tirpti ranka ir t.t. Po keletos minuciu viskas praejo, vyras jau norejo i ligonine vezt, bet as paemiau raminanciu vaisti informacini lapeli, pasirodo visi sie simptomai reiske baime ir nerima, isgeriau puse tabletes raminanciu ir viskas baigesi. Dabar laukiu kol praeis inkubacinis periodas, tikiuosi viskas bus gerai.
Tai svarbiausia per daug nepergyventi ir tiketi, kad mums pasiseke ir viskas baigsis gerai smile.gif

Pas mane buvo panasiai smile.gif ,buvo isisiurbus,bet labai trumpai,greit pastebejau,istraukiau.Tai buvo birzeli.Net zymes nebuvo..Po kokio men.daugmaz toj vietoj isdygo spuogelis.Nu ir prasidejo panika doh.gif ,tai ta spuoga stebejau po padidintu stiklu blink.gif ,viskas praejo laimingai,-ko ir tau linkiu 4u.gif

Atsakyti
O kas gali iš patirties pasakyti,per kiek laiko dažniausiai pasireiškia EE,ne pagal vadovėlius?Nes jau 8 diena kaip išsitraukiau nediele ir nepripampusią,ir labai lengvai nusiėmė,jokios demelės neliko,bet esu dideliam strese.
Atsakyti
QUOTE(ttopsi @ 2013 08 05, 15:34)
O kas gali iš patirties pasakyti,per kiek laiko dažniausiai pasireiškia EE,ne pagal vadovėlius?Nes jau 8 diena kaip išsitraukiau nediele ir nepripampusią,ir labai lengvai nusiėmė,jokios demelės neliko,bet esu dideliam strese.

Daktare man sake,kad po triju dienu gali temperatura pakilt ir panasiai.Nesijaudinkite 4u.gif Zinau kaip jauciates,pati neseniai jaudinaus.Bet jau kaip bus taip,pakeist nieko negalit.Belieka laukti.Tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
As taip pat issitraukiau erke pries 7 dienas. Stresas didziulis, idomu per kiek laiko pasireiskia EE. Man pastoviai skauda galva, bet manau del streso ir nerimo. Tikekimes viskas baigsis laimingai.
Atsakyti
Man irgi pradejo skaudeti galva po keliu dienu,nestipriai,bet vis paskauda.Zinau,kad nuo streso ir itampos,nes labia daznai galvoju.Jau teks ir vaistu griebtis,kad nekankinti saves taip mintim.Baisiai jau ilgas tas periodas laukimo,Nors reikia negalvoti,kaip kiti moka.
Atsakyti