Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kornelija Mačiulienė

QUOTE(žibutė @ 2007 09 11, 09:16)
Tai eik į kitą įstaigą pas kitą gydytoją, jei tavęs netenkina. Kam tau likusį nėštumo laiką nervuotis? Juo labiau, kad nesiruoši pas ją gimdyti. Pas ją nėštumo metu ir eina moterys tam, kad galėtų tartis dėl gimdymo, o jei tu nesiruoši pas ją gimdyti, tai susirask daktarę, kuri tau kelia pasitikėjimą ir lankykis pas ją smile.gif  Manęs nei karto nėra Kornelija apšaukus, visada priimdavo maloniai. Beje, kai pirmą kartą pas ją apsilankiau 9 nėštumo savaitę, ji man iškart davė savo tel. nr. Ir į konsultacinį centrą užrašė tik 27 savaičių, kad nereiktų man mokėti tų 26 lt, ar kiek ten unsure.gif , eidavau pas ją kas mėnesį thumbup.gif
Iš kur žinai? Mano pažįstama pas ją neseniai gimdė. Kažkaip sunku patikėt, kad ji atsisakytų gimdymų schmoll.gif

Na galiu drąsiai teigti, kad tikrai ne mažiau, bent jau man. Klausdavau kiek noriu ir ko noriu, visada išsamiai atsakydavo, išklausydavo. Be to, kadangi ji ten užima aukštas pareigas ir šiaip yra reikli gydytojams ir sesutėms, tai jos visi prisibijo, ir kai išgirsta, jog esi Mačiulienės pacientė, greičiau ir tyrimus padaro, ir apžiūri, ir visaip kitaip stengiasi thumbup.gif

Kitus kartus būtinai gimdysiu pas šią gydytoją thumbup.gif Dėl jos profesionalumo,  kokybiškos priežiūros, malonaus bendravimo, taip pat dėl to, kad kiekvienoj situacijoj ji išlikdavo rami ir nestresuodavo. ši gydytoja yra išgelbėjusi dviejų mano pažįstamų gyvybės savo profesionalumo dėka. Ir daug ką pasako tai, kad pas ją gimdo tiek daug žymių moterų smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu,as pas ja gimdziau savo antraja dukrele,su pirmu kartu nera ka lyginti,viskas buvo kitaip-supratau,kad viskas priklauso nuo gyd.kompetencijos.Jeigu toks butu buves mano pirmas gimdymas tikrai nebuciau laukusi 8m.nes po pirmojo niekaip negalejau atsigauti ir sakiau,kad daugiau nebegimdysiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gal kas galetu parasyti kiek gi moketi jai uz gimdyma? Ir kiek akuserei?

O jei daretes epidura anesteziologei ir moketi reik? buciau labai dekinga uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(eglishka @ 2007 12 31, 03:01)
Sveikutes,

Gal kas galetu parasyti kiek gi moketi jai uz gimdyma? Ir kiek akuserei?

O jei daretes epidura anesteziologei ir moketi reik? buciau labai dekinga uz atsakyma.

Likau labai patenkinta sia gydytoja, man gimdyma skatino, ir epidura dare, ir po gimdymo dar buvo problemele su placenta. Kartu buvo akusere Bozena ir anesteziologe (tik nezinau jos nei vardo, nei pavardes). Super komanda thumbup.gif Apie atsiskaityma parasiau i AZ.
Atsakyti
Aš per pažįstama bandžiau su ja susitarti-pasakė gimdymus nebepriima. (gimdžiau rugsėjį) 4u.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti tik tiek, kad jei dar aš kada gimdysiu, tai tik pas ją.. bigsmile.gif wub.gif
Superine gydytoja!!!!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mano gimdymo irgi kazkodel priimti nenorejo, gimdziau birzelio pradzioje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2008 01 13, 23:56)
Mano gimdymo irgi kazkodel priimti nenorejo, gimdziau birzelio pradzioje  g.gif

del situ atsisakymu - speju, kad tuo metu kur nors isvykus turejo buti, arba jau per daug pacienciu turejo.
gydytoja tikria daznai vaizuoja i konferencijas, tobulinimosi kursus, todel is karto klausia, kada gimdymo data, kai tik paskambini pirma karta.

