QUOTE(žibutė @ 2007 09 11, 09:16)
Tai eik į kitą įstaigą pas kitą gydytoją, jei tavęs netenkina. Kam tau likusį nėštumo laiką nervuotis? Juo labiau, kad nesiruoši pas ją gimdyti. Pas ją nėštumo metu ir eina moterys tam, kad galėtų tartis dėl gimdymo, o jei tu nesiruoši pas ją gimdyti, tai susirask daktarę, kuri tau kelia pasitikėjimą ir lankykis pas ją Manęs nei karto nėra Kornelija apšaukus, visada priimdavo maloniai. Beje, kai pirmą kartą pas ją apsilankiau 9 nėštumo savaitę, ji man iškart davė savo tel. nr. Ir į konsultacinį centrą užrašė tik 27 savaičių, kad nereiktų man mokėti tų 26 lt, ar kiek ten , eidavau pas ją kas mėnesį
Iš kur žinai? Mano pažįstama pas ją neseniai gimdė. Kažkaip sunku patikėt, kad ji atsisakytų gimdymų
Na galiu drąsiai teigti, kad tikrai ne mažiau, bent jau man. Klausdavau kiek noriu ir ko noriu, visada išsamiai atsakydavo, išklausydavo. Be to, kadangi ji ten užima aukštas pareigas ir šiaip yra reikli gydytojams ir sesutėms, tai jos visi prisibijo, ir kai išgirsta, jog esi Mačiulienės pacientė, greičiau ir tyrimus padaro, ir apžiūri, ir visaip kitaip stengiasi
Kitus kartus būtinai gimdysiu pas šią gydytoją Dėl jos profesionalumo, kokybiškos priežiūros, malonaus bendravimo, taip pat dėl to, kad kiekvienoj situacijoj ji išlikdavo rami ir nestresuodavo. ši gydytoja yra išgelbėjusi dviejų mano pažįstamų gyvybės savo profesionalumo dėka. Ir daug ką pasako tai, kad pas ją gimdo tiek daug žymių moterų
Iš kur žinai? Mano pažįstama pas ją neseniai gimdė. Kažkaip sunku patikėt, kad ji atsisakytų gimdymų
Na galiu drąsiai teigti, kad tikrai ne mažiau, bent jau man. Klausdavau kiek noriu ir ko noriu, visada išsamiai atsakydavo, išklausydavo. Be to, kadangi ji ten užima aukštas pareigas ir šiaip yra reikli gydytojams ir sesutėms, tai jos visi prisibijo, ir kai išgirsta, jog esi Mačiulienės pacientė, greičiau ir tyrimus padaro, ir apžiūri, ir visaip kitaip stengiasi
Kitus kartus būtinai gimdysiu pas šią gydytoją Dėl jos profesionalumo, kokybiškos priežiūros, malonaus bendravimo, taip pat dėl to, kad kiekvienoj situacijoj ji išlikdavo rami ir nestresuodavo. ši gydytoja yra išgelbėjusi dviejų mano pažįstamų gyvybės savo profesionalumo dėka. Ir daug ką pasako tai, kad pas ją gimdo tiek daug žymių moterų
pritariu,as pas ja gimdziau savo antraja dukrele,su pirmu kartu nera ka lyginti,viskas buvo kitaip-supratau,kad viskas priklauso nuo gyd.kompetencijos.Jeigu toks butu buves mano pirmas gimdymas tikrai nebuciau laukusi 8m.nes po pirmojo niekaip negalejau atsigauti ir sakiau,kad daugiau nebegimdysiu