Įkraunama...
Įkraunama...

Laimo liga ir erkinis encefalitas

QUOTE(Magnifique @ 2010 11 15, 12:37)
buvusio AIDS centro laboratorijos atsakymus:

o AIDS centras nebeturi laboratorijos? O ta laboratorija Vytenio g. dar veikia? Kam ji priklauso?
Atsakyti
QUOTE(spalvos @ 2010 12 28, 16:37)
o AIDS centras nebeturi laboratorijos? O ta laboratorija Vytenio g. dar veikia? Kam ji priklauso?

AIDS centras prisijungė prie Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos.nea.Ten tik AIDS sergančiųjų kaip poliklinika liko.Laboratorija dabar gėlių gatvėj.
Atsakyti
Pagaliau radau dar žmonių susidūrusių su šia baisybe. g.gif Prieš ketverius metus susirgau laimo liga, aišku liga buvo vėlai diagnozuota, be to kai buvo patvirtinta, laimo liga buvo antrame etape, man buvo skirtas neteisingas gydymas. Be to savijauta buvo baisi, sutrikusi koordinacija, raumenų skausmai, sanarių skausmai,galvos skausmai, bei atminties sutrikimai. Ko pasekoje suvartojau labai daug antibijotikų pradedant augmentinu, sumamedu, cefazolinu, doxsiciklinu, ir baigiant ceftreksonu. Tačiau praėjus ir tiek laiko aš jaučiu tos ligos paliekamuosius reiškinius - skauda sanariai, ypatingai keliai, paskauda ir galvą įpatingai susinervinus, be to maudžia dešinį šoną po kriaukliu, manau, kad čia kepenys. Kiek besikreipiau į mūsų gydytojus, gulėjau diagnostikos skyriuje, padarė man įvairius tyrimus, pasak jų aš esu sveika tik man liaudiškai sakant yra depresija. Bando mane įtikint, kad aš turiu vartoti antidepresantus, aišku aš atsisakiau, na intensyviai ieškau informacijos apie šią ligą, bet tiesą sakant, nelabai ką randu.
Aš taip pat dariausi kraujo tyrimą prieš metus imunoblotingo būduIgM WB neigiama, IgG antikūniai p30+. Kadangi aš apie šiuos tyrimus nelabai ką suprantu, gal galėtumėt pakomentuot jūs?
Tiesa kaip Jūs dabar jaučiatės, kaip Jums sekasi? verysad.gif
Atsakyti
Sveiki. Pries 3 menesius pradejo skaudeti po desine pazastim, krutines sona. Is pradziu galvojau, kad skauda limfmazgius, bet cia turbut raumenys. Man itaria laimo liga, nors jokio ikandimo, o tuo labiau isberimo neturejau. Norejau paklausti, ar kam nors skaudejo raumenis butent krutines?
Atsakyti
Man krūtinės raumenys neskaudėjo. Bet aplamai jaučiausi blogai maudžia visur, kažkas panašaus kai sergi gripu.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...e.d?id=44583809
Atsakyti
Sveiki merginos, gavau ir as ta bjauria dovana atsakymus suzinojau gimtadienio diena doh.gif zodziu yra ir tas ir tas pasidariau tyrima po menesio erkes ikandimo sake pilka linija nzn ka ji reiskia gal galite apsviesti? geriu ospamox 1000 2 tabletes i diena , noreciau nueit pas gydytoja Vilniuje pas gera noretusi pakliut parekomenduokit prasau? smile.gif vaistus israse gydytoja pagal tyrimus bet noretusi dar pas ka apsilankyt.aciu Jums jai atsakysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@Kamilchen@ @ 2011 06 23, 22:10)
pasidariau tyrima

console.gif O kur darėtės? Ne Žvėryne?
Atsakyti
QUOTE(@Kamilchen@ @ 2011 06 23, 22:10)
Sveiki merginos, gavau ir as ta bjauria dovana atsakymus suzinojau gimtadienio diena doh.gif zodziu yra ir tas ir tas pasidariau tyrima po menesio erkes ikandimo  sake pilka linija nzn ka ji reiskia gal galite apsviesti? geriu ospamox 1000 2 tabletes i diena , noreciau nueit pas gydytoja Vilniuje pas gera noretusi pakliut parekomenduokit prasau? smile.gif vaistus israse gydytoja pagal tyrimus bet noretusi dar pas ka apsilankyt.aciu Jums jai atsakysite 4u.gif

geriausia, mano galva, būtų kreiptis į Žvėryno infekcinę ligoninę. Erkių sukeltas ligas gydo Voinič arba Marcinkutė: http://www.rtiul.lt/index.php?n=24

o man kažkaip nepatinka mano būsena. Nors Laimo ligą pasigavau lygiai prieš metus, sugėriau antibiotikų kursą, bet jaučiu rankų sąnarius ir lyg galūnių tirpimas atsirado. Reiks kartoti tyrimą doh.gif
Atsakyti
o kodel niekas nesidarote Endemike tyrimu?? Ten brangiau nei AIDS centre..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2011 08 10, 15:22)
o kodel niekas nesidarote Endemike tyrimu?? Ten brangiau nei AIDS centre..? ax.gif

AIDS centras-tiksliausia laboratorija,bent jau Vilniuje.Pirmą kartą dariausi AIDS centre,nes netoli buvau,o po to,gydytoja pasakė,kad tik ten daryčiausi,nes net Santariškės sudėtingesnius tyrimus jiems siunčia
Atsakyti
na ir man isisiurbe erke,mazute tokia,istraukiau su visom galunem bijau.gif .uzsirasiau pas daktare kitai savaitei pasikonsultuotis.Kaip manot,kol lauksiu gal pagert to doksiciklino g.gif blogai manau nebus nuo to g.gif
Atsakyti