as irgi pas ja gimdziau- jei ne jos kompetencija, neaisku, kaip butu mums viskas pasiseke... tikrai esu dekinga uz ta prieziura kuria gavau ir pries gimdymas, ir per, ir po.
Atsakyti
QUOTE(Giko @ 2007 09 17, 10:54)
jos darbo diena visada ,,ant tempo"  bet man tas niekada nekliuvo, nes labiau nieku kitu nepasitikiu. Manau ji tikra profesionalė ir bendravimo šaltumas man nei kiek netrukdo, nes visus atsakymus visada gaudavau, o svarbiausia buvau užtikrinta savo sveikatos priežiūra  mirksiukas.gif
O lakstančius su vokeliais ji mėgsta pavaikyti  biggrin.gif  pati mačiau  biggrin.gif
Aš pas ją nuvykau po 3 savaičių po gimdymo ir man buvo pasakyta: tu dabar turi kūdikį, tau pačiai pinigų reikia  mirksiukas.gif ir buvau dar nieko neprašant apžiūrėta,
va, taip va

kiek lankiausi, niekada nepastebėjau laukiančio pinigų gesto ar žvilgsnio  schmoll.gif  ji taip greit pabėga, kad pagaut tokiam momentui tikrai sudėtinga  rolleyes.gif

jo, ja dar pagaut reik, kad ta vokeli ibrukt smile.gif mano vyras netycia ant laiptu sutiko, ir iteike, nieko nelaukdamas. o siaip ateina i palata- isklausineja visko, apziuri, isaiskina visus klausimus, ir lekte lauk.
O po gimdymo lankantis neeme nieko papildomai, net kazkaip nepatogu pasidare, kai atgal vokeli man ibruko...

buvo kelis kart per nestuma, kad ateinu, paziuri, tyrimus padaro, viskas OK, ate. o as - 'dar turiu klausimu', tai be jokiu pretenziju nusiveda i kabineta, isaiskina viska nuo iki, ir jau tada skiria laiko tiek, kiek reikia. ir virs pusvalandzio taip esu pas ja sedejusi kabinete, cia tik konsultavimui, jau po visu apziuru.
Atsakyti
QUOTE(_beata_ @ 2008 01 06, 21:27)
Galiu pasakyti tik tiek, kad jei dar aš kada gimdysiu, tai tik pas ją.. bigsmile.gif  wub.gif
Superine gydytoja!!!!!!  thumbup.gif  wub.gif

labutis Beata_, dziaugiuos, kad ir jusu gimdymas sekmingai praejo.
matau, neseniai gimdei, ar galetum brukstelt i AZ,kiek mokejot jai dabar? as jau daugiau kaip pries metus gimdziau, o drauge dabar ligoninej guli pas Maciuliene, nespejo issisniukstineti, ar kainos per ta laika nepasikeite...

buciau labia dekinga!
Atsakyti
Lankausi pas ja dar ir dabar. Ji nepriima gimdymu jai turi suplanavusi ka nors tai datai.daug keliauja ji dabar, darbo reikalais ir t.t. ji tikriausiai nebepriima tiek gimdymu daug kaip anksciau, nes kiek zinau anksciau praktiskai nemiegodavo lotuliukas.gif pastoviai ja keldavo nakti ir t.t.tai turbut zmogus pavargo.tai normalu.
Atsakyti
Sakykit, o ja reikia is anksto perspeti, kad noresit epidurines nejautros? g.gif Ar galima jau atvykus gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(Mey @ 2008 01 16, 11:21)
Sakykit, o ja reikia is anksto perspeti, kad noresit epidurines nejautros?  g.gif Ar galima jau atvykus gimdyti?

man rodos - kaip ir visas kitas, geriau perpet, kad galit noret.
as tai aptariau visa gimdyma su gydytoja, tada jau per gimdyma nebuvo jokiu neaiskumu, koks mano poziuris, ir ji galejo atsizvelgti i tai. jei tik imanoma.
Atsakyti